Είμαι ζωόφιλος αλλά μη το πεις!!!

antonis_xl

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2008
92
0
Όμως εγώ θα έσκαζα αν δεν σας το έλεγα. Σήμερα είχα ραντεβού με ένα μεγαλοεργολάβο για να επισκεφτούμε την καινούρια οικοδομή που ετοίμαζε. Συναντηθήκαμε λιπών στο τεράστιο γραφείο του και που είπε ότι θα πάμε με το δικό του αυτοκίνητο, πήραμε λιπών το πανάκριβο τζιπ άναψε και ένα πούρο και μου άρχισε τις θεωρίες του περί ανοικοδόμησης όταν τελειώσαμε την δουλειά και ενώ ετοιμαζόμασταν να φύγουμε με διέκοψε και μου λέει «Άκου…………!!!» και όντος κάτι σαν κλάμα κουταβιών ακούστηκε. «Πάμε να δούμε» και με τράβιξε απο το χέρι. Ήταν 4 μικρά κουταβάκια στο υπόγειο της καινούριας οικοδομής ο……..(ονόματα δεν λέμε) τα πήρε αγκαλιά τα έβαλε στο τζιπ και ρώτησε έναν τεχνίτη αν ανήκουν σε κάποιον. Ο τεχνίτης είπε ότι είδε λίγο πιο κάτω την μάνα τους νεκρή και μάλιστα ζήτησε συγνώμη που δεν τα είχε ξεφορτωθεί. Ο …….. έδωσε εντολή να θάψουν την μάνα και με εμένα να μένω με το στόμα ανοιχτό πήγαμε σε ένα μεγάλο κτήμα έξω από την πόλη. Στον δρόμο μίλησε και με κάποιον να έρθει να τα εξετάσει και από ότι κατάλαβα είναι η ίδια κτηνίατρος που πηγαίνω και την Φοίβη μου. Το σόκ το έπαθα στο κτήμα όπου είχε αλλά 6 σκυλιά όλα υμίαιμα και όλα τα είχε μαζέψει απο τον δρόμο τα οποία είχαν σχεδόν όλες τις ανέσεις, χοροπηδούσαν γύρο γύρο και κάνανε χαρες, εκείνος έπαιξε με όλα και τα χάιδεψε ένα ένα χωρίς να δίνει σημασία ότι του λέρωσαν το κουστούμι. Στον γυρισμό μου εξήγησε ότι τα προσέχει μέχρι να ετοιμαστεί το καινούριο κυνοκομείο και ότι καλύτερο θα ήταν να μη πω λέξη σε κανέναν για ότι είδα.
Είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που να κρύβουν τα ζωοφιλικά τους αισθήματα;

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Re: Είμαι ζωόφιλος αλλά μη το πεις!

Mπραβο του!!!

Μπορεί να κρύβει τη φιλοζωϊα του γιατί δε θελει να το διαφημίσει ή..γιατί δε θελει να μαθευτεί το κυνοκομείο και να του πετανε σκυλια?Τι να πεις.ο καθενας οπως το βλέπει...
8)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Re: Είμαι ζωόφιλος αλλά μη το πεις!

antonis_xl said:
Είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που να κρύβουν τα ζωοφιλικά τους αισθήματα;
Και βέβαια είναι δυνατόν! Υπάρχουν πολλοί που κάνουν λίγα και λένε πολλά και λίγοι που κάνουν πολλά και λένε λίγα. :wink:

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Καλε αυτος είναι ο αντρας-αρλεκιν!! Δυνατος αλλα ευαισθητος αλλα δε το φωναζει αγαπαει τα ζωακια και δεν τον νοιαζει να λερωσει το πανακριβο κουστουμι.. [-X [-X [-X δεν παιζει να υπαρχει τετοιος αντρας!!!
τωρα για να μην κραζει η πανεμορφη και πανγλυκεια μοντερατορ μας.. τον ρωτησες γιατι να το κρατησει κρυφο? Αν ντρεποταν δε θα εδινε διαταγη να θαψουν τη μαμα.. μηπως οντως ειναι πρακτικος ο λογος? φοβαται οτι αμα μαθευτει θα μαζευτουν οι γνωστοι βλακες να διαδλωνουν για τν υγεια τους που απειλειται κλπ κλπ

elle

Well-Known Member
28 Φεβρουαρίου 2008
223
0
Αλεξανδρούπολη
Αντώνη πάει το μυαλό μου σε κάποιον, μπορείς να μου στείλεις με πμ το όνομα να δώ αν είναι αυτός που φαντάζομαι;

dali

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2008
335
0
37
Διόνυσος
Eγώ πιστεύω ότι μπορεί να το έκανε από σεμνότητα και ταπεινότητα για να μην τον σχολιάζει κανείς, όπως εμείς τώρα, ακόμα και αν είναι θετικά τα σχόλια.
Επίσης μην ξεχνάμε πως το ότι τον σχολιάζουμε εμείς θετικά δεν σημαίνει ότι έτσι κάνουν όλοι.Υπάρχει σίγουρα κόσμος που βρίσκει μειονέκτημα την τόση ζωοφιλία... :?

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
αλλα αμα θες να μη σχολιαζουν αρνητικα δε δινεις εντολη στον τυπο που ζητησε συγγνωμη που δεν "περιποιηθκε" τα σκυλακια να θαψει τη μαμα!!! Φανταζεσαι τι θα ειπε ο τυπος μετα?? Οποτε μαλλον δεν τον ενοιαζε αυτο.. αμα ειναι μεγαλοεργολαβος σημαινει οτι εχει γερο στομαχι και γραφει την αποψη των αλλων εκει που δεν πιανει μελανι.. μπααα αλλος λογος θα ναι

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Μπραβο του! :D

Μπορει απλα να μην θελει να το διαφημησει...Οπως υπαρχουν καποιοι που κανουν φιλανθρωπιες και δν το λενε ετσι ισως να ειναι κ εκεινος! Προφανως το κανει γιατι ευχαριστει τον ιδιο να προσφερει βοηθεια σε αδεσποτα και οχι για να του πει καποιος μπραβο η αντιθετα να τον κακολογησει...