Εθνική έκθεση ελληνικής εκτροφής--03 & 04.11.2012

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.363
10.510
Athens
Είπα ότι είναι άδικο να ισοπεδώνεις τη δουλειά και τον κόπο των συμμετεχόντων με σχόλια τύπου "ε, κάπου στο βάθος κρίνονταν και κάποιοι σκύλοι". Έχεις να σχολιάσεις κάτι πάνω σε αυτό?
Κανείς δεν ισοπέδωσε τη δουλειά κανενός. Το σχόλιο είχε να κάνει με το ότι μαζευτήκαμε μια ωραία, χαρούμενη και κεφάτη (το κέφι είναι εξαιρετικά χρήσιμο πράγμα γενικότερα...) παρέα και τα λέγαμε. Εκτός στίβου.Τώρα περί ισοπέδωσης, ας ξεκαβαλήσουμε λίγο τα καλάμια. Δεν έχουμε δα να κάνουμε και με κανα λειτούργημα!

Οι κανονες ειναι σαφεστατοι.Σκυλοι που δεν παιζουν δεν μπαινουν.Να κατσω πορτα στην επομενη εκθεση ξερω γω?

....

Αν δεν αρεσουν σε καποιον οι κανονες, ας παει βολτα να χαρει τα σκυλια του οπου θελει με την παρεα του και ειμαι σιγουρος οτι τουλαχιστον ο σκυλος του θα περασει πιο ωραια.
Σκύλο που δεν έπαιζε έφερα εγώ. Ξέροντας βεβαίως και βάζοντας το χέρι μου στη φωτιά ότι όχι μόνο δεν θα ενοχλήσει κανέναν, αλλά δεν θα γίνει καν αντιληπτός. Εξάλλου έλεγχος δεν υπάρχει - οπότε; Ο σκύλος μια χαρά πέρασε. Από αγκαλιά σε αγκαλιά. Άσε που ενημερώθηκε και κόσμος για τη φυλή. Σωστό που τον έφερα; Όχι σύμφωνα με τους κανονισμούς της έκθεσης. Παλιότερα δεν θα τον έφερνα. Έχω χάσει συμμετοχή σε έκθεση επειδή η σκύλα ήταν σε αρχή οίστρου και το θεωρούσα αδιανόητο και μη-σωστό να την κατεβάσω έστω και με σπρέυ. Τελευταία όμως η ηθική μου άρχισε να χαλαρώνει πολύ με τα κυνο-ευτράπελα. Δεν έχω πια ενδοιασμούς, στο βαθμό πάντα που δεν ενοχλώ τους συμμετέχοντες ή τους επισκέπτες.

Εγώ συμφωνώ να ξεκινήσουν οι έλεγχοι. Αλλά στα πάντα. Στον τύπο που αφήνει τα σκυλιά στα τρέιλερ να βράζουν, στον τύπο που τα ντοπάρει, στον τύπο που δεν μπορεί να μαζέψει τον κροκόδειλο, στα βιβλιάρια υγείας κοκ. Ας ξεκινήσουμε από τα πιο χοντρά και μετά πάμε στα λάιτ.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Καλά...δεν μπορεί...κάτι πρέπει να είναι ανάδρομο αυτές τις μέρες :rolleyes:

Κώστα, λυπάμαι πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου, που εξέλαβες έτσι ελεεινά το σχόλιό μου. Ειλικρινά, λυπάμαι βαθύτατα. Ζητώ λοιπόν, ταπεινά συγγνώμη. Αν και...δεν θυμάμαι να είχατε ποτέ στο παρελθόν σχολιάσει με το ίδιο πάθος και τα άπειρα θετικότατα [προφανώς με τον τρόπο που θα θέλατε εσείς να τα δείτε] σχόλιά μου. Και...δεν έχω επιλεκτική μνήμη σε τέτοιες καταστάσεις. Τα έχω 400. Και θα ήθελα και πάρα πολύ να σχολίαζες που και που, και άλλα πράγματα που αφορούν τουλάχιστον τις εκθέσεις. Πιο σημαντικά από μια δική μου έκφραση. Αλλά μάλλον δεν υπάρχει πια τίποτα πιο σημαντικό κυνολογικά σ'αυτό το φόρουμ, από τις...δικές μου εκφράσεις. Για φαντάσου... :)

Τι να πω; Από τις πιό αστείες "διαμάχες" ever...

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Πρέπει να αποφασίσουμε για πιο λόγο πάμε στην έκθεση....Πάμε για να πάρουμε μέρος ή να παρακολουθήσουμε μία επίσημη εκδήλωση του ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΥ σκύλου που έχει βάση τη διατήρηση και την ΕΞΕΛΙΞΗ της κάθε φυλής και μέσα σε αυτό ΦΥΣΙΚΑ και θα υπάρξει η παρέα, το αστείο και η ανταλλαγή απόψεων????? δεχόμενοι τη σοβαρότητα της διοργάνωσης και του σκοπου αυτής?????? ή πάμε για χαβαλέ , πικ-νικ , σουβλάκια, μπύρες ...και ΑΑΑΑΝ κάποια στιγμή έρθει και η σειρά μας τότε κακήν κακώς θα δείξουμε και κανα σκυλάκι???????

Ο κυνολογικός - κυνοτεχνικός χώρος ΔΕΝ ''χωράει'' χαβαλέ, κουτσομπολιό και ΠΙΣΩΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ !! Έτσι αντλειται ΛΑΘΟΣ ενέργεια και χάνεται ο σκοπός !!!Οι εκθέσεις και αυτοί που παρακολουθούν τις εκθέσεις είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ , είναι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ από αυτούς που διοικούν τον κάθε Χ όμιλο..Αν η σοβαρότητα δεν έρθει απ τους ΠΟΛΛΟΥΣ πως την απαιτούν απ τους λίγους ??????? .....

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Τώρα οι εκτροφείς λογομαχείται γιατί είπε αυτό το πράγμα η Μαρέκο ;;;
Καθήστε καλύτερα να τσακοθείται γιατί ο ΚΟΕ αναγνωρίζει κάτι τύπους που έχουν "εκτροφεία" στο Μαραθώνα που δηλαδή σας εξισώνει ίσα και όμοια με αυτούς και αφείσται τα σουβλάκια και το φραπέ.
Πως το λένε κοιτάζαμε το δέντρο και χάσαμε το δάσος.
Αυτό υποβαθμίζει την δουλεία σας και εσείς οι ίδιοι που τα ανέχεσται ενώ τα ξέρετε και ασχολήσται με το αν ο καφές ήταν φραπές ή φρέντο.

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Τώρα οι εκτροφείς λογομαχείται γιατί είπε αυτό το πράγμα η Μαρέκο ;;;
Καθήστε καλύτερα να τσακοθείται γιατί ο ΚΟΕ αναγνωρίζει κάτι τύπους που έχουν "εκτροφεία" στο Μαραθώνα που δηλαδή σας εξισώνει ίσα και όμοια με αυτούς και αφείσται τα σουβλάκια και το φραπέ.
Πως το λένε κοιτάζαμε το δέντρο και χάσαμε το δάσος.
Αυτό υποβαθμίζει την δουλεία σας και εσείς οι ίδιοι που τα ανέχεσται ενώ τα ξέρετε και ασχολήσται με το αν ο καφές ήταν φραπές ή φρέντο.
:)

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com

Κώστα, λυπάμαι πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου, που εξέλαβες έτσι ελεεινά το σχόλιό μου. Ειλικρινά, λυπάμαι βαθύτατα. Ζητώ λοιπόν, ταπεινά συγγνώμη. Αν και...δεν θυμάμαι να είχατε ποτέ στο παρελθόν σχολιάσει με το ίδιο πάθος και τα άπειρα θετικότατα [προφανώς με τον τρόπο που θα θέλατε εσείς να τα δείτε] σχόλιά μου. Και...δεν έχω επιλεκτική μνήμη σε τέτοιες καταστάσεις. Τα έχω 400. Και θα ήθελα και πάρα πολύ να σχολίαζες που και που, και άλλα πράγματα που αφορούν τουλάχιστον τις εκθέσεις. Πιο σημαντικά από μια δική μου έκφραση. Αλλά μάλλον δεν υπάρχει πια τίποτα πιο σημαντικό κυνολογικά σ'αυτό το φόρουμ, από τις...δικές μου εκφράσεις. Για φαντάσου... :)

Λοιπον ξαναλεω εκανα απλα μια παρατηρηση, χωρις καμια διαθεση προσωπικης επιθεσης ή επιβολης οποιασδηποτε συμπεριφορας. Κατευθειαν εισεπραξα το ειρωνικο σχολιο και την αμεση επιθεση που συνηθιζεται οταν κατι (σωστο ή λαθος) δεν αρεσει εδω μεσα. μαρια ο καθενας που μπαινει και διαβαζει σε ορισμενα παντα θεματα βεβαιως δεν μπορει να γνωριζει αν και κατα ποσο πισω απο καποια γραφομενα κρυβεται το χιουμορ. Γι αυτο και μονο γι αυτον το λογο παρεθεσα το σχολιασμο μου θεωρωντας πως ιδιως αυτοι που σχολιαζουν εδω μεσα περισσοτερο ορισμενες φορες θα επρεπε να ειναι λιγο πιο προσεκτικοι. Στα θετικα σχολια που οντως συνηθιζεις να κανεις τι μπορω να κανω να βγαινω και να λεω ευχαριστω εκ μερους ολων?
Προσωπικα δεν αμφισβητησα ουτε τη μνημη σου ουτε τη διανοητικη σου κατασταση εκανα απλως μια παρατηρηση σε ενα κατα την προσωπικη μου αποψη ατυχες σχολιο (που ολοι κατα καιρους εχουμε κανει) και πιστεψε με καμια μορφη διαμαχης δεν ειχα σκοπο να παρει η συζητηση. Τη συγνωμη δεν τη δεχομαι γιατι πολυ απλα δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου και δε βλεπω πουθενα την αναγκη να τη ζητησεις. Απο την αλλη ειδα σχολια οτι καβαληθηκαν καλαμια και τετοια, πιστεψε με μπορω να απαντησω και ειρωνικα και προστυχα και με οποιον τροπο θες και να γινω πολυ προσβλητικος απλα δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου.
Γραφοντας γενικα και οχι συγκεκριμενα και προσθετοντας χιλιες δυο αλλες παραμετρους σε κατι πολυ συγκεκριμενο ειναι κατι που κανουν ολοι οι πολιτικοι του κοσμου και με αφηνει παγερα αδιαφορο, αν θελετε να συζητησουμε ολα τα προβληματα που προαναφερθηκαν, το καθενα ξεχωριστα και ενα ενα. Επισης πρεπει καποια στιγμη να καταλαβουν ολοι τι ειναι ο ΚΟΕ πως οριζεται ποιες ειναι οι αρμοδιοτητες του και πανω σε αυτες να γινονται οι παρατηρησεις δεν ειναι δυνατον για το οποιοδηποτε λαθος να τα φορτωνουμε καπου οπου στην πραγματικοτητα εμεις ορισαμε. Και κλεινοντας θα αναφερω πως αν το σχολιο μου το εκανε καποιος "καινουριος" ακομα μπανιο θα εκανε για να ξεπλυθει απο αυτα που θα γραφονταν, ειναι μια συνηθεια που εφαρμοζεται απο αρχαιτοτατων χρονων.............

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά

"Sarcasm is the lower form of whit"...Oscar Wild. Κρίμα

peskandritsos

Well-Known Member
7 Αυγούστου 2009
225
0
Συγνώμη που διακόπτω αλλά δεν μπορεί να ανοιχτεί ένα θρεντάκι με τίτλο διαμάχες ή κυνομαχίες και να μεταφερθούν εκεί αυτά τα τελευταία ποστ?
Μπαίνω να διαβάσω για την έκθεση και να δω καμιά ωραία φωτογραφία από σκυλάκια που πήραν μέρος και διαβάζω πράγματα που δεν με ενδιαφέρουν καθόλου.
Συγνώμη και πάλι εε?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Παίδες...ξεσφιχτείτε πρωί-πρωί και βάλτε και λίγο χιούμορ στην ζωή σας.
Η...την κοινή λογική, να ρωτάτε αν δεν καταλαβαίνετε πότε κάτι είναι χιούμορ.
Δεν μας έχουν μείνει άλλωστε και πολλά να χαμογελάμε πια.
Και σίγουρα όχι, τα κυνολογικά δρώμενα.

Αντε καλημέρες :)

* Κώστα, δεν είπα να μου λες "ευχαριστώ". Αν είναι δυνατόν. Δεν έχω τέτοια ανάγκη.
Υπάρχουν υποθέτω πολύ σημαντικά πράγματα, στα οποία θα μπορούσες να συμβάλλεις με τις γνώσεις και τις εμπειρίες σου, αν όχι καθημερινά, έστω σε κάποια τακτά χρονικά διαστήματα. Δεν είναι βέβαια υποχρεωτικό, αλλά στην αντίθετη αυτή περίπτωση, άσε να λέει κανείς άλλος καμμιά μπούρδα, μπας και μάθει κανάς επισκέπτης τι εστί έκθεση τουλάχιστον. Εκτός...αν θέλετε να τις κάνετε κάποτε κεκλεισμένων των θυρών και με άδειες εξέδρες. Προσωπικά, δεν θα με πείραζε καθόλου, αν αυτό επιθυμείτε :)

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
εκθεση - εκθεση κι εκθεση
ενα συμβαν τρεις διαφορετικες οπτικες... πολλες σκοπιμοτητες..
ο εκτροφεας- εκθετης γουσταρει και παει στην εκεθση με σκοπο να παρει τις κρισεις που τοσο τον ενδιαφερουν στην εκτροφη του, οποιαδηποτε διακριση πλεον ευπροσδεκτη ( δεν θα επρεπε να ειναι αυτοσκοπος...)
ο ιδιωτης - εκθετης γουσταρει και παει στην εκθεση με σκοπο να δειξει τον σκυλο του.. να μαθει αν ειναι αυτο το οποιο πληρωσε κι αν αξιζει να μπει στην διαδικασια εκτροφης .....
ο επισκεπτης... ερχεται να δει.. τα σκυλια καθε φυλης... να γνωρισει τους εκτροφεις της φυλης που τον ενδιαφερει... να μαθει περισσοτερα για την φυλη και γιατι οχι να κλεισει και καμμια κατ'ιδιαν συναντηση με σκοπο την αγορα μελλοντικου σκυλου...
και αρκετοι θα συναντησουν γνωστους και φιλους που ειχαν και λογω αποστασης καιρο να τους δουν
ολοι μαζι σιγουρα τοσες ωρες και καφε και μπυριτσες και σουβλακια θα φανε και θα αστειευτουν και χαβαλε θα κανουν... και δεν θεωρω οτι ειναι μεπτο καθολου... αντιθετως...καταπολεμαει την κουραση!

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.449
12.876
Aθήνα
Συγχαρητηρια για τον πρωταθλητή σου!!! Κούκλος ο μικρός και υπέροχη φάτσα! Σας ειδαμε από μακρυά το Σαββατο!!! Μπράβο Μιχάλη!!!
Ευχαριστώ πολύ Γκέλυ!
Ο μικρός μας εξέπληξε ευχάριστα και τις 2 μέρες, το χάρηκε πολύ περισσότερο από την πρώτη φορά και ήμασταν και εμείς πολύ πιο χαλαροί, απαλλαγμένοι από το άγχος της πρώτης φοράς. Την επόμενη θα συμμετέχει και η κόρη μας στους νέους χειριστές αφού της άρεσε πάρα πολύ.

Attachments

• 89,5 KB Προβολές: 50

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
εκθεση - εκθεση κι εκθεση
ενα συμβαν τρεις διαφορετικες οπτικες... πολλες σκοπιμοτητες..
ο εκτροφεας- εκθετης γουσταρει και παει στην εκεθση με σκοπο να παρει τις κρισεις που τοσο τον ενδιαφερουν στην εκτροφη του, οποιαδηποτε διακριση πλεον ευπροσδεκτη ( δεν θα επρεπε να ειναι αυτοσκοπος...)
ο ιδιωτης - εκθετης γουσταρει και παει στην εκθεση με σκοπο να δειξει τον σκυλο του.. να μαθει αν ειναι αυτο το οποιο πληρωσε κι αν αξιζει να μπει στην διαδικασια εκτροφης .....
ο επισκεπτης... ερχεται να δει.. τα σκυλια καθε φυλης... να γνωρισει τους εκτροφεις της φυλης που τον ενδιαφερει... να μαθει περισσοτερα για την φυλη και γιατι οχι να κλεισει και καμμια κατ'ιδιαν συναντηση με σκοπο την αγορα μελλοντικου σκυλου...
και αρκετοι θα συναντησουν γνωστους και φιλους που ειχαν και λογω αποστασης καιρο να τους δουν
ολοι μαζι σιγουρα τοσες ωρες και καφε και μπυριτσες και σουβλακια θα φανε και θα αστειευτουν και χαβαλε θα κανουν... και δεν θεωρω οτι ειναι μεπτο καθολου... αντιθετως...καταπολεμαει την κουραση!
Πραγματικά διαβάζω σελιδες επι σελιδων από χτες, αλλά αυτό ειναι ουσιαστικά το απαυγασμα όλων!!! Πετρο, γιατι δεν σας είδα?????
Ευχαριστώ πολύ Γκέλυ!
Ο μικρός μας εξέπληξε ευχάριστα και τις 2 μέρες, το χάρηκε πολύ περισσότερο από την πρώτη φορά και ήμασταν και εμείς πολύ πιο χαλαροί, απαλλαγμένοι από το άγχος της πρώτης φοράς. Την επόμενη θα συμμετέχει και η κόρη μας στους νέους χειριστές αφού της άρεσε πάρα πολύ.
Με το τσιγκέλι θα στα βγάζω? Βρε παρουσιασε τον μικρό όπως του αξίζει?
Wiki-wiki oceanis voyage κατά κόσμον Μαρβιν, από την Κυριακή ειναι Junior Ch. Gr

Δεν τόλμησα να ερθω να σας μιλήσω μιας και όταν σας ειδα το σαββατο ήσασταν στο στίβο, αλλά την επόμενη φορά θα το κάνω!
[h=5][/h]

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.449
12.876
Aθήνα
Δεν τόλμησα να ερθω να σας μιλήσω μιας και όταν σας ειδα το σαββατο ήσασταν στο στίβο, αλλά την επόμενη φορά θα το κάνω!
Στην Elisabeth καθόσουν Γκέλυ? Δεν ήξερα πως είχες έρθει.
Δεύτερη φορά που την πατάω...

Στην επόμενη θα χαρούμε πολύ να σε δούμε από κοντά!!!

Και μια ερώτηση στους πιο έμπειρους:
Λόγω ηλικίας στην επόμενη ο μικρός θα είναι ακόμα junior.
Αν έχει πάρει ήδη το JCH μπορεί να συμμετάσχει ξανά στην ίδια κατηγορία ?

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
ελα ντε ... με το που εμπαινες στην εκθεση ... 2 λευκα κουταβια δεν εβλεπες στο παρκο?
Το σαββατο πρεπει να ειδα, αλλά παραδίπλα ειχε σε παρκο ενα γαυγιστερο μαλτέζ και με ξεκουφανε, οπότε δεν πολυεκατσα. Είχαμε μείνει στις μέσα τέντες!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Στην Elisabeth καθόσουν Γκέλυ? Δεν ήξερα πως είχες έρθει.
Δεύτερη φορά που την πατάω...

Στην επόμενη θα χαρούμε πολύ να σε δούμε από κοντά!!!

Και μια ερώτηση στους πιο έμπειρους:
Λόγω ηλικίας στην επόμενη ο μικρός θα είναι ακόμα junior.
Αν έχει πάρει ήδη το JCH μπορεί να συμμετάσχει ξανά στην ίδια κατηγορία ?
Ναι με Εlisabeth, Νικη, Ρενα και Σακη!!! Είχαμε ερθει 2 μαζι απο Πάτρα, και σας χαζεύαμε!

Handlergr

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2009
313
0
Athens, Greece
Kαλημέρα σε όλους,
Εγώ είμαι χαρούμενος για την επιτυχημένη παρουσία που είχαμε και την Κυριακή. Στα Μπόξερ

AΤROTOS RED HOT CHILI PEPPER, Καλύτερο Θηλυκό Πυρόξανθο Προκουτάβι
BJARKEYJAR COSMOPOLITAN GIRL, 1η Aνοιχτής Θηλυκών Πυρόξανθων + RCAC
GR.SH.CH.ATROTOS SUN OF THE PITCH, Καλύτερος Aρσενικός CAC & Kaλύτερος Φυλής
Ενώ ήταν στους 6 καλύτερους της Ομάδας 2.

Χάρηκα πάρα πολύ που την Ομάδα 2 κέρδισε η Ρούμπι, GR.CH.GIOKO GRAMMY, Μπουλμάστιφ των φίλων μου Κώστα Γκαλίτση & Αλεξίας Καμμένου. Ενώ στην συνέχεια ήταν 3η Καλύτερη Έκθεσης, πίσω από τον "ομόσταυλό της" Nubito, ΜΕD.JW '12, GR.J.CH.GULDRUSCHEN'S YOY MAKE ME HAPPY, που ήταν 2ος Καλύτερος Έκθεσης!

Συγχαρητήρια σε όσους διακριθήκαν, του χρόνου πάλι με το καλό!

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.449
12.876
Aθήνα
Συγχαρητήρια Γιάννη και Αλεξία για τις επιτυχίες σας.

Η κουταβομποξερίνα σου έκλεψε την καρδιά μου με τα ματάκια της (υπέροχο πλάσμα), η Heaven έκλεψε την καρδιά της γυναίκας μου και η Μπουλμαστιφίνα δίπλα μας, έκλεψε την καρδιά του πιτσιρίκου μας.