....ΣΩΤΗΡΗ ΔΕΣΜΕΥΣΟΥ ΕΔΩ ΔΗΜΟΣΙΑ οτι στην πρωτη εκθεση συνοδευεις τον SINOUK.......
Βράδι της 12ης Ιουνίου του 2004 ήταν και μόλις ξεκινούσε το ματς μεταξύ Πορτογαλίας κι Ελλάδας, εναρκτήριο παιχνίδι για το Euro 2004. Εγώ βρίσκόμουν χωμένος στην ασφάλεια του καναπέ μου να χαζεύω την ασπρόμαυρη Θεά και η τότε κοπέλα μου να μαγειρεύει κάτι πρόχειρο για να πάει πιο εύκολα κάτω η μπάλα. Κάπου στο 5’ λεπτό άκουσα την φωνή της τότε κοπέλας μου αναμεμειγμένη με το βουητό του αποροφητήρα να με ρωτάει ναζιάρικα: "Σωτήρη μου, πότε θα με παντρευτείς;". Βυθισμένος στην αγωνία του αγώνα απάντησα αυθόρμητα "Αγάπη μου, άμα πάρουμε το Euro δεσμεύομαι να σε παντρευτώ!", με σκοπό να δώσω μεν μια σαφή απάντηση που θα με έβγαζε από την δύσκολη θέση, αλλά να μην αφήσω και περιθώρια αντίδρασης ή ένστασης.ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΗΔΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ...
Aμα ειναι καθε φορα που δεσμευεσαι να σου βγαινει τοσο καλο (λιγο εκει με τον συμπεθερο το χαλασες) ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΕΣΑΙ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ. Για την backround story η κυρια προμηθεα ειναι μια ωραιότατη γλυκύτατη κυρια που την μονη φορα που δεν λειτουργησε το μυαλο της ηταν εκεινη η αποφραδα μερα που εκανε την χαζη ερωτηση και ο μπομπιρας ενα απιστευτα ομορφο και εξυπνο διαολι (που μας οδηγει ολους σε διαφορα συμπερασματα που δεν ειναι της παρουσης).Promitheas said:Καταλαβαίνεις λοιπόν πως μια φορά μόνο δεσμεύτηκα στην ζωή μου και κατέληξα με γυναίκα, παιδί, πεθερό, πεθερά, κουνιάδα και κοιλιά!
κάπου εκεί το χάλασες! 32 ετών είναι... δεν θα θες να της πω πως την αποκάλεσες "γλυκύτατη κυρία"!...η κυρια προμηθεα ειναι μια ωραιότατη γλυκύτατη κυρια που...
Τώρα που το λες έχω αρχίσει να προβηματίζομαι με το ξανθό του μαλλί! Πήραμε καναν απρόοπτο τίτλο μετά το 2004;...και ο μπομπιρας ενα απιστευτα ομορφο και εξυπνο διαολι (που μας οδηγει ολους σε διαφορα συμπερασματα που δεν ειναι της παρουσης).
Η "Αρτζεντίνα" είναι καλή, αλλά με δεδομένη την ιδιότητα του elmejor είμαι σίγουρος πως χάνει κατά κράτος!βασικα εγω θα προτεινα για να ειμαστε μεσα στο κλιμα φαϊ στην αρτζεντινα
nai swthrh ..h enhmerwsh panw apola.....ontws einai etoimos se polla ...(louri-katourima-kai genika exei mia ypakoh sxedon apisteyth.)Και mobile internet???!!!!
Για την δέσμευση μην ανησυχείς... η εκτροφέας σου, όπως και οι περισσότεροι σωστοί εκτροφείς "δουλέυουν" τα κουτάβια εκτός των άλλων και στο στήσιμο απ' τη στιγμή που μπορούν να σταθούν στα πόδια τους!
Οπότε... μασημένη τροφή έχεις!