Καλησπέρα σας. Ονομάζομαι Ευανθία και εχθές, μετά από πολλά χρόνια, βίωσα την απαίσια εμπειρία του να βρίσκει κανείς το σκυλί του πεθαμένο. Ήταν ένα θηλυκό κοπριτάκι πίτμπουλ μπόξερ το οποίο είχαμε 6 χρόνια στην Αθήνα και από πέρυσι το φέραμε στην επαρχία. Ο γιός μου και εγώ έχουμε αρρωστήσει από εχθές. Με ειδοποιήσνε και πήγα και το βρήκα τουμπανιασμένο. Το πόσο έκλαψα και πόνεσα δεν περιγράφεται. Την προηγούμενη ημέρα το σκυλί ήτανε μια χαρά. Μου είπαν ότι μπορεί να πήγε από την ζέστη ή από τύφο, αλλά και νεράκι είχε και από όσο έψαξα στο διαδίκτυο, η Φλέικ δεν είχε κανένα από τα συμπτώματα του τύφου. Φοβάμαι μήπως του ρίξανε φόλα. Αν τυχών συνέβη κάτι τέτοιο θα βρω την άκρη και αυτός που το έκανε θα πάει στο νοσοκομείο από τα χέρια μου. Μήπως μπορείτε να μου πείτε ποιά είναι τα συμπτώματα σε περίπτωση που το φαρμακώσανε με λανέιτ ή με κάποιο άλλο φυτοφάρμακο? Είναι απαραίτητο το σκυλί να βρεθεί με αίμα ή αφρούς? Αν έχουνε περάσει αρκετές ώρες από τον θάνατό του οι αφροί στο στόμα είναι ακόμη ορατοί?
Σας παρακαλώ εάν μπορείτε βοηθήστε με. Ήδη βρήκα νέο κουταβάκι το οποίο θα το πάρουμε τον άλλο μήνα γιατί ακόμη θηλάζει, και το οποίο θα έχουμε μέσα στο σπίτι. Θα την ονομάσουμε και αυτή Φλέικ, ποτέ, όμως, δεν θα ξεχάσουμε την τρελιάρα μας.
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας
Σας παρακαλώ εάν μπορείτε βοηθήστε με. Ήδη βρήκα νέο κουταβάκι το οποίο θα το πάρουμε τον άλλο μήνα γιατί ακόμη θηλάζει, και το οποίο θα έχουμε μέσα στο σπίτι. Θα την ονομάσουμε και αυτή Φλέικ, ποτέ, όμως, δεν θα ξεχάσουμε την τρελιάρα μας.
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας