ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΝΝΑΣ

emily_vk

Well-Known Member
26 Ιανουαρίου 2008
240
0
www.venilil.com
Απο δυο εξαιρετους γονεις δεν βγαινουν παντα εξαιρετικα δειγματα κουταβιων.Μην ξεκινας ετσι.Αμα εχεις τα λεφτα πολυ θετικο,αλλα για να δεις αν το κουταβι θα βγει πραγματικα ποιοτικο θα πρεπει να περιμενεις τουλαχιστον 5-6 μηνες. :!:

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
κανεις λαθος δεν χρειαζεται να περιμενεις καθολου γιατι..... με τα λεφτα αμα τα εχεις και μπολικα παιρνεις οτι θελεις,τα καλυτερα :!:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
LUNA07 said:
κανεις λαθος δεν χρειαζεται να περιμενεις καθολου γιατι..... με τα λεφτα αμα τα εχεις και μπολικα παιρνεις οτι θελεις,τα καλυτερα :!:
όχι απαραίτητα [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X

emily_vk

Well-Known Member
26 Ιανουαρίου 2008
240
0
www.venilil.com
Δεν ειναι χαζος ο εκτροφεας να δωσει τοσο ευκολα τα καλυτερα.Τα κραταει για εκεινον,ή τα δινει καπου που τα εμπιστευεται!επισης δεν μπορεις να δεις αμα ενα κουταβι θα βγει ποιοτικο απο μικρη ηλικια :wink:

emily_vk

Well-Known Member
26 Ιανουαρίου 2008
240
0
www.venilil.com
E ενταξει τοτε,αμα πεσεις σε κουταβεμπορο που το μονο που θελει ειναι να τα ξεφορτωθει και να τα οικονομισει συμφωνω. :roll:
Υπαρχουν και καποιοι εκει εξω που νοιαζονται πραγματικα και εχουν βαλει οι ιδιοι πολυ κοπο και χρηματα για ενα σωστο αποτελεσμα :wink:

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Δε νομίζω ότι απλά διαθέτοντας χρήματα είναι αρκετό για να πάρεις καλό κουτάβι. Το ίδιο ποσό θα δώσουν και άλλοι. Αν δεν σε γνωρίζουν γιατί να το δώσουν;

Ενήλικο σκυλί με διακρίσεις ίσως, αλλά σε τιμή απαγορευτική.

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
λαθος διατυπωση τοτε συγνωμη παιδια,απαντησα σχετικα με αυτο που ζητηθηκε στο topic:ζητησε την καλυτερη γεννα,το καλυτερο κουταβι και σαν κριτηριο θετει τα πολλα χρηματα,αν κανω λαθος ξαναδιορθωστε με :roll:

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
George K said:
Δε νομίζω ότι απλά διαθέτοντας χρήματα είναι αρκετό για να πάρεις καλό κουτάβι. Το ίδιο ποσό θα δώσουν και άλλοι. Αν δεν σε γνωρίζουν γιατί να το δώσουν;

Ενήλικο σκυλί με διακρίσεις ίσως, αλλά σε τιμή απαγορευτική.

Πια είναι απαγορευτική τιμή αγοράς ενός super σκύλου με πολλές διάκρισης :?: :?: :?:

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Το πολλές και το σούπερ είναι σχετικό νομίζω. Απο τη δική μου εμπειρία να αναφέρω ότι άλλαξε ιδιοκτήτη μπόξερ με σημαντικές διακρίσεις για 50.000 ευρώ.

Άλλα σκυλιά, εξαίρετα αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο με αρκετα V1, πωλούνται 4.000, ίσως και πιό κάτω.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Παιδιά, η συζήτηση είναι εκτός θέματος...

Παρακαλούμε βοηθήστε να παραμείνει το forum χρηστικό και ωφέλιμο εκεί που χρειάζεται, και χρησιμοποιείστε κάποιο θέμα στα γενικά, ή ανοίξτε κάποιο καινούριο topic στην ενότητα που σας απασχολεί, αν διαπιστώσετε ότι τα υπάρχοντα δεν σας καλύπτουν.
Προς τα νέα μέλη

Θα παρακαλέσω η επόμενη δημοσίευση να έχει σχέση με το αρχικό ερώτημα του φίλου SADAM

SADAM said:
Απο τις καλυτερες γεννες αυτη τη στιγμη στην ευρωπη παρακαλω βοηθηστε με λεγοντας μου απο ποια και με πια κριτηρια να επιλεξω
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση.
:)

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
Rottie η ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι δεν ειμαστε καθολου ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ αν το παμε ετσι εκτος θεματος ειναι η ερωτηση και ο τιτλος του topic ασχετος και υποτιμαει την νοημοσυνη μας,οσων τουλαχιστον θελουν να αποκομισουν κατι :wink:

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
SADAM said:
ΜΑΚΗΣ said:
από τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ γέννες της Ευρώπης όχι να διαλέξεις ΔΕΝ μπορείς αλλά ούτε το τελευταίο να πάρεις.

για τα λυμά το συζητάμε
Γιατι ρε φιλε αμα το πληρωσω

να παραθεσω κι εγω αυτο σε σχεση με την ερωτηση του topic.