Εαν κερδίζατε το joker.....

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Σε περίπτωση που κέρδιζα το τζόκερ, σιγά μην ασχολιόμουνα με σκύλους, θα ασχολιόμουνα με σκύλες!!! Μια Μολδαβή, μια Πολωνοεβραία, μια Κινεζοαμερικάνα, μια μαύρη, και μια Τουρκαλίδα.

:eek:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Μήπως ρε είσαι ο αδερφός μου μασκαρεμένος?!:D:D:D:D:D Το ίδιο ακριβώς θα απαντούσε!:p:p Μόνο βέβαια που ο αδερφός μου δεν είναι φιλόζωος διότι, λέει, οικτείρει και σαρκάζει το σκύλο ως είδος που πούλησε, λέει, την αξιοπρέπεια και την προσωπικότητά του στο ανθρώπινο είδος και κάθεται με τον κάθε παπάρα να τον καταπιέζει και που ελπίζει ότι θα του παρέχει τα αμφίβολα αγαθά της ασφάλειας και της μάσας!:p:p:D:D:D Αφού κοιτάζει με λύπηση το Μουφ-Μουφ που έρχεται το καημένο κουνώντας του την ουρά και αναφωνεί: "Κοίτα ρε, πού κατάντησε ο ΜΕΓΑΣ λύκος!!!!! Και τούτος εδώ βγήκε και παρδαλός!!!!!":D:D:D:D:D

Οπότε ναι, κι ο αδερφός μου θα προτιμούσε τις Ανατολικές γκόμενες.:eek::p:D:D

Αν έπαιρνα άλλα πέντε σκυλιά (ΣΥΝ το Μουφ φυσικά) θα ήταν τα εξής:

1) Λευκός Ελληνικός Ποιμενικός και το όνομα αυτού Ευμένης
2) Αυστραλέζος Ποιμενικός ΜΕ ουρά, black tricolor, και το όνομα αυτού Φιλέταιρος (=αδερφός του Ευμένη και του Αττάλου, εννοώ των αρχαίων)
3) Αυστραλέζος Ποιμενικός ΜΕ ουρά, blue merle, διαφορετικός λίγο από το Μουφ στο χρώμα, ενδεχομένως με running copper, sand merle δηλαδή, και το όνομα αυτού Αθήναιος (ο τέταρτος Ατταλίδης αδερφός).
4) Αυστραλέζος Ποιμενικός ΜΕ ουρά, red liver tricolor, και το όνομα αυτής Απολλωνίς (=η μαμά των Ατταλο-Ευμένηδων και σύζυγος του Αττάλου του Α')
5) Αυστραλέζος Ποιμενικός ΜΕ ουρά, red merle, και το όνομα αυτής Στρατονίκη (=η γυναίκα του Ευμένη)

Καμιά άλλη φυλή, νομίζω, εκτός αν μ' άρεσε πολύ κανένας μεγάλος ελληνικός σκύλαρος από άλλη φυλή που δεν έχω παραπάνω. Τα ονόματα είναι non-negotiable πάντως. Θα συμπλήρωνα Ατταλιδικό σετάκι!!!!!:D:D:D:D:D

Oh well....a girl can dream, right?:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

(Καλά ε? Είχα καιρό να πάω σε συνέδριο και με είδανε σήμερα οι συνάδελφοι και μείνανε με ανοιχτό το στόμα: "μα καλά και το ΣΚΥΛΟ έβγαλες Άτταλο?!":eek::eek::eek::eek::eek::p:p:p:p:p:D:D:D:D:D Προηγουμένως είχα πέσει πάνω στον εκδότη μου και του κλαψούριζα ότι δεν τελείωσα το άρθρο που περιμένει διότι ο καημένος ο Άτταλος είχε πάθει διάρροια και στομαχικές διαταραχές για δυο βδομάδες!! Μέχρι να συνδέσει ο άνθρωπος τα λεγόμενά μου και να καταλάβει ότι πήρα σκύλο, που δεν το ήξερε, είχε πάρει ένα ύφος που σίγουρα σκεφτότανε αν θα έπρεπε να φωνάξει τους κυρίους με τις άσπρες ζακέτες. Τελικά κατάλαβε και το βρήκε, λέει, πολύ cool να μπορώ να φωνάζω κάποιον Άτταλο!!)

Last edited:

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Μήπως ρε είσαι ο αδερφός μου μασκαρεμένος?!:D:D:D:D:D Το ίδιο ακριβώς θα απαντούσε!:p:p
Ολοι οι αντρες το ιδιο θα θελαμε, μονο που ο amangos εχει το θαρρος να το δηλωσει δημοσια :D:D:D

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Και εγώ είμαι άλλο ένα φαλοκρατικό γουρούνι.

Ο αδελφός σου έχει κάποιο δίκιο, πανέξυπνα και με διάθεση επικοινωνίας είναι και τα άλλα ζώα, που επειδή τα τρώμε, τα θεωρούμε τροφή και όχι γεμάτα συναισθήματα και εξυπνάδα. Ο σκύλος κατάφερε να μην τον τρώμε, και πούλησε πολύ καλά το πακέτο του συντρόφου καιτου φίλου μας.

Σαν γνήσιο γουρούνι, έχω ήδη ευχαριστήσει την μάνα μου που με γέννησε άντρα, διότι: Τι να το κάνω να είμαι γυναίκα, να αναπαράγομαι με γουρούνια, και να γεννάω γουρουνάκια?

Έχετε παίξει ποτέ με χταπόδι? Ξέρετε πόσο έξυπνα είναι? Πόση διάθεση επικοινωνίας καιπαιχνιδιού έχουν? Αλλά είναι και πολύ νόστιμα τα άτιμα!!!

Miss

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
278
0
Αργυρούπολη
Και εγώ είμαι άλλο ένα φαλοκρατικό γουρούνι.

Ο αδελφός σου έχει κάποιο δίκιο, πανέξυπνα και με διάθεση επικοινωνίας είναι και τα άλλα ζώα, που επειδή τα τρώμε, τα θεωρούμε τροφή και όχι γεμάτα συναισθήματα και εξυπνάδα. Ο σκύλος κατάφερε να μην τον τρώμε, και πούλησε πολύ καλά το πακέτο του συντρόφου καιτου φίλου μας.

Σαν γνήσιο γουρούνι, έχω ήδη ευχαριστήσει την μάνα μου που με γέννησε άντρα, διότι: Τι να το κάνω να είμαι γυναίκα, να αναπαράγομαι με γουρούνια, και να γεννάω γουρουνάκια?

Έχετε παίξει ποτέ με χταπόδι? Ξέρετε πόσο έξυπνα είναι? Πόση διάθεση επικοινωνίας καιπαιχνιδιού έχουν? Αλλά είναι και πολύ νόστιμα τα άτιμα!!!
Θα μας πεθάνεις εσύ!!! Ακούς εκεί χταπόδι!!! Παρεπιπτόντως υπάρχουν πολλά έξυπνα και νόστιμα ζώα!

Στο θέμα μας πάντως... αν είχα τόσα χρήματα θα τα ξόδευα για να σώσω την άγρια πανίδα αυτού του τόπου.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Λοιπόν...

1. Westie
2. Westie
3. Westie
4. Westie
5. Westie

:D
Δικια μου είσαι εσύ!!!!

Λοιπόν εγώ δεν θα ήθελα αν κερδίσω το joker να αποκτήσω κανένα σκυλί γιατί αν και θα ήθελα και ίσως είναι ένα όνειρο μου να είχα καποτε πολλά σκυλιά, από την άλλη δεν νομίζω πως θα είχα ποτε μου παραπάνω από 3..
και αυτά πολύ είναι..
Γιατί.., δεν είμαι εκτροφέας και θέλω να μπορώ να αφοσιώνομαι..
Αν είχα πολλά σκυλιά θα καταντούσα συλλέκτης με μηδέν ποιοτικό χρόνο για αυτα, μιας και θα ηταν εκ των πραγματων αδύνατον να τον παρεχω..
Να έβαζα άλλους να κάναν αυτή την δουλειά ? όχι..
Δεν με εκφράζει..
Αρα προτιμώ να έχω ένα δυο σκυλάκια και να πηγαίνουμε μαζί στην παραλια και να έχουμε άπλετο χρόνο να μαθαίνουμε τις ασκησούλες μας και να περνάμε καλά, παρα να είχα πολλά σκυλιά..

Παρόλα αυτά έχω πει ότι στην ζωή μου θέλω να έχω την τιμή να γνωρίσω πολλά σκυλιά, αλλα πάντα φοβάμαι πως ένα (ίσως ξέρω ήδη πιο είναι..), ίσως θα είναι αυτό το ένα, που αγκιστρώνεται στην καρδια και κανει τόσους που έχω γνωρίσει μετά από αυτό να λενε.. δεν μπορώ να ξαναζήσω αυτήν την απώλεια..
και αν και το εχω ηδη ζησει, αυτή η σκέψη με φοβίζει πολύ.., γιατί θέλω σαν ανθρωπος να είμαι γεμάτος κάποια στιγμή και να έχω τόσες σκυλοαγαπες και τόσα πολλά που θα έχω διδαχτεί απο αυτα, μιας και κατά την γνώμη μου τα σκυλιά είναι σχολειο..
Αλλα θέλει κουράγια..και να μπορείς να συνειδητοποιείς τον λίγο χρόνο τους για τα τόσο σημαντικά πλάσματα για εσένα..
Είναι ψυχοφθόρο αλλα ισως αξίζει..

Με όλα αυτά σαν δεδομένο αν κέρδιζα το τζόκερ ίσως έδινα λεφτά σε καποια σωστα σωματεία για αδέσποτα..
κα μιας και θα γ****** και θα έδερνα..:D
ίσως είχα και κάποια δύναμη (δεν ξερω πως) στο να βαζω με τον τρόπο μου ένα λιθαράκι στο να αναπτυχτεί στην χωρα μας η κυνοφιλικη παιδεια..

Εε και φυσικά ένα ταξιδάκι σε όλον τον κόσμο θα το έκανα..:D:D

Last edited:

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
αν είχα τόσα χρήματα θα τα ξόδευα για να σώσω την άγρια πανίδα αυτού του τόπου.
Με τα χρήματα, δεν μπορείς να σώσεις την πανίδα, γιατί η δύναμη του χρήματος, είναι η έκφραση αυτού του μοντέλου ζωής, που καταστρέφει την φύση.
Άλλωστε, μην είσαι άδικη με τους άλλους, πολλοί έχουν χρήματα, τι νομίζεις? Όλοι τους είναι καθήκια? Δεν είναι, θύμματα της τύχης ή της ικανότητας να αποκτήσουν αυτήν την δύναμη στα χέρια τους.

Ο μόνος τρόπος να βοηθήσεις την πανίδα, είναι να το κάνεις καταργώντας το μοντέλο της κοινωνίας αυτής. Όταν η δύναμη θα είναι κάποιες άλλες αξίες, κι όχι τα χρήματα, τότε μπορεί κάτι να αλλάξει.

Miss

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
278
0
Αργυρούπολη
Με τα χρήματα, δεν μπορείς να σώσεις την πανίδα, γιατί η δύναμη του χρήματος, είναι η έκφραση αυτού του μοντέλου ζωής, που καταστρέφει την φύση.
Άλλωστε, μην είσαι άδικη με τους άλλους, πολλοί έχουν χρήματα, τι νομίζεις? Όλοι τους είναι καθήκια? Δεν είναι, θύμματα της τύχης ή της ικανότητας να αποκτήσουν αυτήν την δύναμη στα χέρια τους.

Ο μόνος τρόπος να βοηθήσεις την πανίδα, είναι να το κάνεις καταργώντας το μοντέλο της κοινωνίας αυτής. Όταν η δύναμη θα είναι κάποιες άλλες αξίες, κι όχι τα χρήματα, τότε μπορεί κάτι να αλλάξει.
Είπαμε, το τζόκερ θα κέρδιζα όχι την πειθώ και τα leadership skills για να αλλάξω τον κόσμο:p
Όπως και να έχει... τα χρήματα, χρειάζονται και μπορουν να βοηθήσουν έστω λίγο αυτούς που γνωρίζουν να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Αν κέρδιζα το joker θα φρόντιζα τον εαυτό μου (και με τη φροντίδα εννοώ και μια δουλειά-hobby, χωρίς στρες κλπ) τόσο ώστε να ζήσω αρκετά για να μπορέσω να έχω πέντε σκυλιά διαδοχικά και όχι ταυτόχρονα... :D

Και αφού η δουλειά μου θα ήταν hobby, θα είχα και τον χρόνο να γνωρίσω ακόμα καλύτερα φυλές που θαυμάζω ώστε να σιγουρευτώ γιατί η ζωή είναι μικρή και δεν σηκώνει λάθη...

Ή μέχρι να το κάνω αυτό θα συναντούσα κανένα αδέσποτο που δεν θα μπορούσα να του αντισταθώ...

Bottom line πάντως, ούτε εγώ θα έπαιρνα 5 σκυλιά ταυτόχρονα... Δεν θα ευχαριστιόμουν κανένα τους αρκετά.

skrekas

Member
1 Ιουνίου 2009
11
0
athens
an kerdiza to joker

αν κέρδιζα το τζόκερ θα έπαιρνα σπίτι για να φροντίζω τις εξής ράτσες!!!!!!;)
μαλτεζ
γκέκας
γιούρας
γριφόν
κούτσχαρτ

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Σε περίπτωση που κέρδιζα το τζόκερ, σιγά μην ασχολιόμουνα με σκύλους, θα ασχολιόμουνα με σκύλες!!! Μια Μολδαβή, μια Πολωνοεβραία, μια Κινεζοαμερικάνα, μια μαύρη, και μια Τουρκαλίδα.

:eek:
Μα καλα τιποτα σε Ελληνιδα??? ;)

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Μα καλα τιποτα σε Ελληνιδα??? ;)
δεν είδα κανέναν, αφού κερδίσει το τζόκερ, να ονειρεύεται κοκώνια ή Ελληνικούς ποιμενικούς... Εγώ γιατί να ονειρεύομαι Ελληνίδες? Έχω από δαύτες, και χωρίς τζόκερ.

diablo2

Well-Known Member
22 Νοεμβρίου 2007
148
0
εγω αν κερδιζα το τζοκερ θα την εκανα με ελαφρα για χονολουλου το πολυ πολυ θα ψωνιζα καναν παπαγαλο

GiannisP.

Active Member
24 Ιουνίου 2009
35
0
46
Ελευσίνα
εγω αν κερδιζα το τζοκερ θα την εκανα με ελαφρα για χονολουλου το πολυ πολυ θα ψωνιζα καναν παπαγαλο

Έλληνας κροίσος σε νησί με παπαγάλο.. 6 γράμματα και έναν αριθμό, ποιός να'ναι; :rolleyes:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog