Εκπαίδευση κλουβιού/crate (που βρισκόμαστε?)

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Πωπω - σοβαρά;;; Δε το είχα σκεφτεί έτσι! Εννοείται ότι γίνεται με επίβλεψη... μου το είχε πει και εκπαιδευτής παλιότερα το παιχνίδι με την πετσέτα :-/

spyrval

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2013
75
0
Πωπω - σοβαρά;;; Δε το είχα σκεφτεί έτσι! Εννοείται ότι γίνεται με επίβλεψη... μου το είχε πει και εκπαιδευτής παλιότερα το παιχνίδι με την πετσέτα :-/
Η πετσέτα δεν έχει πρόβλημα γιατί είναι μεγάλη, δεν είναι σαν την κάλτσα. Εγώ της δένω ένα μεγάλο κόμπο, την βάζω στην κατάψυξη και της την δίνω παγωμένη. Γίνεται πάρτι μασουλήματος! Ένα πολύ ωραίο και απλό παιχνίδι (όχι για το κλουβί όμως) είναι το πλαστικό μπουκάλι αναψυκτικού με μερικά βοτσαλάκια μέσα για θόρυβο. Η δικιά μου τρελαίνεται στο κυνηγητό και στο δάγκωμα..

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
ok.... διαβάζω για τις κάλτσες και έχω πάθει σοκ. ομολογώ ότι κάλτσα δεν έχω δώσει ποτέ, μόνο πετσέτες, απλά το πρότεινα γιατί διάβασα ότι ο Γιάννης τις αφήνει και δεν σκέφτηκα ΚΑΘΟΛΟΥ οτι μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα. πάλι καλά που από αυτή την (*(@#* που είπα έμαθα τόσα για κάτι τόσο επικίνδυνο!

spyrval thanks για το tip της παγωμένης πετσέτας - θα το δοκιμάσω άμεσα, τώρα με τη ζέστη θα τρελαθεί πιστεύω!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Κοίτα για να είμαστε ακριβείς δεν χρειάζεται να μάθεις έναν σκύλο με παιχνίδι για να κάνει αυτή την χαζομάρα. Το κάνει και από μόνος του..για αυτο προσοχή ποτέ πεταμένα εσώρουχα, κάλτσες και άλλα τέτοια.

immunity

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2013
111
0
Θεσσαλονικη
Οχι δεν την αφηνω για παιχνιδι αλλα για μυρωδια. Γενικα οτι πιασει στο στομα της ( καλτσα μπαντοφλα σακουλα χαλι κουρτινα καναπες τραπεζι φτερνες δακτυλα) το οποιο δεν ειναι ενα απο τα παιχνιδια της τρωει επιπληξη ("ΜΗ" καξ αν εχει lockαρει τοτε δυνατο κτυπημα παλαμακια και λιχουδια αν παει σε παιχνιδι της) η καλτσα ειναι στο πισω μέρος του κλουβιου. Εχω το gulliver 6 για να το εχω και οτα μεγαλωσει και το εχω χωρισα στα δυο. Δεν θελω να γυρισω μετα απο καιρο σπιτι και να δω το συρταρι ανοιχτο και τις καλτσες μου ξεσκισμενες :)

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Οταν ξυπνησα το πρωι , τον ακουσα να ροχαλιζει.....
Φυσικα επειδη του ειναι κατι το ξενο ακομα , δεν παει εκει μεσα μονος του να χαλαρωσει.
Αλλα το βραδυ δεν διαμαρτυρηθηκε καθολου.
Το θεμα ειναι τι θα κανει οταν τον κλεισω εκει και φυγω απο το σπιτι. Θα ρωτησω τους γειτονες.

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Μια χαρά θα είναι αν έχει αρχίσει να το συνηθίζει - μην ανησυχείς ! Απλά ξεκίνα σιγά-σιγά να τον αφήνεις λίγο μόνο του μέσα και να φεύγεις, 5 λεπτά, 10, 20, κ.ο.κ.

shib

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2012
156
3
Μια χαρά τα πάτε παιδιά με τα crate σας δεν το συζητώ,τέλεια είστε,εμείς δυσκολευτήκαμε πολύ όταν το πήραμε,είχε μάθει κρεβάτι-καναπέ η κυρία,έχετε κάνει τέλεια αρχή.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul