Είμαι έτοιμος για doberman;

mhtsakos93

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
56
0
αθηνα
ευχαριστω πολυ παιδια για το ενδιαφερον ... αρχικα ως φοιτητης ο χρονος μου ειναι απλετος ...2ον στρατο τελειωνω συντομα ... 3ον πιστευω πως ο καθε ανθρωπος μπορει να θεσει προτεραιοτητες στην ζωη του και φυσικα οταν μιλαμε για την συνυπαρξη με ενα σκυλο ... πιστευω πως αν και νεος και απειρος θα συμφωνησεις με αυτα που λεω βαγγελη ... τελος το θεμα του καφε ειναι υποθεση ολης της παρεας κοινως και του Sharkie (το ονομα του ) :p

dimitra1971!

Banned
Banned
29 Σεπτεμβρίου 2011
171
2
Αν δώσεις αγάπη,χρονο και λεφτά να το εκπαιδευσεις οτι και να πάρεις αλλά απο εκτροφέα καλο θα ειναι!

mhtsakos93

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
56
0
αθηνα
εχω αρχισει και κλινω προς ντομπ ... με συναρπαζει η φυλη και η ιδιοσυγκρασια της ... οπου πρεπει να ναι σοβαρος και οπου πρεπει να ναι ανετος ... το μονο που με φοβιζει τωρα ειναι η κοινωνικοποιηση του οταν τον παρω προς πασχα μερια ... και αν εχει γεννα καποιο σοβαρο εκτροφειο ... (μεταξυ μας αγαπω τα σκυλια του erebus dobs ) τι λετε ??

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Μην σταθεις σε εναν εκτροφεα. Υπαρχει και ειδικο site με φορουμ για τη φυλη, αν δεν το εχεις εντοπισει ειδη. Εκει θα βρεις πολλες πληροφοριες για τη φυλη και θα ακουσεις πολλες νεες και ενδιαφερουσες αποψεις που σε πρωτη φαση μπορει να σου φανουν πολυ διαφορετικες απο οσα μεχρι τωρα ηξερες, ειδικα αν εισαι πολυ γουστου γουτσου με τα "βρωμοσκυλα".

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Οπως ειδες ηταν μεσα σε αποσιωπητικα, και ηταν καθαρα χιουμοριστικο και χαϊδευτικο. Δεν εισαι ακομα σκυλογονιος και δεν τα πιανεις αυτα. Σιγα σιγα.

mhtsakos93

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
56
0
αθηνα
χαχαχα μα και γω χιουμοριστικα το ειπα μπορει να μην ειμαι ακομα σκυλομπαμπας αλλα νομιζω πως ολοι εδω αγαπαμε υπερβολικα παρα πολυ τα ζωα ...