Είμαι χάλια

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Να γίνεις μέλος σε γατοφόρουμ, να ανοίξεις θέμα στην ενότητα των νέων μελών, να εξομολογηθείς τις αμαρτίες της Ρούνη, να τα ακούσεις και μετά θα έρθει ο λύτρωση....:p:D:D:D
Άμα είναι να έρθει Ο λύτρωση..., να γραφτώ και σε γατοφόρουμ, να υποστώ και τα πάνδεινα...(λες να υπάρχει κι εκεί κάποιο αντίστοιχο mareco????) χαχαχαχα ;) ;) ;)

Καλημέρα!!!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Παιδιά, το νήμα αυτό δεν είναι σατιρικό/χιουμοριστικό. Ακόμα ακούω την κραυγή που έβγαλε το πουλάκι πριν γίνει λυώμα και είμαι χάλια. :lloroso: Με πήρε και μια φίλη μου τηλέφωνο που θυμήθηκε πώς σκότωσε κατά λάθος σκύλο που πέταξε κάποιος στην εθνική οδό και τρέχανε όλοι με χίλια και δεν πρόλαβαν να σταματήσουν και κλαίγαμε μαζί. :lloroso:

Σας παρακαλώ, προσπαθήστε να με καταλάβετε. :lloroso:

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
σαρα σε καταλαβαινω απολυτα .θα το ξεπερασεις με τον καιρο κοπελα μου,ασε τα αν και τα αν και σκεψου οτι δυσκολα θα ζουσε αφου επεσε απο τη φωλια του, το πιθανοτερο ειναι να ηταν τραυματισμενο.τουλαχιστον λυτρωθηκε γρηγορα.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
σαρα σε καταλαβαινω απολυτα .θα το ξεπερασεις με τον καιρο κοπελα μου,ασε τα αν και τα αν και σκεψου οτι δυσκολα θα ζουσε αφου επεσε απο τη φωλια του, το πιθανοτερο ειναι να ηταν τραυματισμενο.τουλαχιστον λυτρωθηκε γρηγορα.
Όχι αν είχα κινηθεί πιο γρήγορα και το είχα είτε τρομάξει ώστε να ξαναπετάξει μακρυά από το δρόμο, είτε σηκώσει και παραδώσει στο Animal Protective League. Μια ψυχούλα ήτανε και φταίω εγώ. :lloroso:

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.121
1.392
θα έρθουν στιγμές στην ζωή σου που μπορεί να χρειαστεί αν πάρεις εσύ αποφάσεις για πολύ πιο δύσκολα θέματα και βαριά από αυτό... κοίτα να το ξεπεράσεις και αν δεν μπορείς πήγαινε σε έναν ψυχολόγο δεν είναι κακό!!! :)

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
Nα μου δανεισεις το Μουφ σου...διοτι ο Φοιβος επιτιθεται απευθειας κι εγω δεν το θελω αυτο.Μην φανει αμεση επιθεση.Γι'αυτο θελω το Μουφ να κανει οτι παιζει και να πεταχτει στο δρομο ο "εχθρος"...
Φυσικα-μην ξεχασω-εσυ στην πεθερα μου δεν θα πεις τιποτα...αστα σε μενα τα υπολοιπα:cool:

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Σε καταλαβαινω απολυτα αλλα σκεψου οτι δεν ηταν και το πιο ευκολο πραγμα με το Μουφ να σε τραβαει. Κανεις μας δεν θα ειχε προλαβει να κανει κατι. Μην τα ριχνεις ολα στον εαυτο σου. Βαλε μια φωλιτσα και λιγο φαγητο στον κηπο σου για να τρωνε τα πουλακια ειδικα τον χειμωνα και ετσι θα νιωσεις καλυτερα :D

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr

Αρχικό μήνυμα απο Sara
Μια ψυχούλα ήτανε και φταίω εγώ. :lloroso:

Αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Αλλα τα χει αυτα η ζωη.
Σοβαρολογείς τώρα; Φταίει η Sara που έπεσε το πουλάκι από τη φωλιά του; Φταίει που τρόμαξε από τον σκύλο της; Μήπως φταίει και που πέρναγε αυτοκίνητο εκείνη τη καταραμένη στιγμή;
Το πουλάκι αν ήταν να επιβιώσει δε θα είχε πέσει από τη φωλιά. Αν έκανε τη σωστή αντίδραση κι έκανε το πεθαμένο όπως κάνουν συνήθως με τα μεγάλα ζώα, δε θα έφτανε στο δρόμο. Τότε κάποιο ικανότερο και ταχύτερο ζώο θα το προλάβαινε. Καλά είπε ο BigBilly, απλώς στέρησες barf από κάποιο γατί που είναι εκπληκτικοί κυνηγοί. Γι αυτό είπα περί φυσικής επιλογής.

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200

Αρχικό μήνυμα απο Sara
Μια ψυχούλα ήτανε και φταίω εγώ. :lloroso:

Σοβαρολογείς τώρα; Φταίει η Sara που έπεσε το πουλάκι από τη φωλιά του; Φταίει που τρόμαξε από τον σκύλο της; Μήπως φταίει και που πέρναγε αυτοκίνητο εκείνη τη καταραμένη στιγμή;
Το πουλάκι αν ήταν να επιβιώσει δε θα είχε πέσει από τη φωλιά. Αν έκανε τη σωστή αντίδραση κι έκανε το πεθαμένο όπως κάνουν συνήθως με τα μεγάλα ζώα, δε θα έφτανε στο δρόμο. Τότε κάποιο ικανότερο και ταχύτερο ζώο θα το προλάβαινε. Καλά είπε ο BigBilly, απλώς στέρησες barf από κάποιο γατί που είναι εκπληκτικοί κυνηγοί. Γι αυτό είπα περί φυσικής επιλογής.
Εγω εχω αντιθετη αποψη. Απο τα στοιχεια που μας παρεθεσε η Sara ειμαι βεβαιος οτι το πουλακι -για καποιο λογο- δεν ηταν σε πολυ καλη ψυχολογικη κατασταση και οτι ειχε τασεις αυτοκτονιας. Ας παρουμε τα πράγματα απο την αρχη:
Το πουλακι αποφασιζει να δωσει τελος στη ζωη του και πεφτει απο το δεντρο. Η αποπειρα ομως ειναι αποτυχημενη και το πουλάκι σκεφτεται "ουτε ν' αυτοκτονησω δε μπορω" και καθως μελετα εναν αλλο τρόπο να πεθανει, εμφανιζεται το Μουφ και η Σαρα και τρομαζουν το πουλακι. Το πουλακι ομως σκεφτεται " ε, οχι και να με φανε" και μεσα στην θολουρα του μυαλου πεφτει ΟΙΚΙΟΘΕΛΩΣ στις ροδες του αμαξιου.

Νομιζω οτι ολα ηταν προμελετημενα λοιπον απο το πουλακι.
Τελικα ανακαλώ, η Sara δε φταιει σε τιποτα.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Εγω εχω αντιθετη αποψη. Απο τα στοιχεια που μας παρεθεσε η Sara ειμαι βεβαιος οτι το πουλακι -για καποιο λογο- δεν ηταν σε πολυ καλη ψυχολογικη κατασταση και οτι ειχε τασεις αυτοκτονιας. Ας παρουμε τα πράγματα απο την αρχη:
Το πουλακι αποφασιζει να δωσει τελος στη ζωη του και πεφτει απο το δεντρο. Η αποπειρα ομως ειναι αποτυχημενη και το πουλάκι σκεφτεται "ουτε ν' αυτοκτονησω δε μπορω" και καθως μελετα εναν αλλο τρόπο να πεθανει, εμφανιζεται το Μουφ και η Σαρα και τρομαζουν το πουλακι. Το πουλακι ομως σκεφτεται " ε, οχι και να με φανε" και μεσα στην θολουρα του μυαλου πεφτει ΟΙΚΙΟΘΕΛΩΣ στις ροδες του αμαξιου.

Τελικά είσαι αυθεντικός λαμπραντοράς :D:D

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Διάφορα τέτοια ατυχήματα δυστυχώς συμβαίνουν κι όσο και να μας στεναχωρούν είναι κομμάτι της αλληλεπίδρασής μας με το "αστικοποιημένο" φυσικό μας περιβάλλον...

Από κει και πέρα είναι απόλυτη ευθύνη μας ως ιδιοκτήτες, να ελαχιστοποιούμε την πιθανότητα να αποτελεί ο σκύλος μας απειλή, είτε άμεση, είτε έμμεση προς άλλα ζώα, εκτός κι αν μιλάμε για κυνηγετικά σκυλιά την ώρα της εργασίας τους...

Τώρα, το αν θα το μπάρφαρε καμία γάτα, κανένας...φαλακρός αετός ή το αν θα κατάφερνε να ξανανέβει σε κανένα δέντρο είναι άλλη τελείως υπόθεση...

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
τα σκυλιά μου έχουν φάει: γύρω στα 20 πουλάκια και 5-6 ποντίκια

εχω αφαιρέσει απο το στόμα τους (την γλύτωσαν): 2 γάτες και 2 σαύρες

life is a bitch and then you die ... που λένε στο χωριό

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
α! οκ..
να μην αισθανομαι τρελη, οπως με αποκαλεσε ο φορτηγατζης που πεταχτηκα στο δρομο του επειδη ειδα ενα ποντικακι που παραλιγο να πατησει...
(σημ. μολις ειχα βγει απο τον οδοντιατρο..εξαγωγη δοντι.. το χαβα μου εγω.. to the rescue!!)

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ δεν αντεχω αλλο με αυτα που λες :xD:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ