Εθελοντισμός και ιδιωτική πρωτοβουλία εταιρίας

G.M.Z.K.

Well-Known Member
29 Οκτωβρίου 2010
192
0
Αλεξανδρούπολη, Έβρος
Είναι γνωστό το μέγα πρόβλημα των αδέσποτων στη χώρα μας.
Γνωστή εταιρία κινητής τηλεφωνίας (W..D) ανέλαβε τη φροντίδα για τη στείρωση των αδέσποτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Ωστόσο αναζητούν και εθελοντική βοήθεια από τους πολίτες για τη φροντίδα αλλά και την υιοθεσία των σκυλιών και των γατιών των καταφυγίων.
Υπάρχει τηλέφωνο επικοινωνίας αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να το δημοσιεύσω στο forum.
Η πληροφορία αυτή γνωστοποιήθηκε από την εκπομπή "Παρά τρίχα" μεγάλου τηλεοπτικού καναλιού (Σ..Ι), σήμερα το πρωί.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Κι εγώ μόλις το είδα στο "Παρά τρίχα". Το πρόλαβα όμως στο τέλος και δεν συγκράτησα τέτοιες πληροφορίες.
Μπορείς να το δημοσιεύσεις, αν το συγκράτησες και μπράβο σου που το σκέφτηκες :)

G.M.Z.K.

Well-Known Member
29 Οκτωβρίου 2010
192
0
Αλεξανδρούπολη, Έβρος
Νομίζω το τηλέφωνο είναι 210-3840011.
Αλλά τώρα που πήρα τηλέφωνο μου βγαίνει ο τηλεφωνητής ενός δικηγορικού γραφείου.
Οπότε δεν ξέρω μήπως δεν το αποστήθισα σωστά!
Πωπω.. στεναχωρήθηκα τώρα!!!!!!!!!!!

Baloo

Well-Known Member
7 Αυγούστου 2011
179
2
13
Κρήτη
"...Η χρονική διάρκεια ισχύς του προγράμματος ορίστηκε για 3 μήνες με επίσημη έναρξη στις 4 Οκτωβρίου έως τέλος Δεκεμβρίου 2011 και προβλέπει τη στείρωση 100 άστεγων ζώων που κυκλοφορούν σε περιοχές του λεκανοπεδίου και της συμπρωτεύουσας.."

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Βρε παιδιά που μπορούμε να επικοινωνήσουμε ώστε να προσφέρουμε εθελοντική εργασία? Όντας απόφοιτη μεν αλλά άνεργη δε, και έχοντας κάνει παρόμοιο έργο στο Καταφύγιο αδέσποτων ζώων Λάρισας θα ήθελα να πολύ να βοηθήσω.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Απ΄ότι καταλαβαίνω, η συνεργασία είναι μεταξύ της εταιρίας και των σωματείων. Οχι με ιδιώτες.
Οπότε, ίσως θα μπορούσες να προσφέρεις την εργασία σου, σε κάποιο από τα σωματεία της λίστας.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ