Ναι ρε συ αλλα την ανακοινωση για τα πασσαλακια την εβγαλαν αφου εχεις δηλωσει συμμετοχη. Τωρα πας ή δεν πας εχεις πληρωσει.Παιδιά η έκθεση δεν είναι χαράτσι που το πληρώνεις υποχρεωτικά. Είναι κάτι το οποιο άμα θέλεις πας άμα δεν θέλεις δεν πας...
Ναι βρε παιδί μου, αλλά...ακόμη κι εμένα που ποσός με απασχολεί...δεν μπορώ να μην σκεφτώ, ότι κάπως έτσι, κάνουμε βήματα...πίσω ολοταχώς. Δεν είναι δυνατόν, να μην παρέχεις έστω τα στοιχειώδη.Παιδιά η έκθεση δεν είναι χαράτσι που το πληρώνεις υποχρεωτικά. Είναι κάτι το οποιο άμα θέλεις πας άμα δεν θέλεις δεν πας...
Συμφωνώ. Κι αν το κάνουν μαζικά οι συμμετέχοντες να δεις για πότε θα δημιουργηθούν σκίαστρα...συμφωνω και με τους 2...Όπως συμφωνω και με άλλους που θα έρθουν με αεροπλάνο και δεν γίνετε φέρουν ομπρέλες και τα συναφή. Εγώ πάντως θα έπαιρνα τηλέφωνο τον ΚΌΕ και θα ζήταγα πίσω την συμμετοχη μου.
Εγώ Βάσω δεν θέλω σκίαστρα(δεν πιστεύω ότι είναι υποχρεωμένος ο ΚΟΕ γι αυτό).Συμφωνώ. Κι αν το κάνουν μαζικά οι συμμετέχοντες να δεις για πότε θα δημιουργηθούν σκίαστρα...
Markopoulo Olympic Equestrian CentreΑν γνωρίζει κάποιος την τοποθεσία της έκθεσης θα ήθελα διεύθυνση για το GPS, μου έρχονται ξένοι από το εξωτερικό με το αυτοκίνητο και δεν ξέρουν οι άνθρωποι που να πάνε.
Ευχαριστώ.