1-2 στους 10 συμφωνα με αυτα που βλεπω εγώΝαι αλλά ποιο είναι το ποσοστό των σκυλάδων που μαζεύει τα κακάκια?
Έτσι είναι παιδιά. Συμφωνώ απόλυτα. Η γύφτικη νοοτροπία πολλών σκυλάδων, και συγνωμη για την έκφραση αλλά έτσι είναι, εντείνει την αντιπάθεια κατά των σκύλων. Δεν λέω ότι η κατηγορία "κωλόγεροι"Παιδιά, όταν περπατά ο χριστιανός στο δρόμο κ πατάει περιττώματα ή βρίσκει το παιδί του στο πάρκο να παίζει με σκυλίσια κακά ποιος φταίει για την όποια κριτική ασκηθεί; Κ φυσικά κάποιοι έχουν απόλυτο δίκιο να κατηγορούν, αφού κ οι σκυλάδες δε σέβονται τους συνανθρώπους τους, με τον α' ή β' τρόπο.
Η νοοτροπία πρέπει να αλλάξει κ από τις δύο, αν μπορείς να το πεις, πλευρές. Εγώ απλώς σας αναφέρω αυτή που ίσως δε μας "συμφέρει", αλλά ο καθένας έχει δικαιώματα από τη στιγμή που είναι μέρος μίας κοινωνίας.
Ο καθένας, λοιπόν, "υποχρεούται" να "ανεχτεί" την ύπαρξή μας σε δημόσιους χώρους, αφού δεν κάνουμε κάτι παράνομο, αλλά κ εμείς φυσικά έχουμε υποχρέωση απέναντι στους άλλους.
Βλέπω όλο και περισσότερους να το κάνουν, αλλά και πάλι πιστεύω ότι είναι ακόμη ελάχιστοι.Ναι αλλά ποιο είναι το ποσοστό των σκυλάδων που μαζεύει τα κακάκια?
Ναι φιλη μου το ξενοδοχειο στην πλατεια κεντρικοτατα σε εκεινο αναφερομαι!!!Που κυριολεκτικα τους εχω χρυσωσει εναν χρονο τωρα κ μας μιλησαν λες κ ερχομασταν πρωτη φορα δεν απετω απο κανεναν να δεχτει το κουταβι μου στον χωρο του αλλα απαιτω να μου συμπεριφερονται ευγενικα!!Πες μου ότι μιλάς για το ξενοδοχείο στο κέντρο... δεν ξέρω αν μπορώ να πω και όνομα.... που εχει τρύπια σεντόνια! Και μιλάνε? Ελεος όμως οι μπουρτζοβλαχοι!
Η αλήθεια ειναι όμως πως 1 χρόνο στην κομοτηνη δεν θυμάμαι να ήξερα κανεναν με κατοικίδιο. Τα μόνα ζώα που εβλεπα ήταν κάποια σε ενα υποτυπωδες ζωολογικό πάρκο στην πλατεία.
Όσο για το παιδί της αλλης, όταν χεζόταν και καθόταν με λερωμένη πάνα ώσπου να το αλλάξουν...δεν θα το ελεγε και καθαρό. Ούτε όταν βρώμαγε κατουρλίλα...
Χι χι δεν αντεξα παραπανω!!!Πλενουμε δοντακια ποδαρακια βουρτσιζομαστε στην γουνιτσα μας ολα τα κανουμε κ θα με πει αυτος εμενα σιχαμα!!ΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ!!!
Νατασσα δεν θα διαφωνησω μαζι σου ακομα κ σε μενα που εχω σκυλο δεν μου αρεσουν τα πεταμενα περιτωματα του ιδιοκτητη που βαριεται να τα μαζεψει κ που το σκυλι μου θα τρεξει στην βολτα του να τα μυρισει αλλα απαιτω αν δεν θελουν να τα αγαπανε τουλαχιστον να σεβονται την επιλογη μου!!Οταν καποιος ερχεται στον χωρο μου κ ξερει οτι εχω σκυλο θα πρεπει να προετοιμαστει καταλληλα,δευτερον αν κατι που κανει το σκυλι μου ενοχλει περιμενω μια σωστη καλοσυνατη αντιμετωπιση οχι το κωλοσκυλο θα το σκοτωσω κτλ!!Παιδιά, όταν περπατά ο χριστιανός στο δρόμο κ πατάει περιττώματα ή βρίσκει το παιδί του στο πάρκο να παίζει με σκυλίσια κακά ποιος φταίει για την όποια κριτική ασκηθεί; Κ φυσικά κάποιοι έχουν απόλυτο δίκιο να κατηγορούν, αφού κ οι σκυλάδες δε σέβονται τους συνανθρώπους τους, με τον α' ή β' τρόπο.
Η νοοτροπία πρέπει να αλλάξει κ από τις δύο, αν μπορείς να το πεις, πλευρές. Εγώ απλώς σας αναφέρω αυτή που ίσως δε μας "συμφέρει", αλλά ο καθένας έχει δικαιώματα από τη στιγμή που είναι μέρος μίας κοινωνίας.
Ο καθένας, λοιπόν, "υποχρεούται" να "ανεχτεί" την ύπαρξή μας σε δημόσιους χώρους, αφού δεν κάνουμε κάτι παράνομο, αλλά κ εμείς φυσικά έχουμε υποχρέωση απέναντι στους άλλους.