ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.......

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Είναι γιατί δεν έχεις δεσμευτεί ακόμα για πάρτυ υποδοχής μετα κρασοκατάνυξης και παϊδοκραιπάλης! :D

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
....ΣΩΤΗΡΗ ΔΕΣΜΕΥΣΟΥ ΕΔΩ ΔΗΜΟΣΙΑ οτι στην πρωτη εκθεση συνοδευεις τον SINOUK.......
ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΗΔΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ...:)
Βράδι της 12ης Ιουνίου του 2004 ήταν και μόλις ξεκινούσε το ματς μεταξύ Πορτογαλίας κι Ελλάδας, εναρκτήριο παιχνίδι για το Euro 2004. Εγώ βρίσκόμουν χωμένος στην ασφάλεια του καναπέ μου να χαζεύω την ασπρόμαυρη Θεά και η τότε κοπέλα μου να μαγειρεύει κάτι πρόχειρο για να πάει πιο εύκολα κάτω η μπάλα. Κάπου στο 5’ λεπτό άκουσα την φωνή της τότε κοπέλας μου αναμεμειγμένη με το βουητό του αποροφητήρα να με ρωτάει ναζιάρικα: "Σωτήρη μου, πότε θα με παντρευτείς;". Βυθισμένος στην αγωνία του αγώνα απάντησα αυθόρμητα "Αγάπη μου, άμα πάρουμε το Euro δεσμεύομαι να σε παντρευτώ!", με σκοπό να δώσω μεν μια σαφή απάντηση που θα με έβγαζε από την δύσκολη θέση, αλλά να μην αφήσω και περιθώρια αντίδρασης ή ένστασης.
Μόλις 22 ημέρες αργότερα και με το σφύριγμα της λήξης του τελικού το τηλέφωνο στο σπίτι χτύπαγε σαν τρελό. Στην άλλη άκρη της γραμμής φωνές φίλων και γονέων που σαν συνεννοημένοι αράδιαζαν ο ένας μετά τον άλλο την ίδια ατάκα: «Σώτο το σηκώσαμε ρε! Πότε με το καλό;».
Άσκησα αμέσως έφεση, προφασιζόμενος πως λειτούργησα εν θερμώ, αλλά δύο χρόνια και δύο μήνες αργότερα η απόφαση κατέστη αμετάκλητη.

Καταλαβαίνεις λοιπόν πως μια φορά μόνο δεσμεύτηκα στην ζωή μου και κατέληξα με γυναίκα, παιδί, πεθερό, πεθερά, κουνιάδα και κοιλιά!

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Promitheas said:
Καταλαβαίνεις λοιπόν πως μια φορά μόνο δεσμεύτηκα στην ζωή μου και κατέληξα με γυναίκα, παιδί, πεθερό, πεθερά, κουνιάδα και κοιλιά!
Aμα ειναι καθε φορα που δεσμευεσαι να σου βγαινει τοσο καλο (λιγο εκει με τον συμπεθερο το χαλασες) ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΕΣΑΙ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ. Για την backround story η κυρια προμηθεα ειναι μια ωραιότατη γλυκύτατη κυρια που την μονη φορα που δεν λειτουργησε το μυαλο της ηταν εκεινη η αποφραδα μερα που εκανε την χαζη ερωτηση και ο μπομπιρας ενα απιστευτα ομορφο και εξυπνο διαολι (που μας οδηγει ολους σε διαφορα συμπερασματα που δεν ειναι της παρουσης).

ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΕΣΑΙ ΠΟΙΟ ΣΥΧΝΑ ΣΟΥ ΠΑΕΙ!

βασικα εγω θα προτεινα για να ειμαστε μεσα στο κλιμα φαϊ στην αρτζεντινα :D

υ.γ. ολοι γνωριζετε ποσο φειδωλος ειμαι στους χαρακτηρισμους μου-αντιλαμβανεστε οτι μια χαρα του εκατσε του κυριου προμηθεα.

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Θα ήμουν σίγουρος πως σε έχει πληρώσει, αλλά
...η κυρια προμηθεα ειναι μια ωραιότατη γλυκύτατη κυρια που...
κάπου εκεί το χάλασες! 32 ετών είναι... δεν θα θες να της πω πως την αποκάλεσες "γλυκύτατη κυρία"!

...και ο μπομπιρας ενα απιστευτα ομορφο και εξυπνο διαολι (που μας οδηγει ολους σε διαφορα συμπερασματα που δεν ειναι της παρουσης).
Τώρα που το λες έχω αρχίσει να προβηματίζομαι με το ξανθό του μαλλί! Πήραμε καναν απρόοπτο τίτλο μετά το 2004;

βασικα εγω θα προτεινα για να ειμαστε μεσα στο κλιμα φαϊ στην αρτζεντινα:D
Η "Αρτζεντίνα" είναι καλή, αλλά με δεδομένη την ιδιότητα του elmejor είμαι σίγουρος πως χάνει κατά κράτος!

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
Μπραβο elmejor που κυνηγησες την τυχη σου και σε δικαιωσε.
Μου θυμιζει λιγο την δικη μου περιπτωση οταν πηρα μια σκυλιτσα 9 μηνων απο Μ.Βρετανια, που τωρα ειμαι πολυ περιφανος γι αυτην, αλλα και ακομη πιο ευτυχισμενος γιατι γνωρισα αναζητωντας την, παρα πολυ αξιολογους εκτροφεις στη χωρα καταγωγης του μπουλμαστιφ που με βοηθουν και ριχνουν φως στο δρομο που εχω επιλεξει να διαβω...

elmejor

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2009
71
2
Moschato-Athens
καλησπερα απο ΣΟΦΙΑ

Ελπιζω οτι υλικο φερουμε εγω και ο Βαγγελης να ειναι ικανο να δωσει την εικονα που εχω μετα το σημερινο πρωινο στην εκθεση.......
Μου εχουν αλλαξει και πανες κανα δυο φορες απο την ωρα που ειδα το κουταβι...και μακαρι στο μελλον να βοηθησω και εγω καποιον τοσο...οσο με βοηθησε ο Σωτηρης.
Την δευτερα μολις τον δεις θα καταλαβεις οτι η δεσμευση ηταν τυπικο ζητημα....:)

Αν τον εβλεπα μονο του και με δεδομενη την απειρια μου ισως να μην ειχα την ιδια εικονα, αλλα βλεποντας 100 dogos στον ιδιο χωρο.......ειμαι διπλα χαρουμενος για το ομορφο ταξιδι που μολις αρχισε......

και με την δανεζα εκτροφεα ,απλα να ΣΑΡΩΝΕΙ.....σε νικες αλλα και τα σκυλια της να ξεχωριζουν "σαν την μυγα μες το γαλα" και μορφολογικα και σαν συμπεριφορα....

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Και mobile internet???!!!!
:eek:

Για την δέσμευση μην ανησυχείς... η εκτροφέας σου, όπως και οι περισσότεροι σωστοί εκτροφείς "δουλέυουν" τα κουτάβια εκτός των άλλων και στο στήσιμο απ' τη στιγμή που μπορούν να σταθούν στα πόδια τους!
Οπότε... μασημένη τροφή έχεις!
:D

Last edited:

elmejor

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2009
71
2
Moschato-Athens
Και mobile internet???!!!!
:eek:

Για την δέσμευση μην ανησυχείς... η εκτροφέας σου, όπως και οι περισσότεροι σωστοί εκτροφείς "δουλέυουν" τα κουτάβια εκτός των άλλων και στο στήσιμο απ' τη στιγμή που μπορούν να σταθούν στα πόδια τους!
Οπότε... μασημένη τροφή έχεις!
:D
nai swthrh ..h enhmerwsh panw apola.....ontws einai etoimos se polla ...(louri-katourima-kai genika exei mia ypakoh sxedon apisteyth.)

se 3 wres xekinaei h epistrofh..:)