ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Συγχαρητηρια και καλη αρχη!!!
Μια προταση το πρωτο θυλικο να το βγαλετε Ονο
(Γιοκο-Ονο) :D
Και το πρωτο αρσενικο ¨Jokozuna¨ (γιοκο-ζουνα) το οποιο ειναι ο ανωτατος βαθμος στους παλαιστες του Σουμο στην Ιαπωνια.:D:D Ασιατικο το καναμε κιολας το εκτροφειο σου:D:D:D:D ουτε με Ακιτα να ασχολιοσουνα.

Συγχαρητηρια και καλα μπουλμαστιφ!!!

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Και το ονμομα αυτου gioko bullmastiffs. Σημερα επιτελους με πηραν απο τον κοε και μου ειπαν οτι εγινε δεκτη η αιτηση που ειχα κανει για εκτροφειο απο τον αυγουστο.
Αντε καλή επιτυχία!
Εγω έκανα την αίτηση σεπτέμβριο και έλαβα την έγκριση δεκέμβριο.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
Μην το λες...εγω εκανα αιτηση Φεβρουαριο και πηρα απαντηση Απριλιο!!!Για να λεμε και τα καλα γεγονοτα...
έχεις απόλυτο δίκιο,πρέπει να λέμε και τα καλά..:):)
αν και ο ΚΟΕ έκανε πιο ουσιαστική δουλιά εποπτεύοντας με ελέγχους και θέτοντας πιο αυστηρά κριτήρια εγγραφής και παραμονής των εκτροφέων θα είχαμε να λέμε και άλλα καλά.

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
έχεις απόλυτο δίκιο,πρέπει να λέμε και τα καλά..:):)
αν και ο ΚΟΕ έκανε πιο ουσιαστική δουλιά εποπτεύοντας με ελέγχους και θέτοντας πιο αυστηρά κριτήρια εγγραφής και παραμονής των εκτροφέων θα είχαμε να λέμε και άλλα καλά.
γιατι καλα δεν το καταλαβαινω ευνοητα τα βλεπω εγω, προπληρωνεις την αιτηση και περιμενεις ο αλλος να κανει τη δουλεια του, ειναι σαν το δημοσιο που οταν καποιος π.χ. εξυπηρετειται λεμε να λεμε και τα καλα μα αυτη ειναι η δουλεια τους μην τρελαθουμε κιολας και αν γινοταν αυτο που λεει και η ταρα θα ηταν πολυ καλυτερα τα πραγματα

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
Ας γινει κατι με τα πεντιγκρι και το χρονο παραδοσης τους και οι αιτησεις επωνυμιας, ειναι δευτερευον θεμα. Εξαλου γεννα μπορεις να δηλωσεις και χωρις επωνυμια, για το πεντιγκρι ομως, στελνεις τα λεφτουδακια σου και...αρχιζεις να προσευχεσαι...

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
Ας γινει κατι με τα πεντιγκρι και το χρονο παραδοσης τους και οι αιτησεις επωνυμιας, ειναι δευτερευον θεμα. Εξαλου γεννα μπορεις να δηλωσεις και χωρις επωνυμια, το πεντιγκρι ομως, στελνεις τα λεφτουδακια σου και...αρχιζεις να προσευχεσαι...
Εδω συμφωνω και επαυξανω

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
Για την διαδικασία της επωνυμίας είναι η FCI αρμόδια, οπότε δεν νομίζω ότι φταίει ο τοπικός όμιλος αν αργήσει
μην μπερδευεσαι αν εγω κανω αιτηση τον ιανουαριο και την στειλει τον μαιο οσο γρηγορα και να απαντησει η fci δε σωζεται η κατασταση

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
Για ποιο λόγο να περιμένει;
γιατι δεν υπαρχει η απαραιτητη οργανωση, γιατι περιμενει να στειλει και αλλα εγγραφα μαζι , δεν ξερω εμενα σταλθηκε τελος νοεμβριου ενω την εστειλα αυγουστο και μου ειπαν οτι την εστειλαν τοτε για να στειλουν και αλλες μαζι.Για μενα καθαρα θεμα οργανωσης

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog