Εκπαίδευση πάνας

swtiria

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2012
143
25
38
Πελλοπόνησος
Παιδιά ζητώ συγνώμη γτ μάλλον το έγραψα πολύ λάθος και δημιουργήθηκε παρεξήγηση. επειδή είχα για χρόνια λυκόσκυλο αλλά όχι σε διαμέρισμα καθώς δεν έμενα τότε εδώ, βγαίναμε πολλές φορές την ημέρα για βόλτες έξω δεν κουραζόταν σχεδόν ποτέ και γενικά ήταν πολύ δραστήρια η Ίρμα μου. το είπα συγκριτικά με αλλά σκυλάκια δλδ οτί δεν έχει τόση ανάγκη και αντοχή για βόλτα όσο ένα άλλο όχι οτί δεν έχει καθόλου. αλλά όλα έχουν ανάγκες. ίσα ίσα που περιμένω να τελειώσω τους εμβολιασμούς του, αύριο είναι το δεύτερο εμβόλιο του, για να αρχίζουμε τις βολτες.ευχαριστώ για τις συμβουλές σας θα κάνω ότι καλύτερο για το μικρό. Απλά λάθος νοήματα μπορεί να δημιουργηθούν παντού. με στεναχώρησε το σχόλιο σου Blair Waldorf πολύ απόλυτο και αβάσιμο γτ δεν πήρα το σκυλί μου από pet shop. ούτε έχω πάρει ποτε μου από εκεί. το λυκόσκυλο όπως και ένα άλλο ημίαιμο που είχα από πολύ μικρή τα είχα πάρει από το σωματείο αδέσποτων με τους γονείς μου τότε.... πως βγάζεις τέτοια συμπεράσματα πραγματικά...

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
swtiria 2 πράγματα να σου πω.

1)Από που το πήρες το σκυλάκι γιατί μπερδεύτηκα λίγο?
2)ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙΣ?????? :p

swtiria

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2012
143
25
38
Πελλοπόνησος
φωτογραφίες θα σας βάλω το βραδάκι. από συγγενικό μου πρόσωπο το πήρα είχε μία θυληκιά 4 χρονών και ήταν η πρώτη της γέννα. το μετάνοιωσε φυσικά που δεν τη στείρωσε και περιμένει να "επανέλθει" για να την πάει. τεσπά το ήθελα πάρα πολύ πήρα έναν κτηνίατρο και όταν έγινε 2 μηνών πήγαμε το είδαμε και το πήρα.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Ελπίζω να γνωρίζεις πως δεν πρέπει να στηρίζουμε ανεύθυνες γέννες :)
Τέλωσπάντων τώρα το έχεις το μικρούλι, ελπίζω να ενημερώσεις και το συγγενικό πρόσωπο (αν και για να λες μετάνιωσε μάλλον το ξέρει ήδη) ότι δεν πρέπει να ζευγαρώνουμε τα σκυλάκια μας.

Αναμένουμε φωτογραφίες!

cesar millan

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2012
101
0
Ελπίζω να γνωρίζεις πως δεν πρέπει να στηρίζουμε ανεύθυνες γέννες :)
Τέλωσπάντων τώρα το έχεις το μικρούλι, ελπίζω να ενημερώσεις και το συγγενικό πρόσωπο (αν και για να λες μετάνιωσε μάλλον το ξέρει ήδη) ότι δεν πρέπει να ζευγαρώνουμε τα σκυλάκια μας.

Αναμένουμε φωτογραφίες!
+1 ..........

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Αυτή την τουαλέτα έχουν πάρει πολλοί γνωστοί μου ακόμα και από εξωτερικό και είναι όλοι ευχαριστημένοι. Εγώ την έχω εδώ και 6 μήνες για τη γάτα μου και να σου πω οτι δεν έχει καμία σχέση με απλή τουαλέτα που βλέπουμε στα καταστήματα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.273
Μέλη
20.046
Νεότερο μέλος
GOULIAK