Χτες το απόγευμα έβγαλα το Μουφ βόλτα, εννοείται με το λουρί. Όπως ερχόμασταν πίσω σπίτι, εμφανίστηκε μπροστά μας ένα πουλάκι που φαίνεται είχε πέσει από τη φωλιά του και προσπαθούσε να πετάξει. Το Μουφ πήγε να το κυνηγήσει για να παίξει (δεν σκοτώνει, ούτε τρώει πουλιά, αλλά τρελλαίνεται να κάνει ότι κυνηγάει ό,τι πετιέται μπροστά του όπως λαγούς, σκίουρους, κλπ.), το πουλάκι τρόμαξε, πήγε να πετάξει και έπεσε στο δρόμο. Τώρα εγώ να προσπαθώ να κρατήσω με το λουρί το Μουφ, να νομίζω ότι το πουλάκι θα σηκωθεί, να προσπαθώ να δω αν θα μπορέσω να πεταχτώ στο δρόμο με το Μουφ και είτε να το κάνω να πετάξει, είτε να το μαζέψω και, ρε σεις, περνάει ένα αυτοκίνητο με ταχύτητα και το κάνει το πουλάκι λυώμα! :lloroso:
Είμαι πάρα πολύ χάλια. Συγκεκριμένα αισθάνομαι σαν ορνιθοκτόνος εξ αμελείας και εξ ουρανομήκους βλακείας. Και υποτίθεται έχω και μυαλό τώρα! Και κάθομαι τώρα τρεις το πρωί και χτυπιέμαι διότι φέρνω στο μυαλό μου την όλη φάση.
Πώς να εξιλεωθώ τώρα; Να πάω ν' αγοράσω κανα πουλίσιο σπιτάκι και καναβούρι να το κρεμάσω έξω από το σπίτι μου ώστε να ταΐζω τουλάχιστον πουλιά; :lloroso:
Γιατί δεν μπόρεσα να σκεφτώ πιο γρήγορα και να έτρεχα να μαζέψω το πουλάκι; :lloroso:
Είμαι πάρα πολύ χάλια. Συγκεκριμένα αισθάνομαι σαν ορνιθοκτόνος εξ αμελείας και εξ ουρανομήκους βλακείας. Και υποτίθεται έχω και μυαλό τώρα! Και κάθομαι τώρα τρεις το πρωί και χτυπιέμαι διότι φέρνω στο μυαλό μου την όλη φάση.
Πώς να εξιλεωθώ τώρα; Να πάω ν' αγοράσω κανα πουλίσιο σπιτάκι και καναβούρι να το κρεμάσω έξω από το σπίτι μου ώστε να ταΐζω τουλάχιστον πουλιά; :lloroso:
Γιατί δεν μπόρεσα να σκεφτώ πιο γρήγορα και να έτρεχα να μαζέψω το πουλάκι; :lloroso: