Είναι δύσκολο το πρωινό...

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Τον τελευταίο χρόνο έχω ένα καμπανάκι δίπλα στην πόρτα το οποίο χτύπαγα πριν βγούμε απο το σπίτι. Επέμενα για αρκετό διάστημα θεωρόντας ότι θα καταλάβει να το χτυπά όταν θέλει να βγει έξω. Το αποτέλεσμα είναι να ξυπνά πρωί-μεσιμέρη-βράδυ τις ίδιες ώρες πάντα και να το χτυπά για βόλτα.
Αυτό που γράφει η Xotikouli το πιστεύω κι εγώ. Δεν είναι ότι θέλει να κάνει την ανάγκη της, απλά έχει γίνει πρόγραμμα πια το οποίο όπως ξέρουμε τους αρέσει αυτός ο τρόπος ζωής.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Eμένα έρχεται δίπλα στο κρεββάτι και με κοιτάζει σιωπηλά..Πολλές φορές ξυπνάω έντρομη νοιώθοντας κάποιον να με παρακολουθεί και βλέπω την σκυλομουρίτσα του. Όταν αυτό δεν πιάσει αρχίζει το γλύψιμο και την κλάψα...
Εμένα μου έκανε το ίδιο ακριβώς η Μόκα...
Τα Σαββατοκύριακα που δεν έβαζα ξυπνητήρι και το παράκανα στον ύπνο... Οπότε, από κάποια στιγμή και πέρα, δεν κρατιόταν η κοπέλα μου!!!:D

Τώρα, με τον Casper, φροντίζω να ξυπνάω, γιατί δεν ξέρω πόση εμπιστοσύνη μπορώ να του έχω ακόμα... Αντέχει, όμως κι αυτός και είναι υπομονετικός...:)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Εμένα μου έκανε το ίδιο ακριβώς η Μόκα...
Τα Σαββατοκύριακα που δεν έβαζα ξυπνητήρι και το παράκανα στον ύπνο... Οπότε, από κάποια στιγμή και πέρα, δεν κρατιόταν η κοπέλα μου!!!:D
'Oλο αυτό γίνεται και με την ανοχή μας φυσικά. Θα μπορούσαμε όπως πολύ σωστά είπε κάποιος να ξυπνάμε πριν αρχίσει η διαδικασία και να τελειώνει το θέμα. Για να είμαι ειλικρηνής και όσο και να με περάσετε για τρελή μου αρέσει που με ξυπνάει έτσι. Εώς τώρα κανένας σκύλος μου δεν το έκανε αυτό και μπορώ να πω ότι είναι ωραίο να ξυπνάω με την μούρη του να με κοιτάζει ..Οπότε δεν ψάχνω λύσεις :)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Για να είμαι ειλικρινής και όσο και να με περάσετε για τρελή, μου αρέσει που με ξυπνάει έτσι...
Κι εμένα...:)

Τα "δύσκολα" αρχίζουν όταν αρχίζει να μου δίνει ...φιλάκια, με την τεράστια γλώσσα της! Οπότε, αν δεν ξυπνήσω, μπορεί να ...πνιγώ!!!:D

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Η Baroque τριγυριζει στο σπιτι ανησυχη και στα πολυ δυσκολα θα ψιλοκλάψει. Αλλα το κανει τοσο διακριτικα που δυσκολα το καταλαβαινεις στον υπνο σου.
Η Froggy θα ερθει και με κοιταζει προσπαθοντας με την δυναμη του μυαλου να με ξυπνησει. Επειδη δεν τα καταφερνει ομως μετα χωνει τα μούτρα της στα μουτρα μου και κλαψουριζει. Αν για καποιο λογο δεν την καταλαβω θα αρχισει να με γλυφει με την γλωσσα παντοφλα. Εκει θελοντας και μη θα ξυπνησω.
Αλλα ισχυει οτι πολλες φορες δεν θελει πιπι αλλα παρεα και για αυτο με ξυπνανε και οι 2 αν το παρακανω με τον υπνο ακομα και αν το αγορι μου τις εχει βγαλει εξω για τις αναγκες τους.
Πρεπει να σεβομαστε το οτι δεν μπορουν να κρατηθουν επ'αοριστον μεχρι να ξυπνησουμε αλλα θα πρεπει να μαθουν να σεβονται οτι που και που θελουμε να κοιμηθουμε και λιγο παραπανω.

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Εγώ έχω το μόνο σκυλί που κοιμάται μαζί μου κ ξυπνάει μαζί μου???

Αν δν ανοίξω το μάτι μου δν βγαίνει από το πάπλωμα. Πολλές φορές ξυπνάω κ την ψάχνω με πόδια χέρια να δω που έχει λιποθυμήσει!
Οταν σηκωθώ βέβαια τινάζεται για να ξυπνήσει κ αυτή κ αρχίζει την κλάψα κ να με ακολουθεί παντού, οπότε την βγάζω πριν πιω καφέ...

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Μην ανησυχείς εμένα είναι χειρότερη! Τις καθημερινές κοιμάται μέχρι να με ακούσει οτι αρχίζω να ντύνομαι για να φύγω (όσο αθόρυβη κι αν είμαι ΠΑΝΤΑ το καταλαβαίνει). Τότε πετάγεται και περιμένει την πρωϊνή της βόλτα.

Τα ΣΚ πριν τη μία δεν σηκώνεται το πουλί μου (λες κι έχω παιδί στην εφηβεία), ούτε κατουριέται ούτε τίποτα από ότι φαίνεται.

Γενικά όμως δεν κατουράει πολύ η δικιά μου, σε σημείο που είχα ρωτήσει το γιατρό γιατί ανησύχησα!

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Εμενα ξυπναει και ερχετε διπλα μας και μας κοιταει οπως λεει η Κυβελι,μια σε εμενα μια στον καλο μου!
Αμα δε κουνηθουμε αρχιζει την κλαψα,ευτυχος το κανει μετα τις 8:30!!Αλλα ετσι και αν χτυπησει τηλεφωνο ή ξυπνητηρι,εε οτι ωρα και αν εινα αρχιζει την μουρμουρα λες και μας ξυπναει!!

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Τελικα πρεπει να ειμαι ο μονος που ξυπναει πριν απο τα σκυλια του. Καθημερινο εγερτηριο στις 5.30 με εξαιρεση ΣΚ που ειναι στις 8.00. Αφου το πρωι οι καημενες με κοιτουν με ενα υφος που παω να τις παρω για να βγουμε σαν να μου λενε:

Δεν μας παρατας πρωι πρωι!!!

thanos tara

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
273
0
Μπα τωρα τελευταια που καλοεμαθε να ξυπναει μετα τις 8 οταν ξυπναω εγω στις 6 το ιδιο υφος εχει.

Trevor

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2011
59
0
Εμενα το "κωπροσκυλο" μου με ειδοποιουσε ας πουμε πριν λιγο καιρο χτυπωντας με τα ποδαρακια του το καμπανακι που εχω κρεμασμενο στην πορτα για αυτο τον λογο για να την βγαλω εξω αν δεν μπορει να κρατηθει.. Ολα καλα και ολα ωραια, σπανια το χτυπουσε, σε ειδικη αναγκη και μονο το τονιζω...Αλλωστε την βγαζω πανω απο 5 φορες την ημερα για βολτα,και οι 4 απο τις 5 βολτες ειναι απο 30λεπτο και πανω!!!

Αρχισε ομως να μου κανει αυτο το κολπακι εδω και περιπου 1 εβδομαδα και συγκεκριμενα αυτη την εβδομαδα σε ωρες οτι να'ναι.. ενα πχ ειναι..
Δευτερα στης 3*30 το πρωι, τριτη στης 3*00,τεταρτη 4 παρα,πεμπτη κατα της 5*30,και σημερα μου εκανε την χαρη να με ξυπνησει χτυπωντας τον κωδωνα στης 6*18(φανταστειτε μεχρι και τα λεπτα κραταω πλεον) παρακαλω!!!!!!!
Σημερα τις εφαγε για τα καλα γιατι την εβγαλα εξω μεσα στο κρυο και το μονο που ηθελε να κανει ειναι να παει σε ενα φιλο της σκυλο!!Ηθελε να με συρει στο σπιτι που ειναι ο σκυλος ο αλλος!Ουτε κατουρησε ουτε .... :p Με δουλευε για τα καλα!
Βρε καλη μου βρε χρυση μου τελειωνε ελεγα, αυτη εκει... Λεω ε το βροσκυλο :p

Σημερα αν μου το ξανακανει θα φαει ακυρο πανηγυρικο και σε καμια περιπτωση δεν θα σηκωθω απο την κρεβαταρα μου ...
Αυτη την εβδομαδα ζητημα αν κοιμηθηκα 24 ωρες συνολικα,μου χαλασε ολο τον κυκλο μου!Δεν μου ειναι ευκολο να ξανακοιμηθω αν ξυπνησω βαρβαρα :p

Παντως προτεινω στο μελλον να μην τα κανετε την χαρη να τα βγαζετε εξω οτι ωρα θελουν αυτα, γιατι αργοτερα θα μας κανουν να τρεχουμε και να μην φτανουμε... Οτι προλαβουν στις βολτες τους και μονο,αυτο θα κανω και εγω απο σημερα...

ΣΤΡΑΤΟΣΣΣΣ ΛΟΙΠΟΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολλες καλησπερες ρε αδερφια! Να περνατε καλα !

Last edited:

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
vasgial την ιδια ακριβως αντιδραση εχει και η Baroque για την πρωινη βολτα.

κατα τα αλλα η Froggy πολλες φορες με ξυπναει μονο και μονο για να παρει αδεια να ανεβει στο κρεββατι για να συνεχισει τον υπνο της μαζι μου (αν με παρει ο υπνος στον καναπε δεν ζηταει αδεια αλλα με καβαλαει κανονικα)

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
Ωχ μου κάνατε την καρδιά περιβόλι.
Εμένα την βγάζει ο άντρας μου γύρω στις 6.30 στην αυλή μας και τις καθημερινές την παίρνει στο βενζινάδικο, πάω κι εγω (αφού πάω τα παιδιά σχολείο).
Αν όμως είναι σκ τότε αφού την βάλει μέσα αρχίζει το κλάμα μέχρι να πάμε κοντά της. Δεν αντέχω, θέλω τουλάχιστον το σκ να κοιμάμαι...
Λέω στα παιδιά να μην πηγαίνουν για να σταματήσει κάποια στιγμή (λέω εγω). Αλλα δεν θέλουν να στεναχωριέται,

Κλαίει σαν να γουργουρίζει γάτα και σαν να τσιρίζει. Δλδ όσο και να κάνω πως δεν ακούω, την ακούωωωωωωωω.
Καμία συμβουλή και για εμένα?
Να την αγνοώ ή όχι?
Μου λείπει ύπνος.....:mad:

Baloo

Well-Known Member
7 Αυγούστου 2011
179
2
13
Κρήτη
Να μην σηκώνεσαι σε καμία περίπτωση την ώρα που παραπονιέται ή γαυγίζει. Θα μένεις στο κρεβάτι ακόμα κι αν έχεις ξυπνήσει και θα κάνεις ότι κοιμάσαι. Καμία σημασία, ούτε βλέμμα, ούτε κουβέντες. Όταν σταματήσει να διαμαρτύρεται θα σηκώνεσαι από το κρεβάτι. Πρέπει να καταλάβει ότι σηκώνεσαι όταν εσύ θες, όχι επειδή σου φωνάζει.
Φυσικά, θα χάσεις για λίγες μέρες ακόμα τον ύπνο σου. Όμως σύντομα θα συνηδειτοποιήσει ότι η "διαμαρτυρία" δεν φέρνει αποτέλεσμα και θα αναγκαστεί να περιμένει την ώρα που θα σηκωθείς εσύ. Κάθε μέρα προσπάθησε να σηκώνεσαι και λίγη ώρα αργότερα. Με υπομονή λίγων ακόμα ημερών θα έχεις το αποτέλεσμα που θες.
Αυτό το "σύστημα" εφαρμόσαμε στην Μουσούδα μας, η οποία δεν σηκώνεται από το κρεβάτι της μέχρι να ξυπνήσει κάποιος από εμάς.
Η Balloo που είναι μικρούλα ακόμα έχει μάθει επίσης να περιμένει, αλλά δεν το παρακάνουμε γιατί δεν μπορεί να κρατηθεί πάρα πολύ.
Σου εύχομαι καλή επιτυχία και... όνειρα γλυκά!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.031
Νεότερο μέλος
albatros