ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Aσε, εμάς μας έχουν φάει τα ντιβάνια!!
Η μία σκύλα μου, η μεγάλη, γεννούσε.. τρέχοντας! Σαν τις αντιλόπες στην Αφρική! Εμπαινε δε στην γεννήστρα με φουλ ταχύτητα και άλμα, και θεωρούσε ότι έπρεπε να σκάψει τόσο πολύ για να βγεί ... στην απο κάτω γεννήστρα? :lol: Κατέληξα σε ντιβάνι με τα δύο του πόδια μέσα στη γεννήστρα, και την σκύλα δεμένη με οδηγό από το χέρι μου ... 8)

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Για να σοβαρευτούμε ... 8)

- ο κύριος αυτός πρέπει να είναι πλούσιος , για να χωράει αυτό το πράγμα μέσα στο σπίτι του, πρέπει να έχει πολύ μεγάλο σπίτι ... ΑΡΑ βγάζει λεφτά πολλά ΑΡΑ είναι σκυλέμπορος ...

- ΔΕΝ μας πείθουν τα sleeping bag και αυτά, αφού θέλει να κοιμάται δίπλα στη γέννα (για να μην χάσει κανα ευρώ, όπως εξήγησα προηγουμένως) γιατί δεν βάζει την σκύλα στο κρεβάτι του? ΜΗΠΩΣ ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ? Ε??

- ΔΕΝ είναι καθόλου φιλόζωος, αφού ακόμα και εκεί αυτός έχει ωραία κουβερτούλα απο κάτω, ενώ το καημένο το σκυλί κάτι κουρελόπανα ...

- Επίσης είναι τσαπατσούλης, γιατί ΔΕΝ μπορούσε να βάλει χωνευτούς μεντεσέδες να μην φαίνεται έτσι χάλια η γεννήστρα? ΝΤΡΟΠΗ ...

Αλλά άμα πάς μόνο για το κέρδος ... :lol:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Falko

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2007
552
0
Χαλκιδικη
www.rottweilers-gr.com
Eμενα μου φαινεται οτι ειναι ενα το κρεβατι του με την γεννιστρα...
Κοιματε με κουβερτα με πατουσακια απο κατω ..μαλλον κοιματε στο πατωμα..

Και εγω εχω μεγαλο σπιτι και μεγαλη γεννηστρα...δεν ειμαι πλουσια ομως..

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
εμενα παντως μου βγαζει το θαυμα αυτη η εικονα..ακομα και αν προκειται για σκυλο..ειναι η ζωη που μολις δημιουργιθηκε..!! :D

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
εμένα αυτή η φωτογραφία μου προκαλεί κούραση,ερε τι αϋπνίες τραβάτε και σεις οι εκτροφείς....Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να το κάνω...

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Ο εκτροφεας της δικιας μου παιρνει το μεγαλο καλαθη οπου γεννανε οι θηληκες του μαζι στο κρεβατι του, μεχρι τα κουταβια να μπορουν να περπατουν και να βγουν και το πραγμα γινεται επικινδινο!!

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Μόλις παντρεύτηκα, πήρα την καλή μου και ήρθε να μείνει μαζί μου στην Αθήνα... Μετά από 2 μήνες πάθαμε το ατύχημα, χτύπησε ο σκύλος, εγχειρήσεις, εξωτερική οστεοσύνθεση. Το σπίτι ήταν μεζονέτα με εσωτερική σκάλα. Εαν πηγαίναμε πάνω (υπνοδωμάτια), ο σκύλος θα ήθελε κι αυτός να ανέβει, οπότε η πιθανότητα να κουτρουβαλήσει στην σκάλα ήταν μεγάλη, με αποτέλεσμα να εγκατασταθούμε στο πάτωμα του σαλονιού τους επόμενους μήνες...

Επειδή δεν πήγαινε ο Βούδας στο βουνό, αποφάσισε να έρθει το βουνό στον Βούδα... Τα πεθερικά μου αποφάσισαν να μας επισκεφτούν μετά από κάποιο διάστημα!!!

Η γυναίκα μου εν τω μεταξύ ήταν έγκυος, ήταν κουρασμένη (λόγω εγκυμοσύνης) και την έπεσε για ύπνο, στο πάτωμα, ο ένας σκύλος δίπλα της, ο άλλος στα πόδια της...

Μπαίνει ο πεθερός και η πεθερά στο σπίτι, και το θέαμα που αντικρίζουν μοναδικό: Η έγκυος κόρης τους, σε μια γωνιά στο πάτωμα, μαζί με τα σκυλιά!!!

Πάγωσαν!!!

Βλέπω την σαστιμάρα τους, και τους λέω:
Πεθερέ, δεν έχεις παράπονο... Σαν πριγκήπισα την έχω την κόρη σου!!!

:p :p :p

... ακόμα γελάω όταν θυμάμαι την φάτσα τους... Πάθανε πλάκα οι άνθρωποι, ζούσανε τον χειρότερο τους εφιάλτη και δεν μπορούσαν να πουν κουβέντα γιατί μετά από αυτό που τους είπα, τι να μου πουν? Ήταν βέβαιοι ότι η κόρη τους έμπλεξε με τρελό, και στον τρελό δεν λένε όχι!

8) Κρίμα που δεν την βιντεοσκόπησα την φάση κάπως, θα ήταν το καλύτερο βίντεο όλων των εποχών...

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
amangos said:
Μόλις παντρεύτηκα, πήρα την καλή μου και ήρθε να μείνει μαζί μου στην Αθήνα... Μετά από 2 μήνες πάθαμε το ατύχημα, χτύπησε ο σκύλος, εγχειρήσεις, εξωτερική οστεοσύνθεση. Το σπίτι ήταν μεζονέτα με εσωτερική σκάλα. Εαν πηγαίναμε πάνω (υπνοδωμάτια), ο σκύλος θα ήθελε κι αυτός να ανέβει, οπότε η πιθανότητα να κουτρουβαλήσει στην σκάλα ήταν μεγάλη, με αποτέλεσμα να εγκατασταθούμε στο πάτωμα του σαλονιού τους επόμενους μήνες...

Επειδή δεν πήγαινε ο Βούδας στο βουνό, αποφάσισε να έρθει το βουνό στον Βούδα... Τα πεθερικά μου αποφάσισαν να μας επισκεφτούν μετά από κάποιο διάστημα!!!

Η γυναίκα μου εν τω μεταξύ ήταν έγκυος, ήταν κουρασμένη (λόγω εγκυμοσύνης) και την έπεσε για ύπνο, στο πάτωμα, ο ένας σκύλος δίπλα της, ο άλλος στα πόδια της...

Μπαίνει ο πεθερός και η πεθερά στο σπίτι, και το θέαμα που αντικρίζουν μοναδικό: Η έγκυος κόρης τους, σε μια γωνιά στο πάτωμα, μαζί με τα σκυλιά!!!

Πάγωσαν!!!

Βλέπω την σαστιμάρα τους, και τους λέω:
Πεθερέ, δεν έχεις παράπονο... Σαν πριγκήπισα την έχω την κόρη σου!!!

:p :p :p

... ακόμα γελάω όταν θυμάμαι την φάτσα τους... Πάθανε πλάκα οι άνθρωποι, ζούσανε τον χειρότερο τους εφιάλτη και δεν μπορούσαν να πουν κουβέντα γιατί μετά από αυτό που τους είπα, τι να μου πουν? Ήταν βέβαιοι ότι η κόρη τους έμπλεξε με τρελό, και στον τρελό δεν λένε όχι!

8) Κρίμα που δεν την βιντεοσκόπησα την φάση κάπως, θα ήταν το καλύτερο βίντεο όλων των εποχών...
:D :D :D Πολυ καλο!!

Και εμεις εχουμε ζησει για καπιο χρονικο διαστημα στο πατωμα της τραπεζαριας μας, που ειναι το "κεντρικο δωματιο" του διαμερισματος μας.
Ειχε παθει μια παρεση ολης της αριστερης πλευρας η Εσμεραλντα μας και δεν μπορουσε ουτε να σταθει- ουτε να περπατησει.
Για να μην τραβιεται, πεφτει κλπ. στην προσπαθεια της να ερθει κοντα μας, καθομασταν εμεις ολοι στο πατομα- εκει τρωγαμε (με τραπεζι ενα σκαμνακι)- μιλαγαμε στο τηλεφωνο- βλεπαμε τηλεοραση- εκει καθομασταν ολη μερα, κοντα της.
Μονο το βραδυ την παιρναμε μαζι μας στο κρεβατι μας, οπου κοιματε ετσι και αλλιος.

perla

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
136
0
Όταν είχα πάρει τη δικιά μου 2 μηνών, κοιμόμουνα στη μοκέτα μαζί της γιατί εάν την ανέβαζα στον καναπέ φοβόμουν ότι θα πήγαινε να κατέβει και θα έπεφτε.Ένα πρωί ξυπνάω, κοιτάζω δίπλα μου, πουθενά η Περλίτσα.Ξαφνικά ακούω μωρουδίστικο γαύγισμα του στύλ "Εδώ είμαι" γυρνάω το κεφάλι και την βλέπω ανάσκελα στον καναπέ.Εγώ κοιμόμουν κάτω και αυτή ανέβαινε στον καναπέ :p

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
:D :D μου θυμισε τα ανθρωπομωρα μου,οταν τα εφερνα σπιτι...κοιμομασταν(κοιμοντουσαν δηλαδη,γιατι εγω.... :lol: ) κολλητα και με το χερι μου εναν ποντο απο την μυτη,να ειμαι σιγουρη οτι αναπνεουν 8) :lol: :lol: :lol: