Οι ασκήσεις εκπ/σης που μας έδειξε η κοπέλα ήταν απλές, τις εφάρμοσε με μεγάλη επιτυχία.να ρωτησετε πρωτα να τον δει και απο κοντα, και να σας δωσει την αποψη του. να περιμενετε μια δυο μερες μπας και σας προτεινει καποιος εδω στο φορουμ καποιον αλλον που ειχε ο ιδιος εμπειρια μαζι του. και ναι, σε καποιες περιπτωσεις δινουν και φαρμακευτικες αγωγες, οταν η κατασταση ειναι ακραια και δεν λυνεται μονο με εκπαιδευση. αλλα η εκπαιδευση θα ειναι για εσας ενα καθημερινο και μονιμο κομματι της ζωης του/σας πλεον. δεν σταματαει ποτε.
Τα αφομοιώνει όλα πολύ καλά. Κουράστηκε πολύ το Σάββατο όμως με την εκπαίδευση την 1η μέρα και το απόγευμα που εγώ την συνέχιζα... μου έκανε την επίθεση στο μπούτι σκίζοντας τη φόρμα και παραλίγο το κρέας μου. Χθες που ξαναρθε η κοπέλα δεν τον κουράσαμε πολύ. Το βράδυ όμως που του πήρα αυτό που ήθελε να έχει στο στόμα του... είχα Άγιο προφανώς και πάλεψα μαζί του και γλύτωσα.
Εννοείται ότι θα ασχολούμαι συνεχώς μαζί του, αλλά δεν ξέρω για το αποτ/σμα. Δεν είναι σχέση εμπιστοσύνης πλέον αυτή. Ούτε μπορώ να ανησυχώ κάθε φορά που θυμώνει ποιο κομμάτι θα μου κόψει!