Κι εγώ από τον τίτλο νόμιζα ότι είναι κάτι τραγικό... Πολύ νορμάλ - εδώ το κάνουν τα μπουχεσόσκυλα όπως οι δικές μου, που δίνουν ρέστα όταν πάμε εξοχή.
Η Κάρλα έχει τεράστια εμμονή με τα σαμιαμίδια. Στήνει καρτέρι, μπορεί να μείνει ακίνητη και μισή ώρα και να το κοιτάζει και μόλις βρει ευκαιρία το δολοφονεί. Εν συνεχεία δίνεται μάχη και από τις δύο γουρούνες επάνω στο πτώμα. τις προάλλες βρήκα το πτώμα, το πέταξα και την άλλη μέρα βρήκα την Κάρλα να κυλιέται ανάσκελα όλο χαρά στο σημείο που είχα βρει το εύρημα.
Η μικρή έχει εμμονή με τις βρωμούσες. Η σαβούρω τις τρώει μάλλον, γιατί την έχω τσακώσει να μυρίζει το στόμα της βρωμούσα. Επίσης οι πεταλούδες είναι Hit - μάλλον την κεντρίζει η κίνηση του πετάγματος που κάνουν.
Θύματα ποντίκια δεν έχουμε - μάλλον δεν τα προλαβαίνουμε γιατί τα προλαβαίνουν οι γάτες του γείτονα. Πάντως η Κάρλα - κατά τ' άλλα μεγάλη ρούχλα - τη μια φορά που είδε ποντίκι να τρέχει στο πάρκο Τρίτση έχασε τελείως τον έλεγχο και σπίνιαρε να το κυνηγήσει. Ευτυχώς που πρόλαβα και πάτησα το 10μετρο λουρί γιατί πραγματικά σάλταρε και δεν άκουγε τίποτα, δεν αναγώριζα το σκυλί.