ασε με... σε παρακαλώ,,,.... θέλω να πατησω το κουμπί!!!!Άρη σταμάτα της κοτσάνες γιατί θα έρθω εκεί να σου βάλω κολάρο....
Λέμε λέμε να μην ανθρωποιούμε τον σκύλο... αλλά παρατηρώ μια "σκυλοποίηση" Άρη... μην αρχίζεις να΄τρώς και από το φαγητό της Ήρας....Χαχαχααααμπραβο ρε Πετρο
Πρεπει να μου φορεσετε ένα με μεγαλη εμβελεια και όταν γραφω κοτσανες οι εκπαιδευτες, τα εμπειρα μελη και οι μοντς θα πατανε το κουμπι και θα με διορθωνουν![]()
να ρωτησω, αν σκυλια εχουν συγκεκριμενες ιδιοτροπιες και προβλημα προσαρμογης πως αυτα θα γινουν ισορροποιμενοι φυλακες ?Η βασικη εκπαιδευση φυλαξης προυποθετει ιδιοκτητο σπιτι
Μήπως αυτο έχει να κάνει με σκυλιά τα οποία έχουν δυσκολία στην προσαρμογή σε νέο περιβάλλον και γενικά με μια κατηγορία σκυλιών και κάποιες συγκεκρεμένες ιδιοτροπίες, και όχι γενικά για όλα τα σκυλιά?
Πόσοι ιδιοκτητες έχουν κοινωνικές δραστηριοτηες με τον σκύλο τους? Ειδικα μετα απο εκπαιδευση για προστασια?κατα αρχην να πω οτι δεν γνωριζω το κυριο καθηγητη
κατα δευτερον να ρωτησω, αν σκυλια εχουν συγκεκριμενες ιδιοτροπιες και προβλημα προσαρμογης πως αυτα θα γινουν ισορροποιμενοι φυλακες ?
κατα τριτον ,αν υποθεσουμε οτι τελικα αυτα τα σκυλια εκπαιδευονται και εκτελουν καθηκοντα φυλαξης σε ιδιοκτητο ,πως θα συμπεριφερθουν αυτα σε ξενο περιβαλλον ?
εγω λοιπον δεν ειμαι καθηγητρια και θα πω με τα λιγα που ξερω οτι :
1)προβληματικοι χαρακτηρες δεν εκτελουν πουθενα σωστα καθηκοντα φυλαξης και γινονται και επικυνδηνοι
2)ισορροποιμενοι χαρακτηρες εκτελουν σωστα καθηκοντα φυλαξης και παντου και ειναι και ελεγχομενοι
δεν γνωριζω το ποσοι ,αλλα γνωριζω ποιο ειναι το σωστο και τι θα πρεπει να γινεταιΠόσοι ιδιοκτητες έχουν κοινωνικές δραστηριοτηες με τον σκύλο τους? Ειδικα μετα απο εκπαιδευση για προστασια?
Πόσοι ιδιοκτητες εχουν δοκιμασει τον σκύλο τους σε διάφορες καταστασεις καθημερινότητας?
δυστυχως ετσι ειναιΔυστυχως, ο μυθος & η αγνοια, έχουν για προτυπο φυλακα εναν σκύλο 100% ακαταλληλο
εγω ειμαι σιγουρη γνωριζω πως θα αντιδρασουνΠοτε δεν ειμαστε απολυτα σιγουροι για τις αντιδρασεις του σκυλου μας,
οταν δεν εχω εμπιστοσυνη ειναι επειδη γνωριζω οτι θα γινει μαλακιαποτε δεν εχουμε 100% εμπιστοσυνη στον σκυλο μας σε παραξενες καταστασεις
Υπονοεις οτι ο καθηγητης ειναι του κωλου???εγω απλά θελω να επισημανω τον καθηγητή πρωκτον..... τόμο 3 δεν σας λεει τιποτα το όνομα?
μην τσιμπατε... συγνωμη εγραψα λαθος το ονομα... προκτον.... μαλιστα...!!!
Το ίδιο σκέφτηκα όταν το πρωτοδιάβασα.... αλλά είπα να μην πω τίποτα! Έλιωσα στα γέλια! Νά' σαι καλά Πέτρο!!!!εγω απλά θελω να επισημανω τον καθηγητή πρωκτον..... τόμο 3 δεν σας λεει τιποτα το όνομα?
μην τσιμπατε... συγνωμη εγραψα λαθος το ονομα... προκτον.... μαλιστα...!!!
Κι έγω έτσι το πήρα....Υπονοεις οτι ο καθηγητης ειναι του κωλου???![]()