Θέλω συγκεκριμένα το ΦΕΚ 912/11-10-93, το έχω βάλει στο γκουγκουλ αλλά δεν το βρήκα...απλα γραψε στο google ΦΕΚ 912 αλλα ειναι ασχετο...
Θέλω συγκεκριμένα το ΦΕΚ 912/11-10-93, το έχω βάλει στο γκουγκουλ αλλά δεν το βρήκα...απλα γραψε στο google ΦΕΚ 912 αλλα ειναι ασχετο...
Ακριβώς έτσι, όπως τα λέει η Μαρία!Στην παραλία μπορείς να τον πάρεις, αν τον έχεις δεμένο κοντά σου και φροντίσεις να μην ενοχλεί και να μην λερώνει. Στην θάλασσα μπορεί να μπει, μόνο αν είστε ολομόναχοι ή η επόμενη παρέα είναι πολυυυυύ μακριά, ή αν είσαι τόσο τυχερή που δεν ενοχλούνται. Κατ'εμέ...ποιός ο λόγος να τον πάρεις σ'αυτή την περίπτωση. Οτι γουστάρεις, μπορείς να κάνεις, μόνο αν είσαι σε καμμιά ερημιά. Κι αυτό παίζει...
Παραλία λουομένων είναι αυτή που κολυμπάει έστω και ένας άνθρωπος για μας που θέλουμε το σκύλο μαζί μας! Τώρα οργανωμένη παραλία ή αλλιως λουτρικη εγκατάσταση είναι αυτή που πληρεί κάποιες προδιαγραφές, όπως ναυαγοσώστης ανά κάποια μέτρα επίβλεψης, ντους και διάφορα άλλα που περιγράφονται στο σχετικό ΠΔ 23/2000 αν θυμάμαι καλά. Πολύ λίγες παραλίες θεωρούνται οργανωμένες στην Χώρα μας και ας έχουν ξαπλώστρες μόνο...Εκει που εχω μπερδευτει ειναι με τις παραλιες λουομενων και μη (τι ακριβως οριζεται παραλια λουομενων πχ η υπαρξη ναυαγοσωτη? απλα οι ξαπλωστρες? ή οπου κολυμπαει κοσμος γενικα?) Και επισης οταν λεμε μακρια ποσο μακρια? 20 μετρα? 100 μετρα?
Aκριβώς. Οπότε δεν σε ενδιαφέρει η οργανωμένη, αυτο που σε ενδιαφερει είναι ότι έστω και ένας να είναι και να ενοχληθεί θα πρέπει να την έχεις δεμένη στην παραλία. Εμένα προσωπικά αυτό ειναι αρκετό για να ψάχνω για ερημικές παραλίες όταν θα παίρνω τον σκύλο μαζί.Παραλία λουομένων είναι αυτή που κολυμπάει έστω και ένας άνθρωπος για μας που θέλουμε το σκύλο μαζί μας! Τώρα οργανωμένη παραλία ή αλλιως λουτρικη εγκατάσταση είναι αυτή που πληρεί κάποιες προδιαγραφές, όπως ναυαγοσώστης ανά κάποια μέτρα επίβλεψης, ντους και διάφορα άλλα που περιγράφονται στο σχετικό ΠΔ 23/2000 αν θυμάμαι καλά. Πολύ λίγες παραλίες θεωρούνται οργανωμένες στην Χώρα μας και ας έχουν ξαπλώστρες μόνο...
Δε λέει τίποτα τέτοιο η εγκύκλιος αυτή, γιαυτό μιλάω για παραπληροφόρηση γενικά στο διαδίκτυο. Κάποιος ερμήνευσε προφανώς ετσι και πήραν όλοι οι υπόλοιποι και κάνανε copy paste... Την έχω την εγκύκλιο αυτή, όπως έγραψα παραπάνω μου την έστειλε η Λιμενική Αστυνομία...Ωστόσο βρήκαμε ένα διακριτικό παραθυράκι για κείνους που δεν θέλουν να στερήσουν τη δροσιά και τη άσκηση του θαλάσσιου μπάνιου στο σκύλο τους. Η εγκύκλιος Μ.Φ. 3111.10/1/93/20-05-93 της Διεύθυνσης Λιμενικής Αστυνομίας του ΥΠΕΝ διευκρινίζει πως η παραπάνω απαγόρευση δεν περιλαμβάνει απομακρυσμένες τοποθεσίες ακόμα κι αν εκεί συχνάζουν λουόμενοι.
Έψαχνα χτες και στα φεκ του τυπογραφείου και των αρχών, αλλά δεν βρήκα τίποτα σχετικό. Στο νετ υπάρχει ένα κείμενο του 1999 όχι του 1993, το οποίο επίσης δεν υπάρχει στα φεκ... Είσαι σίγουρος για την ημερομηνία;Θέλω συγκεκριμένα το ΦΕΚ 912/11-10-93, το έχω βάλει στο γκουγκουλ αλλά δεν το βρήκα...
Σορρυ Βερόνικα, 11-10-99 είναι η ημερομηνία! Μπέρδεψα το έτος με αυτό της εγκυκλίου καθώς έγραφα. Έψαξα και εγώ στο Τυπογραφείο αλλά δεν βρήκα τίποτα σχετικό...Έψαχνα χτες και στα φεκ του τυπογραφείου και των αρχών, αλλά δεν βρήκα τίποτα σχετικό. Στο νετ υπάρχει ένα κείμενο του 1999 όχι του 1993, το οποίο επίσης δεν υπάρχει στα φεκ... Είσαι σίγουρος για την ημερομηνία;
Χαχα, που τη βρήκες βρε τη φωτογραφία αυτη? απίστευτη!Προσπαθώ να βρω το νόμο, που αναφέρεται μόνο σε συγκεκριμένα sites. Να δούμε τι συμβαίνει, μην καταλήξει η Salve έτσι:
View attachment 36293\