Δυστυχώς Αλεξία, αναγκάζομαι να τον πηγαίνω στον κτηνίατρο αρκετά συχνά τον τελευταίο καιρό. Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται πάντα, αλλά για τη δική μου ηρεμία...
Πολύ φοβάμαι ότι δεν είναι και πολύ καλό αυτό που κάνεις.το σκαλιμπορ το κρατάω ένα μηνα μονο..
...Συμφωνω..........ενδιαφερουσα ερωτηση ......θα μπορουσε να γινει topic και να πουμε αποψεις.......
Εμένα πάλι θα μ ενδιέφερε και το αντίστροφο.21.Α.......ενδιαφερουσα ερωτηση ......θα μπορουσε να γινει topic και να πουμε αποψεις.......
Σε ΚΑΜΜΙΑ περιπτωση!Θα ενδιαφερόταν ο σωστός εκτροφεας να συνεργαστεί με Pet Shop και να μην ξέρει που θα βρεθούν τα κουτάβια του;
Δεν πιστευω πως στην Ελλαδα υπαρχει καποιος που δεν χρειαζεται διαφημιση,To έχω σκεφτεί και το έχω μάλιστα χαρακτηρίσει "ιδανική δουλειά"
Γραφείο ευρέσεως σκύλου!
Αντί να βρω ποιος εκτροφέας με καλύπτει σε όλα, βρίσκω τον εκτροφέα που έχει ανάγκη να πληρώνει ποσοστά σε pet shop για να κάνει πωλήσεις. Αφήνω τον άλλο... που είναι τόσο καλός ώστε δεν έχει ανάγκη κάτι περισσότερο από μια διαφήμιση (συχνά ούτε καν αυτό).
Όχι.
Ο ΚΟΕ ,δυστυχως ,δεν λειτουργει παντα αψογα....για να το θεσω οσο πιο ευγενικα μπορω....Να προτείνει τον ΚΟΕ ή τους εκτροφείς που θεωρεί καλούς
Η εμμεση διαφημιση δεν σε κανει κακο εκτροφεα!Όχι αυτούς που πληρώνουν για έμμεση διαφήμιση
Στην εκτροφη ,υπαρχει αναγκη να ερχεσαι σε επαφη με το πλατυ κοινο,κατι που ειναι δυσκολο να το περιμενεις απο τους λιγους που ξερουν για τις εκθεσεις μορφολογιας και σε ψαχνουν εκει η απο εκεινους που εχουν τις γνωσεις για να σε αναζητησουν στο διαδικτυο.ΑΝ θεωρήσουμε την εκτροφή επιχείρηση
συμφωνω απολυτα με αυτη την αποψη.στην τελικη ολοι οι εκτροφεις σωστοι κ μη γνωριζουν που πανε τα κουταβια τους?Ο προαναφερθέν τρόπος είναι ο μόνος ενδεδειγμένος τρόπος δεν βλάπτει κανέναν και προσωπικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να συμμετάσχω σε τέτοια διαδικασία. Ακόμα και ο πελάτης που θα την "υποστεί" και θα καταλήξει στο τέλος της έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι συνειδητοποιημένος από αυτόν που θα απαντήσει σε αγγελία του εκτροφέα ή θα δεί το site του.