Και ο δικός μου σκύλος απο την περιοχή σας είναι. Somebody's loss, somebody's gain!...στην περιοχή αφήνουν πολλά σκυλάκια..
Δυστυχώς βολεύει πολύ η περιοχή ..ειδικά στο σημείο που μένουμε εμείς ..ψηλά ..βουνό..το κακό είναι πως ανα διαστήματα κάποιος τα δηλητηριάζει..γι αυτό κάθε φορά που μαζεύονται πολλά αρχίζει και η ανησυχία για το ενδεχόμενο φόλας..πριν έρθουμε να μείνουμε εδώ είχαν ρίξει ακόμα και μέσα σε αυλές..κρίμα..και μόνο η ιδέα με τρελαίνει..Και ο δικός μου σκύλος απο την περιοχή σας είναι. Somebody's loss, somebody's gain!
Αυτό που λένε ομως τα παιδιά ειναι πως το ενα λαμπ να ειναι ψηλο και αρα να ειναι νορμαλ στο ανωτατο οριο βάρους, οπου ενα πιο κοντό λαμπ με το ιδιο βάρος θα ειναι παχύ.Να διευκρινίσω πως όσων αφορά τη φυλή,το βάρος και το συμπέρασμα ότι το σκυλί είναι οριακά στο βάρος του είναι τα λόγια του κτηνίατρου (όταν τον ρώτησα αν πρέπει κατά τη γνώμη του να χάσει βάρος ) και οχι δικά μου..
Για αρχή μειώσαμε ελαφρά την ποσότητα της τροφής του και βλέπουμε..
Οχι απαραίτητα, εξαρτάται από το σκελετό.Αυτό που λένε ομως τα παιδιά ειναι πως το ενα λαμπ να ειναι ψηλο και αρα να ειναι νορμαλ στο ανωτατο οριο βάρους, οπου ενα πιο κοντό λαμπ με το ιδιο βάρος θα ειναι παχύ.
εν προκειμένω φωτογραφίες ειχε, όχι ακτινες για να φανει ο σκελετος. Αρα μενουμε στην "προφανη σωματοδομη"Οχι απαραίτητα, εξαρτάται από το σκελετό.
Ξέρεις τι εννοώ...εν προκειμένω φωτογραφίες ειχε, όχι ακτινες για να φανει ο σκελετος. Αρα μενουμε στην "προφανη σωματοδομη"