Μόλις παντρεύτηκα, πήρα την καλή μου και ήρθε να μείνει μαζί μου στην Αθήνα... Μετά από 2 μήνες πάθαμε το ατύχημα, χτύπησε ο σκύλος, εγχειρήσεις, εξωτερική οστεοσύνθεση. Το σπίτι ήταν μεζονέτα με εσωτερική σκάλα. Εαν πηγαίναμε πάνω (υπνοδωμάτια), ο σκύλος θα ήθελε κι αυτός να ανέβει, οπότε η πιθανότητα να κουτρουβαλήσει στην σκάλα ήταν μεγάλη, με αποτέλεσμα να εγκατασταθούμε στο πάτωμα του σαλονιού τους επόμενους μήνες...
Επειδή δεν πήγαινε ο Βούδας στο βουνό, αποφάσισε να έρθει το βουνό στον Βούδα... Τα πεθερικά μου αποφάσισαν να μας επισκεφτούν μετά από κάποιο διάστημα!!!
Η γυναίκα μου εν τω μεταξύ ήταν έγκυος, ήταν κουρασμένη (λόγω εγκυμοσύνης) και την έπεσε για ύπνο, στο πάτωμα, ο ένας σκύλος δίπλα της, ο άλλος στα πόδια της...
Μπαίνει ο πεθερός και η πεθερά στο σπίτι, και το θέαμα που αντικρίζουν μοναδικό: Η έγκυος κόρης τους, σε μια γωνιά στο πάτωμα, μαζί με τα σκυλιά!!!
Πάγωσαν!!!
Βλέπω την σαστιμάρα τους, και τους λέω:
Πεθερέ, δεν έχεις παράπονο... Σαν πριγκήπισα την έχω την κόρη σου!!!
... ακόμα γελάω όταν θυμάμαι την φάτσα τους... Πάθανε πλάκα οι άνθρωποι, ζούσανε τον χειρότερο τους εφιάλτη και δεν μπορούσαν να πουν κουβέντα γιατί μετά από αυτό που τους είπα, τι να μου πουν? Ήταν βέβαιοι ότι η κόρη τους έμπλεξε με τρελό, και στον τρελό δεν λένε όχι!
8) Κρίμα που δεν την βιντεοσκόπησα την φάση κάπως, θα ήταν το καλύτερο βίντεο όλων των εποχών...