Όμως εγώ θα έσκαζα αν δεν σας το έλεγα. Σήμερα είχα ραντεβού με ένα μεγαλοεργολάβο για να επισκεφτούμε την καινούρια οικοδομή που ετοίμαζε. Συναντηθήκαμε λιπών στο τεράστιο γραφείο του και που είπε ότι θα πάμε με το δικό του αυτοκίνητο, πήραμε λιπών το πανάκριβο τζιπ άναψε και ένα πούρο και μου άρχισε τις θεωρίες του περί ανοικοδόμησης όταν τελειώσαμε την δουλειά και ενώ ετοιμαζόμασταν να φύγουμε με διέκοψε και μου λέει «Άκου…………!!!» και όντος κάτι σαν κλάμα κουταβιών ακούστηκε. «Πάμε να δούμε» και με τράβιξε απο το χέρι. Ήταν 4 μικρά κουταβάκια στο υπόγειο της καινούριας οικοδομής ο……..(ονόματα δεν λέμε) τα πήρε αγκαλιά τα έβαλε στο τζιπ και ρώτησε έναν τεχνίτη αν ανήκουν σε κάποιον. Ο τεχνίτης είπε ότι είδε λίγο πιο κάτω την μάνα τους νεκρή και μάλιστα ζήτησε συγνώμη που δεν τα είχε ξεφορτωθεί. Ο …….. έδωσε εντολή να θάψουν την μάνα και με εμένα να μένω με το στόμα ανοιχτό πήγαμε σε ένα μεγάλο κτήμα έξω από την πόλη. Στον δρόμο μίλησε και με κάποιον να έρθει να τα εξετάσει και από ότι κατάλαβα είναι η ίδια κτηνίατρος που πηγαίνω και την Φοίβη μου. Το σόκ το έπαθα στο κτήμα όπου είχε αλλά 6 σκυλιά όλα υμίαιμα και όλα τα είχε μαζέψει απο τον δρόμο τα οποία είχαν σχεδόν όλες τις ανέσεις, χοροπηδούσαν γύρο γύρο και κάνανε χαρες, εκείνος έπαιξε με όλα και τα χάιδεψε ένα ένα χωρίς να δίνει σημασία ότι του λέρωσαν το κουστούμι. Στον γυρισμό μου εξήγησε ότι τα προσέχει μέχρι να ετοιμαστεί το καινούριο κυνοκομείο και ότι καλύτερο θα ήταν να μη πω λέξη σε κανέναν για ότι είδα.
Είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που να κρύβουν τα ζωοφιλικά τους αισθήματα;
Είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που να κρύβουν τα ζωοφιλικά τους αισθήματα;