Ειναι στο ποστ 629 αυτου του θεματος, σε pdf.δεν βρίσκω το άρθρο 6 του υπο ψήφιση νομοσχεδίου που ορίζει τα περί εκτροφής...
το έχει κανείς πρόχειρο;
Ειναι στο ποστ 629 αυτου του θεματος, σε pdf.δεν βρίσκω το άρθρο 6 του υπο ψήφιση νομοσχεδίου που ορίζει τα περί εκτροφής...
το έχει κανείς πρόχειρο;
συμφωνα με τον νεο νομο τα κουταβια σου θα εγγραφονται κανονικα...επιτρέψτε μου να συνεχίσω το βιολί μου εγώ...
όσοι έχουν επωνυμία εκτροφείου καταχωρημένη στην FCI χωρίς να διαθέτουν τις εγκαταστάσεις θα συνεχίζουν στο pedigree να γράφουν την επωνυμία του εκτροφείου τους ή θα είναι πλέον παράνομοι με τον νέο νόμο, οπότε εν δυνάμει θα μπορούσε και ο ΚΟΕ να αρνείται την έκδοση τέτοιων pedigree....(?)
υ/γ γνωρίζω ποιά είναι η διαφορά της άδειας εκτροφής απο το αρμόδιο υπουργείο και της απόκτησης επωνυμίας εκτροφείου..
Αγαπούλα... τη κουκούλασε αντιστοιχη περιπτωση με μια καταγγελία... εχεις προβλημα
μπαρντόν Πέτρο που επιμένω...αλλά ίσως να είμαι αργοκίνητο καράβι και να μην καταλαβαίνω πολύ καλά....συμφωνα με τον νεο νομο τα κουταβια σου θα εγγραφονται κανονικα...
αλλα δεν θα μπορεις να τα πουλας...
σε αντιστοιχη περιπτωση με μια καταγγελία... εχεις προβλημα
κατι που με τον προηγουμενο νομο ειχες το δικαιωμα να πουλας τα κουταβια σου χωρις να εχεις αδεια..