Εκλογές Κ.Ο.Ε. & Ετήσια Γενική Τακτική Συνέλευση

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
@vagelis_ras

Ναι, μπορώ να σου απαντήσω σε αυτά...Θα μπορούσα να γράψω ένα σεντόνι με παπλωματοθήκη μαζί, σετάκι, που να αναλύουν όλα αυτά...αλλά δεν έχει κανένα νόημα διότι έχω καταλήξει στο παρακάτω συμπέρασμα:

Δεν ενδιαφέρεται κανείς να αλλάξει κάτι σε αυτό το επίπεδο από αυτούς που θα έπρεπε να ενδιαφέρονται. Αντίθετα υπάρχουν αρκετοί που βολεύονται και εξυπηρετούνται μια χαρά, πολλά χρόνια τώρα.

Ουσιαστικά και για να είμαι και ειλικρινής, ούτε εμένα με ενδιαφέρει πλέον κάτι. Ασχολούμαι απλά "ακαδημαϊκά" και επειδή κάποιο βίτσιο ή κάποιο κουσούρι που μου άφησε κάποια παιδική ασθένεια, με έκανε να έχω ως ενδιαφέρον τους σκύλους...:D

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Εγω θα ηθελα παντως να φτιαξουν την σελιδα του κοε , να μηνειναι αυτο το χαλι το σημερινο , ολες μα ολες οι χωρες ο κυνολογικος τους ομιλος εχει αξιοπρεπεις σελιδες με πολλες πληροφοριες για κριτες , εκθεσεις , γραφειοκρατικες διαδικασιες κτλπ

Last edited:

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
@vagelis_ras

Για πες ένα παράδειγμα πρότασης για να καταλάβω τι ζητάς και να σου απαντήσω, αν μπορώ.

@vek

Δες το και λίγο αντίστροφα...Ίσως οι λανθασμένοι κανόνες και ο τρόπος που σε όποιους κανόνες ανταποκρίνονται οι άνθρωποι να δείχνει στην ουσία (να ξεχωρίζει) τον σωστό από τον όχι και τόσο σωστό...:)

Το ίδιο και το ποιοι φέρνουν τις προτάσεις και ποιοι τις ψηφίζουν...'Η πως η ηγεσία λειτουργεί και πως εφαρμόζει ή δεν εφαρμόζει τους κανονισμούς.
λυπαμαι δεν μου φτανει να βασίζομαι στην καλη θεληση καποιου, θελω να υπαρχουν κανόνες να ξεχωρίζουν τα ξερά απο τα χλωρά ξεκαθαρα, όσο γινεται βέβαια.....

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
52
Δηλαδή δεν υπάρχει θεραπεία ; (όχι για το δικό σου κουσούρι , για τον ΚΟΕ )

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Δεν υπάρχει διάθεση θεραπείας...Οπότε δεν βλέπω τον ασθενή να βελτιώνεται στο εγγύς μέλλον...:)

@vek

Μα και με αυτόν τον τρόπο ξεχωρίζουν...

Ακολουθώντας "στραβές" πρακτικές που είναι πλέον νόμιμες...Που όμως ίσως ακολουθούσαν ακόμα και όταν δεν ήταν νόμιμες, απλά δεν το δημοσιοποιούσαν...και πιθανόν να ακολουθούν και πρακτικές που είναι ακόμα παράνομες και δεν τις δημοσιοποιούν...:)

Κάποιοι δεν υποκύπτουν στον πειρασμό...ούτε όταν αυτός πλέον δεν είναι αμαρτία...:D

Last edited:

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Τριάντα χρονια πρόεδρος θα περάσει και την Ελισάβετ.
βρε εδω ο αλλος ειναι προεδρος γειτονικης χωρας εργαζομενων στην ελλαδα και ελεγε οτι καθε φυλακισμενος λει εχει δικαιωμα να αποδρασει ! α επισης μας ειπε οτι ειναι και πιο Ελληνας απο εμας !

απο το 98 πρεπει να ειναι προεδρος !
ελλας η κολομβια των βαλκανιων !

• Like
Reactions: Siegfried

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Παντως εγώ θα ελεγα να υπάρχει περιορισμός στο πόσες θητείες να ειναι κάποιος μέλος του ΔΣ, δεν γινεται να ειναι εργολαβία οι καρεκλες....

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
52
Έχεις σκεφτεί την περίπτωση του να μην θέλει κανείς άλλος την καρέκλα ;

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Έχεις σκεφτεί την περίπτωση του να μην θέλει κανείς άλλος την καρέκλα ;
Και οι υποψηφιότητες να ειναι "σταχτη στα ματια"? Ε δεν θελω να φανταστώ τόση κοροϊδια

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Θα ήθελα να μάθω τα κριτήρια του να γίνει κάποιος από απλό μέλος σε τακτικό στον ΚΟΕ, να γελάσω!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
ευδόκιμη θητεία ως αρωγό μέλος για δύο ημερολογιακά έτη και πρόταση απο δύο τακτικά....

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Μάλιστα!
Μία πρόχειρη πρόταση από μένα λοιπόν είναι τα κριτήρια στο να γίνεις από αρωγό μέλος σε τακτικό!Κατ'εμέ θα πρέπει να έχει εκτροφικά(πιο συγκεκριμένα) και κυνολογικά κριτήρια(πιο γενικά) κριτήρια στο να "ανέβεις" σε τέτοιους ομίλους!Ή έστω βρε παιδί μου να έχεις επιδείξει κάποιο έργο!
Η πρόταση (και το τακίμιασμα λέω εγώ) στο να προωθήσουν ένα τυχαίο αρωγό μέλος σε τακτικό 2 τακτικά μέλη είναι μεγάλο φαουλ!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
η διαδικασία ανάδειξης τακτικού απο αρωγό μέλος είναι θέμα καταστατικού...
προσωπικά διαφωνώ και το θεωρώ ξεπερασμένη λογική....

απο την άλλη δεν θα ήθελα με τίποτα ο ΚΟΕ να μετατραπεί σε ένα κλειστό κλαμπ εκτροφέων στο οποίο δεν θα έχει πρόσβαση ο κοινός θνητός.....
σαν πρωτοβάθμιο σωματείο δεν μπορεί να στερήσει απο κανέναν πολίτη το δικαίωμα να γίνει μέλος του

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
και ποιος το υπογραφει αυτό το αρθρο ? δεν είδα το ονομα του γιατί αραγε ? :ROFLMAO:

Δεν βαριεσαι ακόμα μία φορά όσοι ήταν εκεί αποφάσισαν όσοι ελειπαν θα βρουν φανταζομαι αλλους τρόπους να διορθωσουν τις αδικίες :)

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι ο επίσημος κυνολογικός χώρος στερείτε παντελώς της ικανότητας για διεξαγωγή ουσιαστικής συζήτησης ….

Πολλοί είναι κατά την γνώμη μου οι λόγοι που δημιουργούν την συγκεκριμένη κατάσταση…
Φανερά ή κρυφά οικονομικά οφέλη, ωχαδερφισμός, έλλειψη ικανότητας διαλόγου (πολύ δε περισσότερο με σύνθεση των απόψεων μέσα απο την αντίθεσή τους) και τέλος η απόλυτη ανυπαρξία της κοινωνικής αντίληψης της συνείδησης των μελών της….(το δικό μου μαγαζάκι να πάει καλά και όλα τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν…)

Μέσα σε αυτό το κλίμα των στείρων αντιπαραθέσεων, των στενών οικονομικών συμφερόντων και της αδιαφορίας για οτιδήποτε δεν άπτεται του ‘’δικού’’ μας προσωπικού κέρδους, με μια εχθρική στάση της πολιτείας και μιας αδιάφορης κοινωνίας οφείλω να ομολογήσω ότι είναι ιδιαίτερα δύσκολο να μπορέσεις και να σκεφτείς-πολύ δε περισσότερο να προτείνεις , μια λογική που να δίνει μια διαφορετική προοπτική στην δράση και την ύπαρξη της οργανωμένης κυνοφιλίας…

Στην καλύτερη των περιπτώσεων αυτό που μπορεί να καταφέρει κανείς είναι να κρατήσει κάποιες ισορροπίες προκειμένου να μην γίνει το μεγάλο μπαμ….

Προσωπικά δεν είμαι καθόλου αισιόδοξη για το μέλλον του χώρου….

Last edited:

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
@vek

Το άρθρο μια που δεν φέρει υπογραφή νομίζω ότι "χρεώνεται" στον ιδιοκτήτη της σελίδας τον κ. Φωτακόπουλο, αν δεν κάνω λάθος. Παίζει κάποιο ρόλο αυτό;...Περιγράφει κάτι που δεν ισχύει πάντα;

Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω αν θεωρείς πως αυτά τα τελευταία 30 χρόνια ο Κ.Ο.Ε. και η "οργανωμένη κυνοφιλία" έχει μια συνεχώς ανοδική πορεία και ποια σημεία έχουν βελτιωθεί σήμερα σε σχέση με το 1992 για παράδειγμα;

Ποια είναι τα στοιχεία που κάνουν τις ως τώρα διοικήσεις του Κ.Ο.Ε. επιτυχημένες (και να μην συμπεριλάβουμε σε αυτά το γεγονός ότι δεν έχει πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας ή άλλες καταστροφές που ΔΕΝ έγιναν...να περιοριστούμε στα όσα έγιναν);

Ο @Sirkos μιλά για την ιστοσελίδα, άλλος θα μιλήσει για περιοδικό, κάποιος άλλος για εκθέσεις, άλλοι για εφαρμογή κανονισμών, άλλοι για ομίλους, κάποιοι άλλοι για την υπεράσπιση των συμφερόντων απέναντι στο κράτος, κ.ο.κ.

• Like
Reactions: ghost girl