εμενα η "γατος γ@μει και γάτος σκουζει" θα μου αρεσε για το θεμα!εμείς εδώ λέμε: της κοντής ******* της φταίνε οι τρίχες!
δεν περίμενα να παίζει τέτοιο μπλοκ
εμενα η "γατος γ@μει και γάτος σκουζει" θα μου αρεσε για το θεμα!εμείς εδώ λέμε: της κοντής ******* της φταίνε οι τρίχες!
δεν περίμενα να παίζει τέτοιο μπλοκ
σε καταλαβαινω απολυτα!Συμφωνώ μαζί σας για τον συγκεκριμένο αλλά υπάρχουν και κάποιοι που έχουν τα σκυλιά σπίτι μπαλκόνι ταράτσα και ότι κινείτε γαυγίζετε . Όλη μέρα όλη νύχτα αν πέσεις σε τέτοιον γείτονα και δεν ησυχάζεις μέρα νύχτα κάποια στιγμή θα εκραγείς και θα του πεις τα σχολιανά του. Δυστυχώς έχω έναν τέτοιο γείτονα και δε μπορώ ούτε στην αυλή να βγω με τα παιδιά μου και τον Άρη μέχρι να μπω μέσα δε σταματά με τίποτα και η άλλη φωνάζει κάπου από μέσα κανελο έλα μέσα, αλλά να βγει να τον μαζέψει μπα, είμαι στα όρια μου οπού νάνε θα τα ακούσει.
Το "δεν είπε κανείς ότι δεν υπάρχουν γαϊδούρια" μου αφήνει την εντύπωση ότι δεν ακούς τι γίνεται γύρω σου ή ότι έχει συνηθίσει τόσο το αυτί σου που δεν δίνεις σημασία στα συνεχόμενα γάβα-γούβα!Δεν είπε κανείς ότι δεν υπάρχουν γαιδούρια που αφήνουν μόνομα τον σκύλο τους να γαυγίζει χωρίς να τους ενδιαφέρει.
Στο γραπτό του τύπου όμως δεν μπορείς να κάνεις πέρα κάποιες υπερβολές γιατί είναι ολόκληρο μιά υπερβολή. Ο άνθρωπος είναι ψυχάκιας.
Mάλλον δεν διάβασες το κείμενο Στέλιο. Ο άνθρωπος έχει σαφέστατα πρόβλημα το οποίο αν δεν το εκτόνωνε σε σκύλους θα έβρισκε σίγουρα κάπου αλλού να ξεσπάσει. Είμαι σίγουρη ότι το προφίλ του ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ αυτών που πετούν φόλες.Το "δεν είπε κανείς ότι δεν υπάρχουν γαϊδούρια" μου αφήνει την εντύπωση ότι δεν ακούς τι γίνεται γύρω σου ή ότι έχει συνηθίσει τόσο το αυτί σου που δεν δίνεις σημασία στα συνεχόμενα γάβα-γούβα!
Όχι μόνο δεν υπάρχουν, αλλά είναι και πολλά αυτά τα γαϊδούρια.
Λες ψυχάκια έναν τύπο ενώ υπάρχουν χιλιάδες ψυχάκηδες ιδιοκτήτες σκύλων που με την ψυχωτικά αδιάφορη στάση τους και με αυτήν την ψυχωτική νοοτροπία δημιουργούν αυτήν την ψυχωτική κατάσταση?
Πιο ψυχωτικά συγκεκριμένο δεν μπορούσα να το κάνω θαρρώ...
Συμφωνώ απόλυτα με l.Kyveli. Ο άνθρωπος αυτός είναι εμμονικός και ψυχωτικός με τους σκύλους και κυρίως με το γαύγισμα. Από τα 30 άρθρα του blog τα 28 επαναλαμβάνουν τα ίδια πράγματα (γαύγισμα, γαύγισμα, γαύγισμα). Ο άνθρωπος αυτός έχει σοβαρό πρόβλημα και που ασχολούμαστε μ' αυτόν και το τερατούργημα-blog του, παίρνει περισσότερη αξία απ' όση θα 'παιρνε ποτέ.Mάλλον δεν διάβασες το κείμενο Στέλιο. Ο άνθρωπος έχει σαφέστατα πρόβλημα το οποίο αν δεν το εκτόνωνε σε σκύλους θα έβρισκε σίγουρα κάπου αλλού να ξεσπάσει. Είμαι σίγουρη ότι το προφίλ του ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ αυτών που πετούν φόλες.
Η ζωή στα μεγάλα αστικά κέντρα βλάπτει σοβαρά στην υγεία, γιατί οι γύρω μας είναι κατά κανόνα κάφροι. Τα νεύρα μου έγινα σύρμα από τη ζωή στο διαμέρισμα, με αποτέλεσμα να μ'ενοχλούν τα πάντα μετά από ένα σημείο: Τα μούλικα από την απέναντι πολυκατοικία που έπαιζαν μπάλα και ούρλιαζαν σε ώρες μη κονής ησυχίας στην αυλή του ακάλυπτου, το κανισάκι της γιαγιάς τους (Δεν μου φταίει φυσικά το ζώο), οι φίλοι του μπαμπά τους που μπεκρόπιναν στην αυλή μεσημεριάτικα ντάλα καλοκαίρι, το τρίτο μούλικο που κυριακάτικα 8 το πρωί πήρε τα καπάκια της κατσαρόλας και τα βάραγε στο τσιμέντο, το ίδιο μούλικο που έκλαιγε, ο τυπάς από απέναντι που έβγαινε στο μπαλκόνι να μιλήσει στο κινητό γιατί δεν πιάνει, οι ένοικοι του διαμερίσματος ακριβώς από πάνω από μένα που χοροπηδούσαν μέχρι τα ξημερώματα και μαζεύονταν ανά 5δες σε μια γκαρσονιέρα, οι διπλανοί μου γιατί δεν μάζευαν τα κακάκια του σκύλου τους από τον ακάλυπτο που χρησμοποιούσαμε και οι δύο, μέχρι που τους τα πήγα στην πόρτα, οι εξόπορτες που βαράει ο κόσμος όταν μπαίνει ή βγαίνει από το σπίτι του γιατί λόγω ηχούς ακούγονται.....
Μέχρι που πήγα στην ερημιά και ησύχασαν τα νεύρα μου![]()