πάει και τα κάνει στις ρόδες των αυτοκινήτων κι αυτό είναι και καλά το άλλοθι τους ότι εκεί που είναι δε μαζεύονται.
Εριστικοτατοι οχι αστεια!
πάει και τα κάνει στις ρόδες των αυτοκινήτων κι αυτό είναι και καλά το άλλοθι τους ότι εκεί που είναι δε μαζεύονται.
τι σου χαλαει την ψυχολογια..; Εδω ο γειτονας σου κοιταει να σου την παιξει πισωπλατα.. του λες καλημερα και ξινιζει την μουρη του.. ρε ουστ απο εδω τους λες..Ευκαιρίες να αρπαχτείς έχεις πάμπολες (για όλους ισχύει),το θέμα είναι να ψάχνεις τρόπους να μην μπλεχτείς σε φασαρίες κ διενέξεις,ιδίως αν το έχεις αγορασμένο το σπίτι κ θαα τους τρως στη μάπα μια ζωή τους συγκεκριμένους..
Σου χαλάει την ψυχολογία μακροπρόθεσμα να είσαι μαλωμένος με τους γειτόνους κ να μη λες καλημέρα.
Σε τέτοιους καιρούς χαλεπούς που ζούμε κ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει αύριο καλό είναι τουλάχιστον να μην είσαι τσακωμένος με τους γέιτονες.
Μπορεί να χρειαστείς εσύ αυτούς η αυτοί εσένα κάποια στιγμή.
Τώρα για τους περίεργους που έχουμε γύρω μας,θέλει λίγο tact ..
Δεν λέω να μην μπλέκεις γενικά κ να είσαι ηττοπαθής με σκυμμένο κεφάλι,καμία σχέση!Απλά να επιλέγεις εσύ που θα εμπλακείς κ με ποιόν κ βέβαια κατόπιν ωρίμου σκέψεως(κ στο λέω εγώ που ποτέ δεν πράτω έτσι και μετανιώνω για πολλά μετα).
πες το εσυ σε αυτους και αν δεν σε βγαλουν τρελο ελα και ξαναγραψε μου..Ναι αλλα απαγορευεται στον κοινοχρηστο χωρο της πολυκατοικιας να αφηνεις το σκυλι σου να το κανει τουαλετα.![]()
είμαι της ίδιας νοοτροπίας. Πέρσι, που έκανα μια εγχείρηση και τη δεύτερη μέρα είχα αιμορραγία ο λύκος κοπανιόταν στην πόρτα και γάβγιζε αλλά ήταν οι ίδιοι γείτονες που ανησύχησαν και φέρανε την κοπέλα μου και άνοιξε την πόρτα.Ευκαιρίες να αρπαχτείς έχεις πάμπολες (για όλους ισχύει),το θέμα είναι να ψάχνεις τρόπους να μην μπλεχτείς σε φασαρίες κ διενέξεις,ιδίως αν το έχεις αγορασμένο το σπίτι κ θαα τους τρως στη μάπα μια ζωή τους συγκεκριμένους..
Σου χαλάει την ψυχολογία μακροπρόθεσμα να είσαι μαλωμένος με τους γειτόνους κ να μη λες καλημέρα.
Σε τέτοιους καιρούς χαλεπούς που ζούμε κ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει αύριο καλό είναι τουλάχιστον να μην είσαι τσακωμένος με τους γέιτονες.
Μπορεί να χρειαστείς εσύ αυτούς η αυτοί εσένα κάποια στιγμή.
Τώρα για τους περίεργους που έχουμε γύρω μας,θέλει λίγο tact ..
Δεν λέω να μην μπλέκεις γενικά κ να είσαι ηττοπαθής με σκυμμένο κεφάλι,καμία σχέση!Απλά να επιλέγεις εσύ που θα εμπλακείς κ με ποιόν κ βέβαια κατόπιν ωρίμου σκέψεως(κ στο λέω εγώ που ποτέ δεν πράτω έτσι και μετανιώνω για πολλά μετα).
το ανάποδο, υποχρεώνομαι να πληρώνω 80 ευρώ πάγια το μήνα για ένα σπίτι 55 τετραγωνικών επειδή είναι το ρετιρέ χωρίς να χρησιμοποιώ τη θέρμανση ενώ όλα τα άλλα σπίτια είναι 110 τετραγωνικά, εγώ το υπόλοιπο το έχω σε μπαλκόνι. Ο εκβιασμός είναι πως και καλά θα ζητήσει ο διαχειριστής αύξηση του αποθεματικού. Εγώ θέλω να κλείσω τη θέρμανση στον όροφο μου αφού δεν έχει απέξω σώματα και να βάλω καυστήρα ξύλου και να αποκοπώ τελείως.Τι εκβιασμούς? Οτι θα σου κόψουν την θέρμανση???
Ευτυχώς που το "Μόκα" είναι αρκετά σπάνιο... το δε "Casper", νομίζω ότι είναι σχεδόν ανύπαρκτο στην ευρύτερη περιοχή μας!!!...Μόλις γύρισα από συνέλευση όπου με είχαν μισή ώρα και με πυροβολούσαν ότι ο σκύλος μου γαβγίζει και ενοχλεί που είναι η μοναδική περίπτωση που ακούγεται. Ειδικά αυτός ο σκύλος που δεν βγαίνει στο μπαλκόνι ποτέ και στη βόλτα δεν ακούγεται κι αν ακουστεί ε δεν τον πάω πάνω κάτω στο στενό είμαστε πολύ μακριά για να τον ακούσουν.
Μετά άρχισαν και τα παράπονα για τη μεγάλη, τα ελάχιστα βράδια που βγαίνει και κάνει αού, ή σπάνια που περνάει καμιά πυροσβεστική, ότι και καλά τους παγώνει το αίμα...
Μωρέ, αν ήταν στο χέρι τους, θα μου ζητούσαν να τα αφήνω και στον κήπο της πολυκατοικίας το βράδυ, για να κάνουν περιπολία!!!πως δε σου ειπαν να τα αφηνεις και στο υπογειο.... γιατι τωρα τελευταια εχουν αυξηθει οι ληστειες σε αποθηκες στα υπογεια και βεβαιως αν εχουν το χρονο κλεβουν και το πετρελαιο!!