Είναι καθαρόαιμο γερμανικό ποιμενικό;

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Εγώ βλέπω συνολικά τουλάχιστον τέσσερα (4) σκυλιά... τρία (3) κουτάβια και ένα (1) ενήλικο!
Για πιο απ' όλα θες να μάθεις αν είναι καθαρόαιμο?

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
βρε,ασε τις υποθεσεις..του λετε οτι δεν ειναι καθαροαιμο,απλα βαση υποθεσεων δηλαδη?αυτο ρωταω.
τις συνθηκες δεν τις βλεπω ασχημες,τι εχουν δηλαδη οι κροκαλες στον κηπο?
και καποιες φορες τα δενουμε,τι να γινει τωρα,αυτο δεν σημαινει τιποτα...γνωμη μου ε?
βάσιμες ενδείξεις
όχι υποψίες
γνώμη σου -γνώμη μου ,αλλά συμφωνείς,ομολόγησέ το λοιπόν!!!!!!!!! πόσες πιθανότητες δίνεις να είναι και οι δύο γονείς με pedigree και τα κουτάβια δηλωμένα κανονικά? απο όσα στοιχεία διαθέτουμε (το δέσιμο άστο έξω,οκ)
:)

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
κοκονι,δεν καταλαβαινω τι λες...ειλικρινα.
γιατι κανετε τετοιο (γραφικο πλεον)"σαματα",μονο βαση ενδειξεων?
ναι μπορει να ειναι και ετσι και αλλιως και παραλλιως...
γιατι επιλεγετε να συμπεριφερθειτε στις απαντησεις σας,σαν να ειναι ΜΟΝΟ "ετσι"?

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
δεν θα είχε εκτροφέας τα κουτάβια του(ειδικά αυτά) έτσι,ποτέ
και ούτε τα σκυλιά του γενικότερα
με παλέτα
σε κροκαλες
και ούτε θα επέτρεπε (μεταφορικά) σε ενδιαφερόμενο για αγορά κουταβιού να απορεί σε τέτοιο βαθμό αν είναι "καθαρόαιμα" τα σκυλιά του
και επειδή η Ελλάδα είναι γεμάτη αναπαραγωγούς σκύλων άρα με βάση τα όσα στοιχεία αλλά και την επιστήμη της στατιστικής είναι πολύ ασφαλές να πούμε ότι δεν είναι καθαρόαιμα
απο εκεί και πέρα
αν είναι ή όχι ,εννοείται ότι αποδυκνείεται μόνο με τα πεντιγκρι των γονιών αλλά και πάλι δεν αρκεί για να προτρέψεις κάποιον να αποκτήσει κουτάβι απο εκεί
αφού σίγουρα δεν πρόκεται για εκτροφείο
τελικά
αυτά :)

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
καλα,αν μπορει ο προμηθεας τουλαχιστον,να μας απαντησει,εαν θα μπορουσε ενας σωστος εκτροφεας,να εχει τα σκυλια του ΚΑΙ ετσι οπως βλεπουμε στις φωτογραφιες,διοτι εγω συνεχιζω να επιμενω οτι δεν βλεπω τιποτα ασχημο στις φωτογραφιες...
διοτι μου κανει πολυ μεγαλη εντυπωση το οτι εγω δεν βλεπω ασχημες συνθηκες και εσυ(εσεις) βλεπεις-βλεπετε.
προμηθεα,σε παρακαλω,γιατι θα σκασω....

nikos

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2009
108
0
Τρίπολη
Δεν ξέρω αν είναι καθαρόαιμα, στα χαρτιά.
Όμως είναι πολύ όμορφα, και έχουν καλά χαρακτηριστικά ως προς την εμφάνιση.
Ρώτα και την ψυχή σου τι νοιώθει γι αυτά και σκέψου τι θες και τι μπορείς να τους προσφέρεις και αποφάσισε.
Σου εύχομαι να επιλέξεις το σωστό για σένα και γι αυτά.

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Εάν ήθελα να πάρω σκύλο από εκτροφέα στην Ελλάδα (πες ότι υπήρχε εκτροφείο με τερβίρεν) κ σας έβαζα φωτό με τη μάνα κ τα 6 κουτάβια της και σας ρωτούσα αν σας φαίνονται για καθαρόαιμα τερβίρεν, τι θα μου λέγατε;

Εννοώ είναι δυνατό να κλείνεις συμφωνία με εκτροφέα κ να αναρωτιέσαι αν είναι καθαρόαιμος ο σκύλος;

Άρα, για να υπάρχουν αμφιβολίες, λογικά δεν υπάρχουν χαρτιά, εξετάσεις κ.λπ. που να αποδεικνύουν το αντίθετο.
(πέρα από αυτό, ούτε εγώ βλέπω κάτι "μεμπτό" στις φωτό)

Αυτές τις φωτό stevsov σε αγγελία τις βρήκες;
Είναι γέννα ιδιώτη;

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
παλέτες κροκάλες και αλυσίδες
αντί για τσιμέντο (για να πλένεται και να απολυμαίνεται)
γκαζον για να τρέχουν τα σκυλιά όπως πρέπει
κενελ για να μην μπορεί ας πούμε να γίνει επίβαση μέσα απο το χαλαρό πλέγμα με ότι σκύλο περάσει
και να μην χρειάζεται η αλυσίδα που είμαι σίγουρος ότι αποκλείεται να πάω σε εκτροφείο και να δώ σκύλο δεμένο με αλυσίδα
η παλέτα αν προσέξετε εξυπηρετεί και ως μασουλητήρι για την βαρεμάρα
το δε χαλίκι θα το δεχόμουν
αλλά κροκάλα όχι

τώρα
αν υπάρχουν εκτροφείς με τέτοιες εγκαταστάσεις,θα έπρεπε να με εντυπωσίαζαν πολύ για να "δεχτώ" τέτοιες συνθήκες.
πέραν του ότι οι περισσότεροι που γνωρίζω και έχω επισκεφτεί έχουν τα σκυλιά μέσα στο σπίτι τους,και κυρίως τα κουτάβια.....
αλλά και σε μεγάλα εκτροφεία που έχω δει ,τα λεγόμενα και επαγγελματικά, τέτοιες εγκαταστάσεις νομίζω ότι ούτε καν επιτρέπονται απο την νομοθεσία που δεν είναι και ότι πιο σύγχρονο

stevsov

Member
11 Νοεμβρίου 2011
6
0
απο ιδιωτη ειναι πουλαει κουταβι απλα ενδιαφερομαι για γ . ποιμενικο και ρωταω

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Καλώς ήρθες!!!Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες!!!!
Αν το χαρίζει πάρ'το!αν το πουλάει μην το πάρεις!!!!
Τον ιδιοκτήτη τους δεν θα τον σχολιάσω καν...
Απαράδεκτο να έχει έξω στο κρύο και μέσα στα μικρόβια τα μωρά!!!Εντελώς ανεύθυνος!!!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Μια φυλη με σοβαρα θεματα δυσπλασιων (υπαρχουν αρκετα θεματα στο φορουμ που τρεχουν", ριξε μια ματια).....
Το πρωτο που θα ζητουσα αν επαιρνα γ.π ειναι ολοι οι προγονοι του να ηταν απαλλαγμενοι και αυτα τα σκυλακια δεν εχουν καν πεντιγκρι. Μπορει τωρα να γλιτωσεις καποια χρηματα αν προχωρησεις στην αγορα ενος κουταβιου αλλα το πιο πιθανο ειναι οτι θα τα δωσεις στο μελλον τριπλασια....

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
πουλαει? ποσα ζητάει?
και ποιος θα σου εγγυηθει οτι αγοραζεις καθαροαιμο?

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Αν ενδιαφέρεσαι για Γ.Π. να βρεις έναν εκτροφέα, δεν είναι καμιά σπάνια φυλή, πάρε ένα τηλέφωνο στον Κυνολογικό Όμιλο Ελλάδος.
Εγώ δεν θα αγόραζα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ κουτάβι από αυτόν.
Αν δεν σε ενδιαφέρει αν θα είναι καθαρόαιμο, αλλά θες απλά να μοιάζει με Γ.Π. οι φιλοζωικές είναι ΓΕΜΑΤΕΣ με τέτοια σκυλιά, δεν είναι βλακεία να πας να αγοράσεις ένα?

Να δες εδώ:
ΛΙΟΥΙ | Fazoo.gr
DIEZEL | Fazoo.gr
KYLE | Fazoo.gr

και αυτά είναι απο ένα και μόνο καταφύγιο και σου έβαλα μόνο μερικά

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Ο Diezel και ο Κyle εχουν δυσπλασια στα πισω ποδια... προφανως αφεθηκαν στο δρομο για το λογο αυτο... ;)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Γι`αυτό τους έβαλα ;)
Για να δει ο φίλος πόσο συνηθισμένο είναι σε αυτή τη φυλή!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Lara,πραγματικά είναι πανέμορφα και αξίζει να υιοθετηθούν!!!
Μακάρι να μπορούσα να πάρω και δεύτερο.Σίγουρα θα έπαιρνα τον Kyle κι ας έχει δυσπλασία!
Αλλά δυστυχώς....... Ατιμη κοινωνία!!!!!!!!!!!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Και μιας και φτάσαμε στο προκείμενο
απλα ενδιαφερομαι για γ . ποιμενικο και ρωταω
να επαναλάβω την αρχική μου ερώτηση:
Για ποιό λόγο θες σκύλο; Υπάρχει κάποια χρησιμότητα ή για παρέα; Γιατί ποιμενικό; Πώς κατέληξες στο γερμανικό; Ελπίζω η επιλογή να μην έχει γίνει βασιζόμενος στα εξωτερικά χαρακτηριστικά. Τί ακριβώς ψάχνεις από ένα σκύλο; Ίσως μπορέσουμε να βοηθήσουμε κάπως καλύτερα στο τι σου ταιριάζει.

thansrou

New Member
7 Μαρτίου 2012
2
0
Γεια σας παιδιά.........μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες???

Last edited: