ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΣΚΥΛΟ ΕΚΠΛΙΚΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

Status
Κλειδωμένο θέμα

avgoustakis

Member
15 Ιουνίου 2010
9
0
Παραδείσι-Ρόδου
το λιπο με λενε δημητρη και με φοναζουνε σινυθοσ ρουβί ειμαι 16 χρονο και θα ηθελα να μαθω καπια πραγματα για τον σκιλο μου που εινε koker spaniel :eek: (εχει καπιο προβλιματακιl)

(δεν ευθινομαι για τα ορθογραφικα μου)

Last edited:

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Καλως ηρθες.
Τι προβληματακι αντιμετωπιζει το σκυλακι σ?

avgoustakis

Member
15 Ιουνίου 2010
9
0
Παραδείσι-Ρόδου
λει οτι υπαρχι ενα μικροβιο που εινε λει (αν θιμαμαι καλα )το ιδιο μικροβιο τισ πιτιριδας και για αυτο βρομαει το στομα τησ

επισεισ αυτομικροβιο εμφανιζετε και σε αλλα μεροι του σωματοσ του σκιλιου

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Δν το εχω ξανακουσει προσωπικα.
Πολυ θα θελα να μαθω τα συμπτωματα που σ κινησαν την περιεργια και πηγες την μικρη σ στο γιατρο.Με τι εξετασεις επισης διαγνωστηκε αυτο?
Μπορει να πας και στην ενοτητα με τις ασθενειες να τα πεις αναλυτικοτερα.

avgoustakis

Member
15 Ιουνίου 2010
9
0
Παραδείσι-Ρόδου
επειδή βρομούσε πολύ το στόμα της ( πάρα πολύ ) και συνέχεια πήραζε τα ούλα της την πήγαμε στον κτηνίατρο την έχουμε πάει μέχρι στιγμής σε 2 κτηνιάτρους και της βάζουμε τώρα αλυφή στα ούλα μέρα παρά μέρα και καμιά φορά πιάνει δουλειά η αλυφή (γράφω έτσι γιατί δεν μπορώ άλλο στα ελληνικά κάνω πολλά λάθη)

Last edited by a moderator:

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Eιναι αναγκαιο να γραφεις Ελληνικα γτ τυφλωνομαστε η αληθεια ειναι.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Βασικά τα greeklish απαγορεύονται από τους κανονισμούς.
Εγώ πάντως δυσκολεύομαι πολύ να παρακολουθήσω το θέμα.

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Μπορείς αν θες να γράφεις πριν σε ένα Word με ορθογράφο και κατόπιν να τα κάνεις copy/paste ή ακόμα και να γράφεις στο google τις λέξεις που έχει αμφιβολία στο πως γράφωντε (αν και μάλλον είναι πολλές και θα ταλαιπωρηθείς).

Σημαντικό πάντως είναι να μάθεις να γράφεις σωστά ελληνικά, ιδιαίτερα αν θες να επικοινωνείς και να γράφεις σε/με Έλληνες.

Θα σου χρειαστεί και στο μέλλον η γραφή.

Επίσης, προσπάθησε ο τίτλος του θέματος σου να ανταποκρίνονται στο περιεχόμενο του και όλο αυτό να είναι τοποθετημένο στην κατάλληλη ενότητα του φόρουμ.

Το παρόν θα κλειδωθεί για να κάνεις μια προσπάθεια να εφαρμόσεις τα παραπάνω.

Ευχαριστούμε πολύ!

Status
Κλειδωμένο θέμα