Εκθέσεις ΚΟΕ 21, 22 & 23 Ιουνίου 2013 - 3xCACIB

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Ήθελα να προσθέσω και κάτι. Στην τελική οι συμμετέχοντες έχουν το πάθος, έχουν την πετριά, έχουν ότι έχουν τέλως πάντων και οι συνθήκες δεν τους απασχολούν τόσο , θα πήγαιναν ούτως ή άλλως ας πούμε. Τα σκυλιά που συμμετέχουν, που ούτε πετριά έχουν, ούτε πάθος ούτε τίποτα τι φταίνε;

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.037
Αθήνα
Και αν σκεφτείς την διαβίωση που έχουν πολλά από αυτά στα "επαγγελματικά" εκτροφεία....

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.449
12.876
Aθήνα
Οχι μην πηδήξεις :cuniaoo:
Εννοείται πως και εμείς θέλουμε καλύτερες εκθέσεις όπως έγινε στη Μεταμόρφωση πχ.
Πρωτα απ'όλα για τα σκυλιά μας αλλά και για μας.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Πλέον η πληροφόρηση δεν γίνεται μόνο από τα φόρα..(κάποτε ίσως..δέκα χρόνια μετά από την ύπαρξη τους.. όχι..) για αυτό αυτοί που γνωστοποιούν-διαφημίζουν τις εκθέσεις μορφολογίας και ειδικά τα μίντια που έχουν τεράστια δύναμη.. ας το κάνουν με τον σωστό τρόπο..
Δεν διαπραγματευόμαστε την ομορφιά εκεί..άλλο ομορφιά..άλλο μορφολογία..το ένα υποκειμενικό το άλλο αντικειμενικό..ας το πει επιτέλους κάποιος..
Ο κόσμος τις έχει πολύ παρεξηγημένες τις εκθέσεις..και οι περισσότεροι θεωρούν πως τα σκυλιά που βρίσκονται εκεί βασανίζονται για την ματαιοδοξία του ανθρώπου.., όταν πάμε λοιπόν να κάνουμε ένα καλό..ας το κάνουμε από την αρχή καλά..
Προσωπικά δεν μου φτάνει να γεμίσει η έκθεση με κόσμο που δεν ξέρει τι ήρθε να δει..και υπόψιν..αυτά περί τσίρκου δεν είναι ακραία..στην έκθεση που ήρθε πάρα πολύς κόσμος (στην Μεταμόρφωση..) άκουσα σχόλια τύπου..πήγα να πεθάνω από την σκυλίλα..και τα κακόμοιρα σκυλιά μέσα στα κλουβιά για ώρες..ήταν free πήραν τα παιδιά τους και ήρθαν..πολλοί από αυτούς το ίδιο θα έκαναν και αν ήταν έκθεση με φάλαινες..

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Κι αν οι εκθέτες έχουν στο μυαλό τους μόνο την κρίση και δεν ενδιαφερθούν να ενημερώσουν, ο μέσος φαλενοθεατής, φαλενοθεατής θα παραμείνει. Άσε που μπορεί άνετα να δυσφημίσει αντί να διαφημίσει τις εκθέσεις. Και δεν θα φταίει αυτός, αλλά αυτοί που δεν του εξήγησαν. Ο takisft έβαλε κάτι από το καταστατικό του ΚΟΕ. Αυτό γράφει λοιπόν ότι οι εκθέσεις δεν είναι μόνο για την κρίση και τους εκθέτες αλλά και για το κοινό. Οι μεταλιοθηρευτές να οργανώσουν άλλο όμιλο, να μην έχει κοινό, να παραμένουν εντελώς αναπόσπαστοι.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Κι αν οι εκθέτες έχουν στο μυαλό τους μόνο την κρίση και δεν ενδιαφερθούν να ενημερώσουν, ο μέσος φαλενοθεατής, φαλενοθεατής θα παραμείνει. Άσε που μπορεί άνετα να δυσφημίσει αντί να διαφημίσει τις εκθέσεις. Και δεν θα φταίει αυτός, αλλά αυτοί που δεν του εξήγησαν. Ο takisft έβαλε κάτι από το καταστατικό του ΚΟΕ. Αυτό γράφει λοιπόν ότι οι εκθέσεις δεν είναι μόνο για την κρίση και τους εκθέτες αλλά και για το κοινό. Οι μεταλιοθηρευτές να οργανώσουν άλλο όμιλο, να μην έχει κοινό, να παραμένουν εντελώς αναπόσπαστοι.
Καλυτερα δε θα μπορουσες να τα πεις!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Πλέον η πληροφόρηση δεν γίνεται μόνο από τα φόρα..(κάποτε ίσως..δέκα χρόνια μετά από την ύπαρξη τους.. όχι..) για αυτό αυτοί που γνωστοποιούν-διαφημίζουν τις εκθέσεις μορφολογίας και ειδικά τα μίντια που έχουν τεράστια δύναμη.. ας το κάνουν με τον σωστό τρόπο..
Εχεις δει διαφήμιση εκθέσεων μορφολογίας κάπου, εκτός από κάτι αφισάκια που κοσμούν κάτι κολώνες φωτισμού σε κεντρικές λεωφόρους;
Εμένα, δεν έχει πάρει πουθενά το μάτι μου. Με εξαίρεση τα σκυλοπεριοδικά και το dogforum, γιατί σε άλλα δεν μπαίνω και δεν ξέρω, που έτσι κι αλλιώς, το κοινό είναι ήδη σχετικά ψαγμένο.

Δεν διαπραγματευόμαστε την ομορφιά εκεί..άλλο ομορφιά..άλλο μορφολογία..το ένα υποκειμενικό το άλλο αντικειμενικό..ας το πει επιτέλους κάποιος..
Για που μιλάς παιδί μου; Για το dogforum; Γιατί δεν νομίζω ότι εδώ μέσα τουλάχιστον, δεν είναι αυτό, απόλυτα κατανοητό.

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Παντα οι αρνητικες παρουσιες κανουν αισθητη την παρουσια τους σε μια εκδηλωση πχ οπως του ΟΚΑ , αυτοι που θα ερθουν να ενημερωθουν ομορφα και ωραια θα ειναι σιγουρα διακριτικοι και δεν θα τους παρεις χαμπαρι . Και ακομα και αν η αναλογια ειναι 3 εκνευριστικοι 1 φυσιολογικος εγω πιστευω οτι αξιζει ο κοπος εστω και για τον εναν γιατι ισως αυτος ο ενας επιρρεασει αλλον εναν και αυτος ο ενας αλλον εναν και θα παει αλυσιδα με λιγη τυχη .

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Kritikopoula μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοώ..και η ουσία δεν είναι τα μετάλλια..στις εκθέσεις μορφολογίας..τουλάχιστον εγώ δεν το βλέπω έτσι..
Δεν μιλάω να μην ενημερώνονται από τους εκθέτες..άλλωστε όταν αγαπάς αυτό που κάνεις με χαρά θα ενημερώσεις..και δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από έναν άνθρωπο που θέλει να μάθει.., αλλά να σέβεσαι τα σκυλάκια που διαγωνίζονται και ξεκουράζονται..ή θέλουν να κάνουν την ανάγκη τους..αυτό είναι θέμα παιδείας και σεβασμού..νομίζω..
Προσωπικά υπογραμμίζω τον τρόπο γνωστοποίησης από τα μίντια..άλλωστε δεν νομίζω πως είναι δουλεία μόνο των εκθετών να ενημέρωσει και να γνωστοποίησει την σημασία της διοργάνωσης..αλλά και από άλλους φορείς..
Φυσικά και η έκθεση δεν είναι μόνο για τους εκθέτες αλλά και για το κοινό.. :)

Last edited:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Εχεις δει διαφήμιση εκθέσεων μορφολογίας κάπου, εκτός από κάτι αφισάκια που κοσμούν κάτι κολώνες φωτισμού σε κεντρικές λεωφόρους;
Εμένα, δεν έχει πάρει πουθενά το μάτι μου. Με εξαίρεση τα σκυλοπεριοδικά και το dogforum, γιατί σε άλλα δεν μπαίνω και δεν ξέρω, που έτσι κι αλλιώς, το κοινό είναι ήδη σχετικά ψαγμένο.
Έχω δει παρουσίαση σε τηλεοπτικές εκπομπές όχι σε αφίσες !!

Για που μιλάς παιδί μου; Για το dogforum; Γιατί δεν νομίζω ότι εδώ μέσα τουλάχιστον, δεν είναι αυτό, απόλυτα κατανοητό.
Όχι φυσικά για το dog forum..για την διαφήμιση των εκθέσεων σε τηλεοπτικές εκπομπές π.χ. είχε προχτές στην Τατιάνα..είχαν καλέσει κάποιους πρωταθλητές και ενώ αυτός που προέβαλε και μιλούσε για τις φυλές 5 πράγματα για αυτές και μετά έκανε εισαγωγή για τις εκθέσεις μορφολογίας..η Τατιάνα το γύρισε σε ομορφιά όταν πήγε να την διορθώσει, τον έκοψε..

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.037
Αθήνα
Και τι να έκανε ο άνθρωπος.. είναι εύκολο να σταματήσεις την γλωσσοκοπάνα;

Πρόεδρος του ΟΚΑ είναι ο άνθρωπος και όχι πανελίστας...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Και τι να έκανε ο άνθρωπος.. είναι εύκολο να σταματήσεις την γλωσσοκοπάνα;
αχαχαχαχαααα!!! αυτό σκεφτόμουν κι εγώ χθες !

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Με ότι μέσω έχουμε..ας το κάνουμε σωστά τουλάχιστον..
και φυσικά δεν μιλάω για τον άνθρωπο..αλλά για την προσπάθεια να αναδείξουν κάτι τέτοιο στο πάνελ τους..

(Τατίανα ξε Τατίανα κάτι να στροφάρει και η κυρά Κατίνα..τι να κάνουμε..)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Καλά βρε kango, δύο εκπομπές έχουν παίξει όλες κι όλες και οι δύο, μόλις φέτος.
Και οι δύο από τον ίδιο όμιλο και τον ίδιο άνθρωπο, απ'ότι καταλαβαίνω απ'τα συμφραζόμενα, γιατί της Τατιάνας, δεν την είδα.

Απλώς...μια σωστή κίνηση, στα γεννοφάσκια της.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ναι..3..καλές είναι..και μία αρχή..(απορώ πως τους ήρθε να ασχοληθούν), ας γίνεται σωστά τουλάχιστον.
Γίνεται μία κίνηση για παρουσίαση των φυλών.., που απευθυνόμαστε όταν κατασταλάξουμε..καλά ως εδώ..ας εξηγήσουμε και γιατί γίνονται αυτές οι εκθέσεις..δεν είναι κακό..

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Μα, kango, η τηλεόραση είναι ο κράχτης. Η ενημέρωση είναι να γίνει μέσα στην ίδια την έκθεση.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Κράχτης ναι..συμφωνώ..δεν είναι προϊόν όμως..μια προσπάθεια πάει να γίνει..

Εννοείτε πως πρέπει να γίνει από κοινού μία προσπάθεια..να μην ξεκινάει στραβά μόνο..
Γιατί πιστεύω πολλά άτομα ήρθαν από αυτές τις εκπομπές..δεν θα ήταν κακό να ήξερα και τι πάνε να παρακολουθήσουν..
Τέσπα..κουβέντα να γίνεται..

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω ποιος "πρέπει" να είναι ο λόγος διαφωνίας εδώ....Η παιδεία του Έλληνα? Η έλλειψή της? Η ενημέρωση του Έλληνα? Η έλλειψη της? Το γεγονός ότι πρέπει όλοι να καταλαβαίνουν που ακριβώς πηγαίνουν και για πιο λόγο στις εκθέσεις? Το ότι πρέπει να δεχόμαστε ασυζητητί το που γίνονται οι εκθέσεις, επειδή ο χορηγός δεν έχει ούτε ένα όφελος, διαφορετικά "μας χάριζαν ένα γάιδαρο και τον κοιτάζουμε στα μάτια, στα δόντια" και δεν ξέρω και εγώ που αλλού? Το είδος του κοινού που πρέπει να πηγαίνει στις εκθέσεις? Το αν η ευθύνη της ενημέρωσης περί εκθέσεων βαραίνει τον εκτροφέα ή τον διοργανωτή? Όλα τα παραπάνω?
Ειλικρινά, ευτυχώς εντοπίσαμε το μεγαλύτερο πρόβλημα των σκυλιών... Είναι ο χαρούμενος και ενθουσιασμένος επισκέπτης που θα πάει να τα "πασπατέψει" ενώ κοιμούνται, ή ενώ κάνουν την ανάγκη τους και όχι το πασπάτεμα του κριτή ή η συνολική προετοιμασία και η διεξαγωγή της έκθεσης, που μέρος της είναι και οι αφόρητες συνθήκες, όπως η υψηλή θερμοκρασία και το στρεσάρισμα ...
Προσωπικά, ανήκω στους "πασπατοεπισκέπτες" -διακριτικά όμως- αφενός, γιατί αδυνατώ να "συγκρατήσω" το χέρι μου και αφετέρου, γιατί είναι και αυτός ένας τρόπος γνωριμίας και επαφής με τη ράτσα που με ενδιαφέρει. Όντως κάποιοι μπορεί να το παρακάνουν. Τόσο δύσκολο είναι πια να κάνει κάποιος μια ευγενική παρέμβαση και να πει "Συγγνώμη, τώρα τα σκυλιά ετοιμάζονται για το στίβο. Θα θέλατε να τα πούμε πιο μετά και να δείτε και τα σκυλιά από κοντά?"
Συμφωνώ με την Κρητικοπούλα. Μπορεί να μην είναι έκθεση τσίρκου, έκθεση φαλαινών, αλλά κάποιοι δίνουν την αίσθηση ότι είναι έκθεση υαλικών "Μην αγγίζετε, μην μιλάτε, μην ακουμπάτε". Ούτε σκυλιά, ούτε εκτροφείς.

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Παιδιά το συγκεκρημένο θέμα το άνοιξα για την έκθεση του ΚΟΕ, πληροφορίες κλπ, μπορείτε σας παρακαλώ να μεταφέρεται τη πολλή ενδιαφέρουσα συζήτηση σας κάπου αλλού;
Ευχαριστώ.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Για την έκθεση του ΚΟΕ μιλάμε κι εμείς και μάλιστα με πολλεεεεές πληροφορίες και λεπτομέρειες.
Γιατί σου φαίνεται off topic η συζήτηση;