Είναι ποιμενικό κεντρικής Ασίας?

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Για άλλη μια φορά θέλω τα φώτα σας... Ο ταλαίπωρος γομαράκος των φωτό είναι ποιμενικός κεντρικής Ασίας?

Ότι και να'ναι πάντως, πολύ τον συμπάθησα! :)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Aχ, μπράβο, τον ανέβασες!

Είναι υπέροχος!!!! Δεν ξέρω τι είναι και τι χαρακτήρα υποτίθεται οτι πρεπει να έχει, αλλά αυτός είναι τελείως χαλβάς!! :)
Ελπίζω να βελτιωθεί γρήγορα και να δυναμώσει και να βρει ενα καλό σπίτι που να τον αγαπάνε και να ξέρουν τι να τον κάνουν τον αρκουδόσκυλο....

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Ειναι ερωτας παντως ο κυριος Λήο*agapoylas* Ποιος το περιμενε?

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Είναι ο άτιμος! Και μιας και το θέμα είναι δικό του και δεν είναι η επίσημη αγγελία του, μπορώ να ξεσαλώσω λίγο με τις φωτο του που έβγαλα ένα σκασμό, ε? Όχι τίποτα άλλο, έχει ήδη και φαν κλαμπ! :D

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Yπεροχος σκυλαρος με αριστοκρατικο περπατημα και ναζι κουταβου!
Πηγη οντως μολις δυναμωσει θα γινει αστερι... αντε να τον πας βολτα μετα!!!
Και φαντασου οτι μου λενε οτι εχω μεγαλη παλαμη:paja1::p

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Περιμένω εναγωνίως να δω τι θα πουν οι γνωρίζοντες απο τέτοιες φυλές.... εντύπωση μου κάνει πως βρέθηκε στο δρόμο σάυτό το άθλιο χάλι ο αμοιρος.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Ωραιότατος είναι, αλλά τι έχει από υγεία? Επίσης: βγάζουν τα παπυμιλλάδικα και Ποιμενικούς Κεντρικής Ασίας?

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Yπεροχος σκυλαρος με αριστοκρατικο περπατημα και ναζι κουταβου!
Πηγη οντως μολις δυναμωσει θα γινει αστερι... αντε να τον πας βολτα μετα!!!
Και φαντασου οτι μου λενε οτι εχω μεγαλη παλαμη:paja1::p
Γιατί το γαύγισμα που το πάς που είναι λες και βγαίνει απο τα εγκατα της γης!!! :)

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
τι είναι αυτό το ΘΕΙΚΟ ΠΛΑΣΜΑ ? Που βρέθηκε? Πόσο είναι?
Που να τον γνωρίσεις και από κοντά! Δεν έχω ιδιαίτερο κόλλημα με τα κλασικά εντυπωσιακά σκυλιά, ούτε με τα τσοπανάκια...
Αλλά ο συνδυασμός μεγέθους και "χαζοκουταβίασης" είναι πραγματικά ακαταμάχητος!

Περίπου 3 χρονών είναι. Αν θυμάμαι καλά βρέθηκε στα Καλύβια. (Ίσως τα κορίτσια θυμούνται καλύτερα?)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
τι είναι αυτό το ΘΕΙΚΟ ΠΛΑΣΜΑ ? Που βρέθηκε? Πόσο είναι?
Καλα το λες Κατερινα. Ειναι απιστευτο πλασμα.. ειδικα οταν ακουμπαει το κεφαλι του πανω στη μεση σου και ζηταει χαδακια!!! Βρεθηκε στο δρομο, στην Αναβυσσο νομιζω και τωρα ειναι στο Μαρκοπουλο, στο καταφυγιο fazoo. Δεν πρεπει να ειναι πολυ μεγαλος...3-4 ετων το πολυ θα ελεγα εγω. Εσεις κοριτσια?
Τα δοντια του ειναι σε καλη κατασταση και οχι με πολλη πετρα.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ναι, εκεί κοντά στα Καλύβια καπου βρέθηκε, στη μέση κεντρικού δρόμου να βολοδέρνει..... δεν είχε πολλή ώρα ζωής ακόμα αν δεν τον μάζευαν.....
Ηλικία δεν ξέρω, δεν κοίταξα δόντια...

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
τι κούκλος είναι αυτός!!!!! έπαθα πλάκα μαζί του!
αν έχετε και άλλες φωτό...πλήζ!!!:D:D:D

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
τι κούκλος είναι αυτός!!!!! έπαθα πλάκα μαζί του!
αν έχετε και άλλες φωτό...πλήζ!!!:D:D:D
Έφτασεεεεε! :D

Το μαύρο στη μουσούδα παραπέμπει περισσότερο σε καύκασο.
Είχα την εντύπωση ότι έχουν άλλο μαλλί... Θα μου πεις στη φάση που είναι, άντε να καταλάβεις πώς είναι το μαλλί του στα κανονικά του...
Δεν θέλω σώνει και καλά να τον "βαφτίσω" κάτι καθαρόαιμο πάντως, απλά ρωτάω γιατί αν είναι προφανές ότι ανήκει σε κάποια φυλή συνήθως αναφέρεται στην αγγελία. Αν δεν είναι σαφώς κάποιας φυλής και το ημίαιμος τσοπάνης μια χαρά περιγραφή είναι :)

Edit: Υ.Γ. Επίσης για την ελάχιστη πιθανότητα να τον έχει χάσει κάποιος... Αν και το βρίσκω μάλλον χλωμό γιατί αν είχε (σωστό) ιδιοκτήτη δεν θα ήταν σε αυτά τα χάλια... :(

Last edited:

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.810
58
ΑΘΗΝΑ
Σε κάθε περίπτωση προσοχή που θα δοθεί για υιοθεσία. Μη καταλήξει δεμένος σε κανένα βαρέλι.