ο ντραγκο(ντογκο αρτζεντινο) ειναι 9 μηνων περασε απο εναν αχρηστο εντελως (ο θεος να τον κανει) εκπαιδευτη κ ειλικρινα με εχει φερει σε αδιεξοδο με την συμπεριφορα κ τις αντιδρασεις του...
εχω δεθει κ δεν μπορω να τον δωσω αλλα δεν μπορει να συνεχιστει η κατασταση που ζω γτ πραγματικα...υποφερω!!!
καταρχην ειναι ανυπακουος εντελως...χωρις λιχουδιες δεν υπακουει με τπτ!
οτι βρει το αρπαζει κ τρεχει κ εγω απο πισω για να του το παρω...
δεν μπορω να τον αφησω μονο του σε δωματιο γτ αρχιζει κ κλαιει σπαραχτικα,το ιδιο ισχυει κ για το μπαλκονι!
αρχιζει κ τρεχει μεσα στο σπιτι κ ανεβαινει παντου δημιουργοντας εναν πανικο...
ακομη μετα απο 6 μηνες δεν κανει την αναγκη του στην βολτα
τρωει οτι βρει μπροστα του κ στην βολτα χωρις πνιχτη θα ελεγα οτι μαλλον με παει παρα τον παω...
κ πολλα αλλα προβληματα που δεν μπορω να σκεφτω τωρα...
η μονη λυση πια ειναι να προσπαθησω για αλλη μια εκπαιδευση ομως υπαρχει πια το εξης προβλημα!!!
απειλουμαι με μυνηση απο τους γειτωνες οποτε χρειαζομαι κατι ωστε να φτιαξουν τα προβληματα μακρυα απο το σπιτι ωστε οταν επανελθει εδω να μην υπαρχουν προβληματικες συμπεριφορες αλλιως θα αναγκαστω να τον δωσω...
ελπιζω να μπορεσει καποιοσ εδω να μου βρει μια λυση!!!
ευχαριστω!!!
εχω δεθει κ δεν μπορω να τον δωσω αλλα δεν μπορει να συνεχιστει η κατασταση που ζω γτ πραγματικα...υποφερω!!!
καταρχην ειναι ανυπακουος εντελως...χωρις λιχουδιες δεν υπακουει με τπτ!
οτι βρει το αρπαζει κ τρεχει κ εγω απο πισω για να του το παρω...
δεν μπορω να τον αφησω μονο του σε δωματιο γτ αρχιζει κ κλαιει σπαραχτικα,το ιδιο ισχυει κ για το μπαλκονι!
αρχιζει κ τρεχει μεσα στο σπιτι κ ανεβαινει παντου δημιουργοντας εναν πανικο...
ακομη μετα απο 6 μηνες δεν κανει την αναγκη του στην βολτα
τρωει οτι βρει μπροστα του κ στην βολτα χωρις πνιχτη θα ελεγα οτι μαλλον με παει παρα τον παω...
κ πολλα αλλα προβληματα που δεν μπορω να σκεφτω τωρα...
η μονη λυση πια ειναι να προσπαθησω για αλλη μια εκπαιδευση ομως υπαρχει πια το εξης προβλημα!!!
απειλουμαι με μυνηση απο τους γειτωνες οποτε χρειαζομαι κατι ωστε να φτιαξουν τα προβληματα μακρυα απο το σπιτι ωστε οταν επανελθει εδω να μην υπαρχουν προβληματικες συμπεριφορες αλλιως θα αναγκαστω να τον δωσω...
ελπιζω να μπορεσει καποιοσ εδω να μου βρει μια λυση!!!
ευχαριστω!!!