ΕΠΕΙΓΟΝ - ζητείται φιλοξενία!!

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
σημερα το μεσημερι εμφανιστηκε ενας κουταβος στον κηπο

ειναι περιπου 2 μηνων , αρσενικος δεν φοβαται ηχους και κινησεις και ειναι παιχνιδιαρης ενω επιζητει την προσοχη με γαυγισμα ( οχι τιποτα τρομερο ενα δυο γαυγισματακια ) παρα το οτι προφανως ειχε να φαει καποιες μερες

εφαγε με ορεξη ξηρα τροφη που σε συνδιασμο με την διαθεση για παιχνιδι δειχνει υγεια

ειναι μαυρος με πυρινα φρυδακια και γκρι - καφε ριγε μουσουδα και παπουτσακια

περιμενω καινουριο κουταβι στο σπιτι και δεν μπορω να ρισκαρω να εχω στον ιδιο χωρο ενα ανεμβολιαστο κουταβι , για αυτο και δεν μπορω να το κρατησω

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Φωτο βάλε οπωσδήποτε...Καλό είναι να μην πάει σε καταφύγιο ανεμβολίαστος, είναι ότι χειρότερο. Ελπίζω να βρεθεί κάποιος να τον φιλοξενήσει. Να βάλουμε και κανα ΕΠΕΙΓΟΝ στον τίτλο?? Κανείς δε θα το προσέξει έτσι.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Νικο βαλε φωτογραφίες και ένα τηλ. επικοινωνίας να το προωθήσουμε!

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια

επειγει να δοθει ο μικρος ειμαι χωρις δουλεια εδω και 1,5 μηνα και περιμενω και το κουταβι ποσους σκυλους να προσεξω ; :-| :rolleyes:

τηλ 6989995708

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Νίκο βγάλε και καμιά καινούρια φωτό με το φως της μέρας! Δεν τον κολακεύει το φλας.
Αν μπορείς να έχεις και τίποτα πιο φωτεινό/χρωματιστό για background (π.χ. πρασινάδα ή κανένα ριχτάρι).
Δες και εδώ που αλλού μπορείς να ανεβάσεις/στείλεις αγγελίες.

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Νίκο βγάλε και καμιά καινούρια φωτό με το φως της μέρας! Δεν τον κολακεύει το φλας.
Αν μπορείς να έχεις και τίποτα πιο φωτεινό/χρωματιστό για background (π.χ. πρασινάδα ή κανένα ριχτάρι).
Δες και εδώ που αλλού μπορείς να ανεβάσεις/στείλεις αγγελίες.
Αυτο ήθελα να στο πω κι εγώ.
Οι φωτογραφιες, όσο κι αν ακουγεται "καπως", δε φανταζεσαι ποσο μεγαλο ρόλο παιζουν για την υιοθεσία του.

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
σημερινες απο την βολτα

οριστε λοιπον ποιος βγαζει βολτα τα σκυλια της γειτονιας

και εδω προσπαθει να βαλει τον Παρη στο σπιτι

[video=youtube;pq5P1tFC6Gk]http://www.youtube.com/watch?v=pq5P1tFC6Gk[/video]

Last edited:

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
τον μικρο τον εχω πια σε ενα μερος κοντα στο σπιτι που ταιζουν και μερικα αλλα αδεσποτα ειναι απομερα χωρις αυτοκινητα

τον πηγα εκει σημερα με το σπιτακι του και τον αφησα :-|

και απλα θα πηγαινω και θα τον ταιζω

αυριο ερχεται το κουταβι και εκτος αυτου εβγαλε η μητερα μου βολτα την Μαγια και την πατησε αυτοκινητο της βαλανε ενα καρφι στην λεκανη και εχω να προσεχω και την Μαγια τωρα

προωθηστε τον οπου μπορειτε παρακαλω