Απο οτι κοιταξα η τροφη που ανεφερα δεν εχει και τα καλυτερα συστατικα και τωρα σκεφτομαι για Arden grange adult chicken αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρη γιατι μεχρι τωρα δεν το ειχα ψαξει το θεμα με τις ξηρες τροφες γι αυτο και χρειαζομαι βοηθεια.
Η δικια μου εχει προβλημα με το βαρος,πρεπει να χασει κιλα εχει επιβαρυνθει η καρδια της και τωρα λιγο και ο πνευμονας,για την καρδια παιρνει χαπι καθημερινα αλλα δεν μου συστισε ειδικη διατροφη απλα προσοχη και αν γινεται να χασει κιλα.
Αυτη η τροφη που ΄λεω τωρα η arden εχει τα εξης συστατικα
Αποξηραμένο κοτόπουλο* (ελαχ. 27%), Αποφλοιομένο ολόκληρο άσπρο ρύζι (ελαχ.26%), Σπόροι αραβόσιτου, Λιπαρά κοτόπουλου*, Πολτός παντζαριού, Φρέσκο κοτόπουλο (ελαχ. 5%), Αποξηραμένη μαγιά, Αυγό σκόνη, Αποξηραμένα ψάρια*, Λιναρόσπορος, Έλαια ψαριών*, Μεταλλικά στοιχεία, Βιταμίνες, Νουκλεοτίδια, Πρεβιοτικά ΦΟΣ, Πρεβιοτικά ΜΟΣ, Εκχύλισμα μούρων Cranberry, Θειική Χονδροϊτίνη, Θειική Γλουκοσαμίνη, MSM, Εκχύλισμα Γιούκα.
Πρωτεΐνη 25%, Έλαια 15%, Ίνες 2,5%, Τέφρα 7%, Υγρασία 8%, Ωμέγα6 2,53%, Ωμέγα3 0,37%, Βιταμίνη Α 15000iu/kg., Βιταμίνη D3 1000iu/kg., Βιταμίνη E 100iu/kg., Ασβέστιο 1,1%, Φώσφορος Ρ 0,75%, Χαλκός 20mg/kg. (ως θειικός χαλκός).
Πως τα βλεπεις αυτα;