Είμαι καινούρια

nikol witch

Member
25 Μαϊου 2010
8
0
ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ
Γεια σας παιδιά,είμαι η Νικολ.
Είμαι από Καρδίτσα και Αθήνα και λατρεύω τα ζώα.
Έχω 3 παπαγάλους, και 2 σαύρες.
Λατρεύω τα σκυλιά και ψάχνομαι για κάποιο.
Θα έχει την καλύτερη μεταχείρηση,καθώς θα το έχω και στο σπίτι μου στην Αθήνα και στο εξοχικό μου,θα βρω πιστεύω.
Αγαπημένες μου ράτσες ειναι οι γερμανικοί ποιμενικοί,βέλγικοι ποιμενικοί,χάσκι και πιτ μπουλ.
Γενικά όμως αγαπώ πολύ τα σκυλιά,το ίδιο με τα πτηνά και τα ερπετά.
Χάρηκα που μπήκα στο φορουμ.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Καλώς ήρθες Νικόλ. Επειδή ενδιαφέρθηκες και για το μαυροτσουκαλάκι, καταλαβαίνεις ότι δεν πληρεί τις προδιαγραφές των φυλών που σου αρέσουν ε;

nikol witch

Member
25 Μαϊου 2010
8
0
ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ
Δεν έχει σημασία,αυτές είναι οι αγαπημένες μου φυλές ΟΜΩΣ όλα τα σκυλιά τα αγαπάω,εφόσον λοιπόν ζητάει το μαυρούλι αγάπη(αν δε έχει βρει) πολύ ευχαρίστως να την προσφέρω.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Πολύ ευχάριστο αυτό. Εγώ ελπίζω το μαυρούλι να έχει βρει ένα καλό σπίτι κι εσύ να προσφέρεις το δικό σου σε κάποιο άλλο από τα τόσα που είναι στα αζήτητα :)

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Kαλως ηρθες καλο διαβασμα κ ευχομαι να βρεις αυτο π αναζητας!

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Καλωσήρθες nikol σίγουρα αν αγαπάς τα ζωάκια οπως λες μπορείς να δώσεις τον χρόνο, την αγάπη και την αφοσίωση σε ενα σκυλάκι...οπότε σου εύχομαι γρήγορα ενα μικρο σκυλούνι να τρέχει μεσα στα πόδια σου και να σε τρελλαίνει!!!!!

nikol witch

Member
25 Μαϊου 2010
8
0
ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ
Σας ευχαριστώ όλους πολύ....βρήκα ένα σκυλάκι το οποίο θα παραλάβω τις επόμενες μέρες ελπίζω οπότε θα σας το παρουσιάσω μαζί με τα άλλα ζώα.Να'στε καλά.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Αν έχεις την ευγενή καλωσύνη να μην μας παρουσιάσεις τις σαύρες, θα ήμουν υπόχρεη :p
Merci και να το χαίρεσαι το σκυλάκι σου :)