Γεια σας....ηθελα να βαλω ενα θεμα και να ακουσω την γνωμη σας...Μενω Αιγαλεω,κοντα στο μπαρουταδικο-Αλσος...Βγαζοντας την δικια μου σκυλιτσα την καθιερωμενη πρωινη βολτα, αντικρυσα σε μια ακρη εντος του αλσους,6 αδεσποτα σκυλια,ξαπλωμενα να λιαζονται...Ηδη,ειχαν δημιουργησει μια αγελη...τα ειχα ξαναδει και περσυ,μετα τα ειχα χασει και σημερα τα ξαναειδα,μαλλον εδω θα ξεχειμωνιασουν,οπως & περσυ....Πλησιασαμε με τη δικια μου,τραβηξα μερικες φωτο,τα κοιταξα τα ξανακοιταξα και πολλες σκεψεις περνουσαν απο το μυαλο μου...σκεφτομουν,κατα κυριο λογο,αυτους τους ανεγκεφαλους που τα εγκατελειψαν καποια στιγμη,προφανως τωρα τους ηταν μη χρησιμα....Φαινοταν ησυχα & κοιτουσαν ποτε ποτε τους περαστικους...απλα,καποιες φορες ψιλοαγριευανε,οταν περνουσε καποιο αλλο σκυλακι & δεν το <<γουσταρανε>>,οπως γινεται συνηθως....Καποιοι ανθρωποι,βεβαια,που συμπαθουνε γενικως τα τετραποδα,τους δινουν τροφη,απ οτι ειδα....Ομως,αυτο ειναι λυση;;;Σιγουρα οι υπηρεσιες του Δημου θα ξερουν το θεμα....και τι πρεπει να γινει τελικα;;;να ερθουν να τα τσουβαλιασουν & να τα πανε στο ΔΙ.ΚΕ.ΠΑΖ ;; Τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις;;Σας ευχαριστω για την υπομονη σας να με ακουσετε.Γιωργος