Εγγραφές σκύλων 2009

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Παιδια ποσο ειναι η τιμη για να δηλωσεις το κουταβι στον Κοε ? Για να καταλαβω το μεγεθος των χρηματων που εισρεει στα ταμεια του απο τις εγγραφες των καθαροαιμων σκυλων.
Δηλαδη αν υποθεσουμε οτι ειναι 50 ευρω η εγγραφη στα μητρωα του Κοε, τοτε το 2009 εισπραχθησαν 11116 x 50 = 555.800,00 ευρω.:eek: Και αυτα τα εσοδα ειναι μονο απο τις εγγραφες χωρις να υπολογιζονται τα εσοδα απο τις εκθεσεις. Καθολου ασχημα αν σκεφτουμε οτι η Ελλαδα δεν ειναι απο τις ανεπτυγμενες κυνολογικα χωρες. Και επειδη το ποσο δεν ειναι αμελητεο τοτε δικαιολογιες του τυπου δεν εχουν ερθει τα μελανια που εχουμε παραγγειλει για να τυπωσουμε τα πεντιγκρι ειναι απαραδεκτες!:(

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
η τιμή της εγγραφής είναι 20 ευρώ για κουτάβια, εμένα πάντως μου έκανε εντύπωση ο μικρός αριθμός εγγραφών απο Ουγγαρία και Σλοβακία, μάλλον δεν δίνουν καθόλου πεντιγκρί τα πετ σοπ.

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
-Εγγραφή γέννας 20,00 Ευρώ ανά κουτάβι
-Μετεγγραφή σκύλου από το εξωτερικό 20,00 Ευρώ
-Αίτηση επωνυμίας εκτροφείου 150,00 Ευρώ (300,00 Ευρώ για μη μέλη)

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.422
10.636
Athens
Εγώ θα πω το εξής: Με τόσα έσοδα από τις εγγραφές μόνο δεν μπορούν να κάνουν κάποια στοιχειώδη πράγματα, όπως φτιάξουν ένα site της προκοπής όπου θα εμφανίζονται αυτοματοποιημένα οι λίστες εκτροφέων και οι γέννες?

Επίσης: 11.116 εγγραφές σε 242 εργάσιμες ημέρες το χρόνο αντιστοιχούν σε καταχώριση 46 κουταβιών ανά οχτάωρο, δηλαδή 10 λεπτά ανά κουτάβι. Που και αυτό θα μπορούσε να αυτοματοποιηθεί χαλαρά και κάποιοι να δηλώνουν τις γέννες online για να γλιτώσουν κάμποση χαρτούρα και data entry.

Και μαθαίνω ότι υπάρχουν 2 άτομα (full time?) που προφανώς πληρώνονται κανονικά. Νομίζω ότι άνετα γίνεται η δουλειά αυτή...

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Αφου ειναι 20 ευρω το κουταβι τοτε εχουμε 222.320,00 ευρω για το 2009 απο εγγραφες σκυλων μονο, πολυ πιο χαμηλα απο οσα ειχα υποθεσει ωστοσο δεν ειναι λιγα.

vrmode αν θελεις συναιτερο, ευχαριστως να σε ακολουθησω!:):D:D:D

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.422
10.636
Athens
KOE = ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΙΟ ..
Με εσοδα για το 2009 πανω απο 200.000 ευρω...
Που να ηταν και κερδοσκοπιο σωματιο!!!!!
Το θέμα δεν είναι ότι εισπράττει αυτά τα λεφτά - το θέμα είναι που τα επενδύει...

Από σοβαρά κόστη, αυτό που έχει είναι οι (2?) εκθέσεις που διοργανώνει το χρόνο και βασικά οι κριτές, που δεν ξέρω πως και πόσο πληρώνονται, δηλαδή τι τάξη μεγέθους κόστη είναι. Δεν περισσεύει χρήμα για να βελτιώσει τις υπηρεσίες του?

GAIA LYKAIA

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2007
614
16
57
Θεσσαλονίκη
gaialykaia.com
Σχετικά με τις εγγραφές στο χώρο των Σιβηρικών (και μετά από τη νύξη του θέματος από το μέλος Berna), επειδή ο χώρος είναι δημόσιος και φαίνεται να εννοείτε ότι υπήρξαν γέννες χωρίς να δηλωθούν τα κουτάβια, θα ήθελα να δηλώσω ότι το εκτροφείο μας δεν προέβει στα προγραμματισμένα ζευγαρώματα του λόγω του τροχαίου που παραλίγο να μου κοστίσει τη ζωή (δις) και της δύσκολης αποθεραπείας που ακολούθησε για τους επόμενους 6 μήνες (και που συνεχίζει). Εξάλλου, όλες οι γέννες μας είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα μας και παραμένουν εκεί δημοσία θέα, γι αυτό ακριβώς το σκοπό. Τα άλλα 2 εκτροφεία της Ελλάδος, δεν είχαν προγραμματισμένες γέννες, οπότε ορθώς δεν αναφέρονται εγγραφές. Από τα 4 Σιβηρικά που εγγράφησαν το 2009, το 1 αποτελεί ιδιοκτησία του εκτροφείου μας και είναι η 1 από τις 12 εισαγωγές από ΗΠΑ της περασμένης χρονιάς.

Η αγαπητή Berna μπορεί να συνεχίζει να υποστηρίζει το έργο της φίλης Mirjana με κάθε τρόπο, αλλά θα της επιστούσα την προσοχή της σε εκφράσεις του είδους που δημοσιοποίησε.

Και επί του πρακτέου, αυτό που θα ΕΠΡΕΠΕ να διαπιστώσει κάποιος ήταν το από προέρχεται ο όγκος των εσόδων (με συντριπτική διαφορά) και άρα ποιός είναι ο ένας πόλος άσκησης πολιτικής στην Ελλάδα, αποτέλεσμα του οποίου ήταν και τα πεπραγμένα της τελευταίας ΓΣ του ΚΟΕ...

tifi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2008
247
0
Αθηνα
Και επί του πρακτέου, αυτό που θα ΕΠΡΕΠΕ να διαπιστώσει κάποιος ήταν το από προέρχεται ο όγκος των εσόδων (με συντριπτική διαφορά) και άρα ποιός είναι ο ένας πόλος άσκησης πολιτικής στην Ελλάδα, αποτέλεσμα του οποίου ήταν και τα πεπραγμένα της τελευταίας ΓΣ του ΚΟΕ...
Τους καλους "πελατες" φροντιζει η επιχειρηση.....
Αναγκη της ελευθερης αγορας...
Συνηθισμενη πρακτικη σε ΟΛΟΥΣ τους χωρους!

Καποιοι ..."ρομαντικοι" πασχουν πρωτοπαθως......και χωρις ελπιδα,μαλλον.......:(

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.771
4.048
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Η αγαπητή Berna μπορεί να συνεχίζει να υποστηρίζει το έργο της φίλης Mirjana με κάθε τρόπο, αλλά θα της επιστούσα την προσοχή της σε εκφράσεις του είδους που δημοσιοποίησε.
Δεν κατηγόρησα κανέναν προσωπικά (δεν έχω τα στοιχεία άλλωστε). Απλά μου έκανε εντύπωση ο μικρός αριθμός εγγραφών για αυτή τη φυλή. Δικαίωμα του καθενός να με διαψεύσει. Και εγώ να το δεχτώ.

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
Ετσι ακριβως επιτελους καποιος σχολιασε και τα ειπε ετσι οπως ειναι.Μια απλη προσθεση των 7 πρωτων κατηγοριων που ειναι ολες κυνηγητικης φυσεως μας δινει ενα αθροισμα 7986 εγγραφων και ο νοων νοειτω.....

Last edited:

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
Eπισης Berna ενα ενδεικτικο στοιχειο που ισως λυσει καποιες αποριες σου, ειναι οτι δηλωσα τη γεννα μου την πρωτη εβδομαδα του Οκτωβρη του 2009 και εγγραφη μπουλμαστιφ δεν υπαρχει πουθενα στη λιστα.
Φανταζομαι οτι θα υπολογιστει σαν εγγραφη το 2010 γιατι ισως τοτε να πηραν ΒΕΚ τα κουταβια. Δεδομενου οτι η γεννα ηταν αρκετα μεγαλη για τη φυλη (10 κουταβια) και οτι εχω εισαγει και αλλα 2 σκυλια το 2010, αν μεσα στο πρωτο 8 μηνο του ιδιου ετους εγγραψω αλλα 20 σκυλια απο 2 μονο γεννες μεσα σε ολο το ετος, αυτοματα μπαινουν τα εισαγωγικα " " στην ιδιοτητα εκτροφεας με 30 εγγραφες μεσα σε ενα ετος?
Αυτο ειναι ενα μονο παραδειγμα οτι αυτη η λιστα δεν ειναι και τοσο ακριβης και φανταζομαι οτι υπαρχουν και αλλα παρομοια παραδειγματα που να το αποδεικνυουν αυτο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ