Είμαι ο Rex! Ψάχνω για σπίτι.

καρ

New Member
21 Ιανουαρίου 2013
3
0
Ο Rex είναι ένα ημίαιμο σκυλάκι περίπου δύο ετών. Ηοικογένειά του αδυνατεί να τον κρατήσει και ζητάει έναν άνθρωπο με διάθεση να ασχοληθεί μαζί του και να έχουν παρέα.252222.jpg

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
καρ...

Τηλέφωνο και / ή e-mail επικοινωνίας, πόλη και χρήσιμα θα ήταν κάποια στοιχεία υγείας και συμπεριφοράς.

καρ

New Member
21 Ιανουαρίου 2013
3
0
Ο Ρεξ ζει στο Αλιβέρι Ευβοίας, είναι πολύ έξυπνος και του αρέσει να περπατάει και να συναναστρέφεται με ανθρώπους. Είναι όμως μόνος του τις περισσότερες ώρες και αυτό του βγαίνει ως παράπονο πολύ συχνά. Ανήκει σε γειτονική οικογένεια που έχει αποφασίσει να τον δώσει για υιοθεσία και μου ζήτησαν να βοηθήσω σε αυτή την προσπάθεια. Είναι εμβολιασμένος και αποπαρασιτωμένος. Μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου όποιος ενδιαφέρεται ή γνωρίζει ανθρώπους που ενδιαφέρονται και έχουν τις υποδομές να τo κάνουν. Τηλ.: 22230-22246 -πρωινές ώρες

Last edited by a moderator:

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Καλημέρα!
Θα χρειαστείτε έναν αριθμό μικροτσιπ για να βάλετε αγγελίες στα διάφορα site στο Internet, όπως το adespoto.gr, το παρατρίχα, aggeliopolis, olx, χρυσή ευκαιρία, interpet, (καλά για τα 3 τελευταία δεν είναι εντελώς απαραίτητο το τσιπ, αλλά βάση νόμου χρειάζεται).
Επίσης καλό θα ήταν να στειρωθεί ο σκυλάκος...

Του εύχομαι πολύ καλή τύχη, την αξίζει.

καρ

New Member
21 Ιανουαρίου 2013
3
0
Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Θα κοιτάξω και σε άλλα site αλλά για τσιπ ή ό,τι άλλο, νομίζω στην περίπτωση του Ρεξ δεν θα απέδιδε. Και πολύ είναι που δέχτηκαν να του βρούμε σπίτι...