Εδώ είμαι και εγώ....

rudy 1

Member
5 Νοεμβρίου 2011
10
0
37
Θεσσαλονικη
Παιδιααααα.....ο rudy κανει χχχ με το αρκουδακι του...προσφατα του εδωσα ενα που ειναι σχεδον στο μεγεθος του και απο τοτε δεν το εχει αφησει σε ησυχια....οταν τον πιανω στα πρασα του το παιρνω αν και δεν ειμαι σιγουρη για το ποσο μπορει να πειραζει αυτο που κανει....Ειναι φυσιολογικο????

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Παιδιααααα.....ο rudy κανει χχχ με το αρκουδακι του...προσφατα του εδωσα ενα που ειναι σχεδον στο μεγεθος του και απο τοτε δεν το εχει αφησει σε ησυχια....οταν τον πιανω στα πρασα του το παιρνω αν και δεν ειμαι σιγουρη για το ποσο μπορει να πειραζει αυτο που κανει....Ειναι φυσιολογικο????
Mια χαρα φυσιολογικο ειναι κ οχι επειδη ειναι αγoρακι :)
Κ τα κοριτσακια το κανουν..
Ενδειξη κυριαρχιας οχι απαραιτητα xxx :p
Σε σενα μην αφησεις να το κανει αν επειχηρησει απλα..

minipin

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2011
65
1
Πάτρα
καλώς ήρθες! Έχω και γω ένα πινσεράκι τεσσάρων μηνών και είναι ένα υπερκινητικό σκυλάκι, που όμως κοιμάται πολλές ώρες κά8ε μέρα!

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
καλώς ήρθες! Έχω και γω ένα πινσεράκι τεσσάρων μηνών και είναι ένα υπερκινητικό σκυλάκι, που όμως κοιμάται πολλές ώρες κά8ε μέρα!
Κανε ανταλλαγη με την rudy1 που εχει ακριβως το αντιθετο προβλημα.:D

rudy 1

Member
5 Νοεμβρίου 2011
10
0
37
Θεσσαλονικη
Ελπιζω καποιος να μπορεσει να με βοηθησει και να με ενημερωσει γατι ειμαι λιγο ασχετη απο σκυλακια(πρςτη φορα εχω ενα μικρουλι να τριγυρναει στο σπιτι)!!! Εδω και δυο μερες ο rudy ειναι πολυ ανησυχος...δεν τρωει πολυ και οποτε τον βαζς για υπνο κλαιει και φωναζει σαν μουρλος...χθεσ το βραδυ δεν αντεξα να τον ακουω και τον πηρα να κοιμηθουμε μαζι...και μολις τον εφερα στο δωματιο μου πηρε με μανια το κοκκαλο του και ενω του μασουλουσε....του πεσανε 2 δοντακια...να υποθεσω πως ειναι φυσιολογικο αυτο? Και επισης αυτος ηταν ο λογος που εκανε σαν μουρλος συνεχεια??? Θα μπορεσει να φαει την τροφη του η θα πρεπει καλυτερα να του βρασω λιγο κοτοπουλο(τωρα που ειναι φαφουτης:p)!!!! Και επισης εχω κ ενα ακομα κλασικο ζητημα να λυσω...Οπως ειπα στην αρχη....οταν τον ειχα πρωτοπαρει εκκανε τα τσισα του συνεχεια στην πανα...τις τελευταιεσ 2 εβδομαδες εχς βαρεθει να καθαριζω ολο το σπιτι...παντου αφηνει τα σημαδια του....μηπως εχει μπερδευτει???? Στις αρχες τον ειχα μονο στο δωματιο μου και εβρισκε αμεσως την πανα του... Και τωρα που τον αφηνω και στο σαλονι φαινεται να τα εχει χασει(αν και του εχω κ εκει πανα)....Μπορει καποιος να με βοηθησει??? Ειλικρινα δεν κσερω τι αλλο να κανω...Στις αρχες σκεφτομουν να του μαθω να τα κανει εξω (δλδ να τον βγαζω εξω αφου φαει και αφου παιξει κλπ) αλλα ποτε δεν εκανε τπτ....και τωρα τρεχω συνεχεια απο πισω του και καθαριζω...ποιος μπορει να ειναι ο λογος που ξαφνικα σταματησε να χρησιμοποιει την πανα.ΠΑΙΔΙΑ PLEASE καποια βοηθεια...

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Σηκωνει το ποδι του οταν κατουραει? Κακως για εμενα που τον πηρες αγκαλια επειδη εκλαιγε. Μην του μαθαινεις πραγματα που μπορει να σου δημιουργησουν προβληματα.

rudy 1

Member
5 Νοεμβρίου 2011
10
0
37
Θεσσαλονικη
Οχι....δεν σηκωνει το ποδι του ακομα...Δεν τον πηρα αγκαλια....τον πηρα στο δωματιο μου γατι δεν μπορουσαμε να βρουμε ησυχια...για 3 ωρες γαυγιζε κ εκλαιγε σαν τρελλο... Καταλαβαινω τι θες να μου πεις κ εχεισ δικιο αλλα μενω με τους γονεις μου στο σπιτι οι οποιοι θελουν κ αυτοι να ησυχασουν καποια στιγμη κ γι'αυτο τον εφερα στο δωματιο μου...Γενικα τα εχω παιξει λιγο αλλα προσπαθω συνεχεια...

rudy 1

Member
5 Νοεμβρίου 2011
10
0
37
Θεσσαλονικη
Οχι δεν εχω....και δεν μπορω να καταλαβω με πιο τροπο βοηθαει στην εκπαιδευση για τουαλετα...αν μπορουσε καποιος να με ενημερωσει θα ειχα λυσει πολλα θεματα....αν δεν παρω κρειτ δεν υπαρχει αλλος τροπος να ξαναμαθει να τα κανει στην πανα του???

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Διαβασες το θεμα που σου εβαλα? Τι δεν καταλαβες? Λεει πως να το χρησιμοποιησεις... Μην βαριεσαι να διαβασεις, εχει κι αλλα ενα σωρο θεματα για κρειτ, πληκτορλογησε το στην αναζητηση και θα βρεις ενα σωρο πραγματικα. Για αυτο υπαρχουν τα παλιοτερα θεματα στο φορουμ αλλιως μετα απο 1 μηνα θα διαγραφονταν ολα. Δες για παραδειγμα το ποστ #21 στο λινκ που σου εβαλα.

rudy 1

Member
5 Νοεμβρίου 2011
10
0
37
Θεσσαλονικη
Εχω διαβασει πως για να μαθει πρεπει να τον βγαζω εξω 20 λεπτα αφου φαει και αφου πιει νερο...μετα απο παιχνιδι,υπνο κλπ...το θεμα ειναι πως εχω παρατηρησει πως τα κακακια του τα κανει συνηθως κατα τις 6 και μετα...οχι αφου φαει....και πως θα του μαθω να τα κανει εξω???? Το θελω παρα πολυ για να ηρεμισουμε λιγο...Υπαρχει καποιος τροπος....???

rudy 1

Member
5 Νοεμβρίου 2011
10
0
37
Θεσσαλονικη
Ναι το διαβασα....και ειδικα το σημειο που μου ειπες....απλα προσπαθω να βρω και καποιον αλλο τροπο που να μην συμπεριλαμβανει κρειτ....Αν αυτο μπορει να γινει...

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Εχω διαβασει πως για να μαθει πρεπει να τον βγαζω εξω 20 λεπτα αφου φαει και αφου πιει νερο...μετα απο παιχνιδι,υπνο κλπ...το θεμα ειναι πως εχω παρατηρησει πως τα κακακια του τα κανει συνηθως κατα τις 6 και μετα...οχι αφου φαει....και πως θα του μαθω να τα κανει εξω???? Το θελω παρα πολυ για να ηρεμισουμε λιγο...Υπαρχει καποιος τροπος....???

Μολις τον βγαζεις απο το κρειτ θα τον εχεις στα χερια σου και θα τον αφηνεις εξω να πατησει στο εδαφος κοντα στο σημειο που θελεις να λερωσει, κατευθειαν εξω ομως, οχι πρωτα μεσα στο σπιτι. Θελει επαναληψεις κι υπομονη. Αρχικα μπορει να εχει ατυχηματακια μεσα στο κρειτ αλλα επειδη ειναι καθαρα ζωα δεν θα του παρει πολυ να μαθει να κρατιεται. Μην το παρακανεις ομως και καταληξει να ζει στο κλουβι συνεχεια. Και επιβραβευση οταν τα κανει σωστα.

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Μαγικά δεν γίνονται, ούτε πρόκειται από τη μια στιγμή στην άλλη να μάθει να κάνει τις ανάγκες του έξω.
Εξάλλου, είναι ακόμα κουτάβι.
Από τη στιγμή που έχεις παρατηρήσει ότι μετά τις 6 είναι ώρα...."συναγερμού", γιατί δεν το βγάζεις τότε μια βόλτα?
(και δυο και τρεις και τέσσερις....)
Δεν εννοώ να πάρετε τους δρόμους, απλώς μπορείς στην αρχή να βγαίνετε για λίγο και περισσότερες φορές, όταν περίπου υπολογίζεις ότι του...έρχεται...
Επίσης η ...κλασική...επιβράβευση, μόλις επιτευχθεί ο στόχος!
Και όταν το κάνει, μην επιστρέψεις αμέσως σπίτι..., μην νομίσει ότι βόλτα=ανάγκες και πίσω...
Σιγά σιγά θα μάθει...
Υπομονή κι επιμονή χρειάζεται...
Και (από σένα) ψυχραιμία...