ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...Που θα βρώ κλουβί μεταφοράς αεροπλάνου??

vassiak

Member
4 Ιουλίου 2010
11
0
Δεν ήθελα να ανοιξω καινουριο thread γι αυτο συνεχισα σε προηγουμενο...αλλα δεν ξερω αν το ειδατε...και επειδη εχω αρχισει να απελπιζομαι ανοιγω ερωτηση....
Κατἀρχήν χαιρεται!!Έχω ένα ημιαιμο κουκλι...περιπου 2 ετων...το Euler και επειδη μετακομιζουμε με τον αντρα μου στη Ν.Υορκη πρεπει να βρω ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ κλουβι μεταφορας για το αεροπλανο...
Το προβλημα ειναι πως το γλυκο μου το σκυλακι...το ετρωγε ολο το φαγακι του...και ετσι αν και ειναι λεπτουλι...(32 κιλα...) ειναι ψηλουλι...(0,85 υψος, 1,00 μηκος). Πρεπει λοιπον για τους κανονισμους να μπει στο κουτι GIANT περιπου 1,20~1,22 μηκος οπου το υψος ειναι 0,89...
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΔΕ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
Πηρα και σε αεροδρομιο, εχει μονο η Lufthansa ενα με πλαστικη πορτα, αλλα ολες οι αλλες αερεοπορικες εταιριες θελουν ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ!!
Παρακαλω βοηθεια, εσεις με τα μεγαλοσωμα σκυλια...που τα βαζετε οταν πετατε???Ξερετε καπου που να πουλανε την εταιρεια Vari Kennel ή Sky kennel που εχουν τετοια μεγεθη, γιατι η Atlas, Guliver, Marchioni κα δεν το βγαζουν!!!!
Ευχαριστω πολυ....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις αν δεν βρεθεί κάποιος να σε βοηθήσει, είναι να επικοινωνήσεις αύριο με τις εταιρίες αυτές και να ρωτήσεις αν υπάρχει αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και ποιός είναι, ή αν μπορούν να στο στείλουν με κάποιο τρόπο κατεπειγόντως. Θα σου έλεγα να στείλεις από τώρα e-mails ώστε να έχεις την συντομότερη δυνατή απάντηση.

pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
52
Ανοιξη,χειμωνας, καλοκαιρι

vassiak

Member
4 Ιουλίου 2010
11
0
ευχαριστω πολυ αλεξια, τους βρηκα κι εγω αυτους την παρασκευη, το απογευμα, αλλα ειναι και οι δυο χονδεμποροι, αρα
α. ηταν κλειστοι απο το απογευμα και ολο το σ/κ, β. λογικα θα πρεπει να τους προσεγγισω μεσω πετ σοπ γιατι δε δινουν λανικη, γ.μιλησα με πολλα πετ σοπ το σαββατο (τουλαχιστον 30) και οπου εχω ψαξει και ιντερνετ..κανεις δεν εχει ουτε ακουστα τα vari kennel εδω!! αρα δεν ξερω που μπορει να τα δινουν αυτοι οι δυο...ειναι περιεργο...(ειδικα το 2ο μου ειπαν σε πολλα πετ σοπ πως τους προμεθευει τα atlas αλλα τα vari δε τα παιρνει κανεις!!)
θα προσπαθησω να τους παρω και η ιδια αυριο...

vassiak

Member
4 Ιουλίου 2010
11
0
παιδια δυστυχως...τα μεγεθη ειναι ακριβη....ειμαι προετοιμασμενη να πληρωσω πανω απο 200...
σε μια εταιρεια ελεγε το μεγαλο της μοντελο (1,04 εκ-, 0.80 υψος) παιρνει σκυλια 35-100 κιλων...αγ βερναρδου κλπ...αλλα το δικο μου ειναι 1,00 μηκος και 0.85 υψος...δε μπαινει ουτε σε αυτο....τι να πω?? ειναι τρελλο...

vassiak

Member
4 Ιουλίου 2010
11
0
τον μετρησα 800 φορες...εχω παρει και τον πινακα που αντιστοιχει στο ιντερνετ στην εταιρεἶα αυτη, και τους πινακες της μπριτις ειργουεις...αδιαμφισβητητα ειναι 1,00 μηκος απο μυτη εως ποπο..και πανω απο 0,80 υψος...αναλογα με τον αν σηκωνει το λαιμο του...85...87..σε βαζουν επιισης να μετρησεις και το υψος εμπρος ποδιου..πατουσα με αγκωνα..και του δικου μου ειναι 0,41...ειναι ψηλος...

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
εγω θα ζητουσα ειτε να αγορασω ενα μεταχειρεισμενο απο καποιο μελος του φορουμ ειτε να του πληρωσω να παρει ενα καινουριο και να μου εδινε το παλιο , λογω πιεσεως χρονου και μονο

vassiak

Member
4 Ιουλίου 2010
11
0
pouf, με 45 κιλα τι διαστασεις εχει το δικο σου το σκυλι?παντως εγω οταν παω βολτα το Euler ολοι γυρνανε και λενε "πωπω...κοιτα ενα μεγαλο σκυλο..." τι να πω, μαλλον δεν το χω συνειδητοποιησει...αλλα ειναι αδυνατος..

vassiak

Member
4 Ιουλίου 2010
11
0
προτιθεμαι να αγορασω και μεταχειρισμενο αλλα δε βλεπω κανεναν εδω να χει αγορασει τετοιο κλουβι....αν εχει ας μου το πει...
οσο για ebay..εψαξα σε ολες τις βερσιον, μονο στην ιταλια βρηκα ενα 380 Ε+shipping...λιγο too much θα ελεγα...

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Δε μετρανε μυτη με κωλαρακι.Μετρανε ακρωμιο με κωλαρακι και ακρωμιο με πατουσα.

little_pony

Well-Known Member
24 Αυγούστου 2008
179
0
Χαλκίδα
εγω εχω ενα τετοιο σαν το παρακατω, δεν ξερω αν σου ταιριαζει και δεν το χρησιμοποιω..αποτι θυμαμαι μεγεθος 6 ειχα παρει απο πετ σοπ στις Σερρες γυρω στα 140 ευρω περσυ το καλοκαιρι.. εσυ λογικα θελεις το πιο μεγαλο..
http://www.bowhouse.com.au/p/837228/stefanplast-gulliver-pet-carrier.html

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Αν θέλεις φθηνό και γρήγορα στο σπίτι σου τότε μπορείς να κοιτάξεις και αυτόν τον χρήστη στο ebay!Εχω πάρει από αυτόν το 42άρι κλουβί για τον Γερμανικό ποιμενικό μου και ήταν άψογος!4 μέρες έκανε να έρθει από Αγγλία!Κοίταξε το έχει και αλλά μεγέθη πιο μεγάλα από τα δικό μου!Το 48άρι!
stores.ebay.co.uk/pet-bliss