@mareco έχεις απόλυτο δίκιο! Το ότι είναι μικρόσωμο δεν σημαίνει ότι δεν είναι κρίμα να μην την απολαμβάνουμε κ κυρίως δεν είναι κρίμα να ταλαιπωριεται αυτή.Επειδή όμως, ειδικά τα 4,5 κιλά, είναι αμαρτία να μην μπορείς να τα φχαριστηθείς παντού στην ζωή σου (γιατί αλλιώς, καλύτερα να είχες πάρει εξαρχής τα 44,5 να έχεις και κανονικό σκύλαρο και όλες τις δικαιολογίες του κόσμου), μην σταματήσετε τις πάρα πολύ εντατικές προσπάθειες. Είτε μόνοι σας, είτε με εκπαιδευτή που να σου κάνει κλικ. Καμιά φορά το μόνο που χρειάζεται για να ξεχωρίσει το "καλό" από το "κακό", είναι αυτό το κλικ να ξέρεις. Είναι πάρα πολύ καλό, που χαλάρωσες εσύ. Την μικρή όμως, μην την αφήσεις να χαλαρώσει. Συνέχισε εντατικά με ότι έχετε διδαχθεί μέχρι στιγμής και λογικά, θα έρθει τελικά η μέρα, που θα καταλάβεις αλματώδη πρόοδο, εκεί που δεν θα το περιμένεις.
Εχω παράδειγμα φίλης με μαλτεζοειδές αυτού του δαιμονισμένου τύπου, που το κοιτάς να λυσσάει έξω και γελάς. Βασανίζονται τόσο μα τόσο πολύ έξω, που τελικά κάλεσαν εκπαιδευτή και είδαν φως στο τούνελ. Αυτό που δυσκολεύονται να πιστέψουν, είναι πόσο απλές, είναι οι οδηγίες που τους έδωσε. Αυτό όμως, είναι η μισή δουλειά. Η άλλη μισή, είναι πόσο ευλαβικά, θα τις ακολουθήσουν
Το καταλαβαίνω το στρες της, για αυτό το λέω.
Τις προσπάθειες δεν υπάρχει περίπτωση να τις σταματήσω. Δεν περιμένω απαραίτητα θαύματα-δεν ξέρω πόσο ρεαλιστικό είναι να περιμένω κάποια στιγμή να είναι τελείως διαφορετική, αλλά ξέρω πως με προσπάθεια θα δούμε πρόοδο.
Καλή σου μέρα