Εικονικές υιοθεσίες

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Ενας απ τους λόγους που μερικοί προβάλλουν ως σημαντικό,ότι δεν μπορούν να μαζέψουν άρα και να βοηθήσουν αδέσποτο είναι ότι έχουν άλλα ζώά σπίτι και δεν έχουν χρόνο και κουράγιο.Ομως θελουν..

Υπαρχει από το σωματείο stray.gr ένα πρόγραμμα εικονικών υιοθεσιών.Για όσους ενδιαφέρονται να βοηθήσουν αλλά δε μπορούν.Αν εχετε δηλ.την οικονομική δυνατότητα,πληρωνετε τις αναγκες του ζώου αλλά ουτε το χετε σπίτι σας ,ούτε ταλαιπωρείστε ...Το θεωρώ πολύ εξυπνη ιδέα.

Μπορείτε να διαβάστε πληροφορίες εδώ:

http://www.griechische-stray.org/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=77&Itemid=164

Σκυλιά που μπορείτε να αναλάβετε βλέπετε εδώ:
http://www.griechische-stray.org/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=75&Itemid=165
Αν καποιος το κανει,ας μας πει αποψη κλπ..

Μπορεί να το κανουν κ αλλα σωματεία.αλλα δεν εχω βρει κατι.Περιλαμβανεται ισως στο γενικό αιτημα τους να κανουμε δωρεες και να ενισχυουμε το εργο τους..Οτι λεφτα δωρισεις σ ενα σωματειο στα ζωα θα πανε..αλλα αλλο να βλεπεις τη φατσα που πληρωνεις και αλλο το γενικο...Πιστεύω ότι είναι ένα σημαντικό βήμα για ανθρώπους που θελουν αλλά πραγματικά δε μπορούν να βοηθήσουν...
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΡΑ!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ :twisted: :!:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Ξέρω ότι εμπνεύστηκες από μένα ... :wink:

Προτείνω να μην συζητηθεί το θέμα και να κλειδωθεί ... αν το συζητήσουμε θα το κάψουμε και καλό στα ζώα αυτά δεν θα κάνουμε σίγουρα ... :wink:

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
όπως πληρώνεις ένα μηνιαίο ποσό για παιδιά που μπορείς να ''υιοθετήσεις'' σε χώρες του τρίτου κόσμου ένα πράγμα......μμμμ δεν ξέρω,χαζό φαίνεται.Το ίδιο πράγμα δεν είναι να κάνεις μια δωρεά σε έναν σύλλογο?ή τα λεφτά που θα δίνεις για το συγκεκριμένο σκυλί δεν θα ξοδεύονται για κανένα άλλο σκυλί?κακία δεν είναι αυτό?

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
δεν ξερω..το βαλα για να το συζητ'ησουμε,,
γιατί όχι denis?

κοιτα λεει συγκεκριμενο ποσο για καθε ζώο,πχ 30 ευρώ τα εμβόλια..ε τι να πρωτο πληρωσεις με 30 ευρω?
και να θελουν δε μπορει να παει σε αλλο ζωο.

keyman said:
όπως πληρώνεις ένα μηνιαίο ποσό για παιδιά που μπορείς να ''υιοθετήσεις'' σε χώρες του τρίτου κόσμου ένα πράγμα......μμμμ δεν ξέρω,χαζό φαίνεται.Το ίδιο πράγμα δεν είναι να κάνεις μια δωρεά σε έναν σύλλογο?ή τα λεφτά που θα δίνεις για το συγκεκριμένο σκυλί δεν θα ξοδεύονται για κανένα άλλο σκυλί?κακία δεν είναι αυτό?

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
γιατί όχι denis?
Γιατί αυτό δεν είναι για να πεί ο καθένας τη γνώμη του, αν θέλει κάποιος να δώσει λεφτά, καλο θα κάνει όχι κακό ... το να διαβάσει ο καθένας την άποψή μου ή του Keyman για το θέμα μόνο ''άποψη'' θα υιοθετήσει, και να δώσει παραπάνω αποκλείεται ... :wink:

aggeliki1

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2007
407
0
48
Ν.ΜΑΚΡΗ
βασικα για μενα δεν εχει σημασια σε ποιο συγκεκριμενο σκυλακι θα πανε αφου ολα χρειαζονται φροντιδα.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Συμφωνώ με τον Denis.
Η συζήτηση δεν βοηθάει τα αδέσποτα ζώα. Κανείς δεν υποχρεώνει κανένα να προσφέρει βοήθεια με το ζόρι. Όποιος επιθυμεί να προσφέρει, ας προσφέρει.

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
ε καλά,είπα εγώ με το ζόρι?φυσικά και όποιος θέλει...
?????? :oops: :?

ROTTIE said:
Συμφωνώ με τον Denis.
Η συζήτηση δεν βοηθάει τα αδέσποτα ζώα. Κανείς δεν υποχρεώνει κανένα να προσφέρει βοήθεια με το ζόρι. Όποιος επιθυμεί να προσφέρει, ας προσφέρει.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Βρε δε με κατάλαβες..! :)
Η γνώμη μου είναι πώς δεν έχει νόημα να μένουμε πίσω από τις οθόνες των pc μας γράφοντας απλά την γνώμη μας για τα αδέσποτα ζώα και το έργο των φιλοζωικών σωματείων!
Αυτό που θα έπρεπε να κάνουμε όλοι είναι να βοηθήσουμε έμπρακτα, ο καθένας όπως μπορεί, βγάζοντας τα χέρια από τα πληκτρολόγια και βάζοντας τα στις τσέπες!

Εάν κάποιος δεν θέλει να προσφέρει χρήματα, μπορεί να προσφέρει κτηνιατρικά φάρμακα και τροφές, να φιλοξενήσει ζώα στο σπίτι του ή να προσφέρει εθελοντική εργασία όπου υπάρχει ανάγκη.
Ας ψάξουμε όλοι να βρούμε τα φιλοζωικά σωματεία της περιοχής μας και ας βοηθήσουμε όπως μπορούμε. :wink:

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
βρε συ ρότυ,εννοείται ΄(καλά ίσως για κάποιους δεν εννοειται..)ότι υπάρχουν και αλλοι τρόποι,όπως ο εθελοντισμός,το να μαζεψεις εσύ ένα ζώο ή ναπροσφέρεις τροφές..απλα υποτίθεται ότι αυτά είναι τα κλασσικά..
ένας ακόμη τρόπος έστω και πίσω απ το πληκτρολόγιο,γι αυτούς που ισως δεν έχουν τον ελάχιστο χρόνο να ασχοληθούν αλλά τους περισσεύει χρήμα,είναι οι εικονικκές υιοθεσίες..με την ίδια λογική τι καθόμαστε και εμείς και γράφουμε στο φόρουμ περί ηλίθιων που τα δηλητηριάζουν κλπ...ας βγούμε να τους κυνηγήσουμε να τους πιάσουμε επαυτοφορω..εμ δε γίνεται αυτό..ή εστω δε γίνεται μονο αυτό..

:D
κατάλαβα τι θες να πεις..απλα είπα να το προτείνω για κάποιους πχ που μενουν μακριά ή δεν έχουν συλλογο στη περιοχή τους..και δεν είναι μονο του stray.ολα τα σωματεία εχουν αναγκη από χρήματα που πανε στα ζώα.

ROTTIE said:
Βρε δε με κατάλαβες..! :)
Η γνώμη μου είναι πώς δεν έχει νόημα να μένουμε πίσω από τις οθόνες των pc μας γράφοντας απλά την γνώμη μας για τα αδέσποτα ζώα και το έργο των φιλοζωικών σωματείων!
Αυτό που θα έπρεπε να κάνουμε όλοι είναι να βοηθήσουμε έμπρακτα, ο καθένας όπως μπορεί, βγάζοντας τα χέρια από τα πληκτρολόγια και βάζοντας τα στις τσέπες!

Εάν κάποιος δεν θέλει να προσφέρει χρήματα, μπορεί να προσφέρει κτηνιατρικά φάρμακα και τροφές, να φιλοξενήσει ζώα στο σπίτι του ή να προσφέρει εθελοντική εργασία όπου υπάρχει ανάγκη.
Ας ψάξουμε όλοι να βρούμε τα φιλοζωικά σωματεία της περιοχής μας και ας βοηθήσουμε όπως μπορούμε. :wink: