Δυστυχώς υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
εμείς εδώ λέμε: της κοντής ******* της φταίνε οι τρίχες!
δεν περίμενα να παίζει τέτοιο μπλοκ
εμενα η "γατος γ@μει και γάτος σκουζει" θα μου αρεσε για το θεμα!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Συμφωνώ μαζί σας για τον συγκεκριμένο αλλά υπάρχουν και κάποιοι που έχουν τα σκυλιά σπίτι μπαλκόνι ταράτσα και ότι κινείτε γαυγίζετε . Όλη μέρα όλη νύχτα αν πέσεις σε τέτοιον γείτονα και δεν ησυχάζεις μέρα νύχτα κάποια στιγμή θα εκραγείς και θα του πεις τα σχολιανά του. Δυστυχώς έχω έναν τέτοιο γείτονα και δε μπορώ ούτε στην αυλή να βγω με τα παιδιά μου και τον Άρη μέχρι να μπω μέσα δε σταματά με τίποτα και η άλλη φωνάζει κάπου από μέσα κανελο έλα μέσα, αλλά να βγει να τον μαζέψει μπα, είμαι στα όρια μου οπού νάνε θα τα ακούσει.
σε καταλαβαινω απολυτα!
Μια απο τα ιδια τραβαμε και εμεις- μονο που ο δικος μας "Κανελλος" ειναι μονιμος δεμενος εξω σε αλυσιδα ενος μετρου και οταν ενοχλειται και η ιδια βγαινει η αλλη και του ριχνει ενα ποτιρι νερο στο κεφαλι.

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
θα ηθελα να διαβασω τι ακριβως γραφει αλλα δεν θελω να ανεβασω την επισκεψιμοτητα του blog...
παντα θα υπαρχουν αυτοι που ενοχλουνται καλως ή κακως απο οσους εχουν ζωα.Το μεγαλυτερο κακο ομως το προκαλουν αυτοι που εχουν ζωα και δεν σεβονται ουτε το κατοικιδιο τους ουτε τους αλλους γυρω τους....ετσι μας παιρνει ολους η μπαλα!
Υ.Γ τι κοντη ,τι κακη την δουλεια της δεν την κανει οπως πρεπει αρα φταινε οι τριχες!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Δεν ξέρω αν θα σας την χαλάσω αλλά έχω κάνει παρατήρηση σε ιδιοκτήτη σκύλου για το γάβγισμα του!

Θα κάνω πέρα τα κάποια υπερβολικά που έχει γράψει αλλά πιστεύω και εγώ ότι ο μέσος Έλληνας ιδιοκτήτης σκύλο θα πρέπει να περάσει από πιστοποίηση όσον αφορά την σωστή ιδιοκτησία σκύλου!:D
Λέει κάποιες αλήθειες μέσα στο υπεβολικό του πράγματος!
Εγώ δεν θα του πω τίποτα, απλώς το κρατάω και το σέβομαι γιατί ως "φάρα" εμείς οι ιδιοκτήτες δεν είμαστε σωστοί εξ'ορισμού! Όοοοοοοοοοταν θα γίνουμε σωστοί, και κυρίως διακριτικοί, τότε θα του την πω!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.936
Δεν είπε κανείς ότι δεν υπάρχουν γαιδούρια που αφήνουν μόνομα τον σκύλο τους να γαυγίζει χωρίς να τους ενδιαφέρει.
Στο γραπτό του τύπου όμως δεν μπορείς να κάνεις πέρα κάποιες υπερβολές γιατί είναι ολόκληρο μιά υπερβολή. Ο άνθρωπος είναι ψυχάκιας.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Δεν είπε κανείς ότι δεν υπάρχουν γαιδούρια που αφήνουν μόνομα τον σκύλο τους να γαυγίζει χωρίς να τους ενδιαφέρει.
Στο γραπτό του τύπου όμως δεν μπορείς να κάνεις πέρα κάποιες υπερβολές γιατί είναι ολόκληρο μιά υπερβολή. Ο άνθρωπος είναι ψυχάκιας.
Το "δεν είπε κανείς ότι δεν υπάρχουν γαϊδούρια" μου αφήνει την εντύπωση ότι δεν ακούς τι γίνεται γύρω σου ή ότι έχει συνηθίσει τόσο το αυτί σου που δεν δίνεις σημασία στα συνεχόμενα γάβα-γούβα!
Όχι μόνο δεν υπάρχουν, αλλά είναι και πολλά αυτά τα γαϊδούρια.

Λες ψυχάκια έναν τύπο ενώ υπάρχουν χιλιάδες ψυχάκηδες ιδιοκτήτες σκύλων που με την ψυχωτικά αδιάφορη στάση τους και με αυτήν την ψυχωτική νοοτροπία δημιουργούν αυτήν την ψυχωτική κατάσταση?:rolleyes:
Πιο ψυχωτικά συγκεκριμένο δεν μπορούσα να το κάνω θαρρώ...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.936
Το "δεν είπε κανείς ότι δεν υπάρχουν γαϊδούρια" μου αφήνει την εντύπωση ότι δεν ακούς τι γίνεται γύρω σου ή ότι έχει συνηθίσει τόσο το αυτί σου που δεν δίνεις σημασία στα συνεχόμενα γάβα-γούβα!
Όχι μόνο δεν υπάρχουν, αλλά είναι και πολλά αυτά τα γαϊδούρια.

Λες ψυχάκια έναν τύπο ενώ υπάρχουν χιλιάδες ψυχάκηδες ιδιοκτήτες σκύλων που με την ψυχωτικά αδιάφορη στάση τους και με αυτήν την ψυχωτική νοοτροπία δημιουργούν αυτήν την ψυχωτική κατάσταση?:rolleyes:
Πιο ψυχωτικά συγκεκριμένο δεν μπορούσα να το κάνω θαρρώ...
Mάλλον δεν διάβασες το κείμενο Στέλιο. Ο άνθρωπος έχει σαφέστατα πρόβλημα το οποίο αν δεν το εκτόνωνε σε σκύλους θα έβρισκε σίγουρα κάπου αλλού να ξεσπάσει. Είμαι σίγουρη ότι το προφίλ του ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ αυτών που πετούν φόλες.
Για την κατάσταση γύρω μας για να είμαι ειλικρηνής μαζί σου, εδώ που ζω και έχω τόσα σκυλιά γύρω να γαυγίζουν εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί. Όπως δεν με ενοχλεί και το παιδάκι δίπλα που παίζει και φωνάζει και κλαίει συχνά όπως όλα τα παιδάκια. Πραγματικά όμως δεν με ενοχλεί, δεν είναι ότι συγκρατούμαι. Μεγάλωσα από μικρή σε πόλη και αυτοί οι ήχοι μου είναι γνώριμοι άσε που κοιμάμαι ακόμα και κανόνια να πέφτουν δίπλα μου. Αυτή όμως είμαι εγώ. Και μακάρι το πιο σοβαρό μου πρόβλημα να ήταν ο σκύλος του γείτονα. Πιο πολύ με ενοχλεί το σκατό στο πεζοδρόμιο για να είμαι ειλικρηνής μαζί σου.

bullkirkh

Well-Known Member
30 Νοεμβρίου 2012
220
0
rodos
ο τυπος παιζι να ειναι γειτονας μου και πρωην καθηγητης η γυνεκατου εχει20 γατες και κανει μονιμοσ καταγκελειες στους σκυλαδες:D

karamolegolas

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2013
223
4
Athens
Mάλλον δεν διάβασες το κείμενο Στέλιο. Ο άνθρωπος έχει σαφέστατα πρόβλημα το οποίο αν δεν το εκτόνωνε σε σκύλους θα έβρισκε σίγουρα κάπου αλλού να ξεσπάσει. Είμαι σίγουρη ότι το προφίλ του ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ αυτών που πετούν φόλες.
Συμφωνώ απόλυτα με l.Kyveli. Ο άνθρωπος αυτός είναι εμμονικός και ψυχωτικός με τους σκύλους και κυρίως με το γαύγισμα. Από τα 30 άρθρα του blog τα 28 επαναλαμβάνουν τα ίδια πράγματα (γαύγισμα, γαύγισμα, γαύγισμα). Ο άνθρωπος αυτός έχει σοβαρό πρόβλημα και που ασχολούμαστε μ' αυτόν και το τερατούργημα-blog του, παίρνει περισσότερη αξία απ' όση θα 'παιρνε ποτέ.

Hermis

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2012
51
3
Εμένα μου την δίνουν τα χελιδόνια που κάνουν φωλιές στα κεραμίδια του σπιτιού μου...και οι δεκαοκτούρες που χέζουν στο αμάξι μου...και τα σκουλίκια που είναι σπαρμένα στο πλατύσκαλο το πρωϊ που βγαίνω από το σπίτι τα πατάω και λεκιάζουν...οι μύγες το καλοκαίρι που μου ζαλίζουνε το έρωτα..το καναρίνι του γείτονα που δεν βάζει γλώσσα μέσα με την καμμία όμως... Για τα κουνούπια να μην μιλήσω καλύτερα...

Μου την δίνουν και οι γείτονες που επειδή δεν έχουν σήμα στο κινητό μέσα στο σπίτι τους βγαίνουν στο μπαλκόνι να μιλήσουν..τα ζώα!

Να κάνω ένα blogg ή να πάρω το εντομοκτόνο και την καραμπίνα να τα στείλω όλα και όλους αδιάβαστα/ους????

socratisv

Member
7 Δεκεμβρίου 2009
12
0
Τώρα κατάλαβα γιατί πλέον έχει περιορίσει την πρόσβαση στο μλογκ αποκλειστικά σε εγγεγραμμένους χρήστες.
Ήταν και καθηγητής κάποτε έ; Και παιδαγωγούσε τα παιδιά του κοσμάκη;
Μάλλον ο ίδιος άνθρωπος είναι πίσω από το Ηχορύπανση

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
οταν εμενα στα πατησια η απεναντι μου εκανε μηνυση στην αποπανω γιατι εβαζε πλυντηριο και την ενοχλουσε,η πρωην του ξαδερφου του κυριακου του εστειλε εξωδικο γιατι δεν την αποκατεστησε,υπαρχει ανθρωπος(γυναικα)δλδ που θα παει ενωπιον δικαστηριου και θα πει αυτος δε με παντρευτηκε,μου φαινεται εξωπραγματικο και επισης ο διπλανος μου,ενας παλαβος περιμενει στο παραθυρο και οποιος πεταει σκουπιδια στο καδο κατεβαινει παει τα παιρνει απο τον δικο μας καδο και τα μοιραζει στους γυρω καδους της γειτονιας....πραγματικα κλαιω απο τα γελια με ολα αυτα που συμβαινουν γυρω μας................παρε τ'άυγο και κουρεψε το λεω εγω....δυστηχως δεν μπορω να μπω στο blog γιατι πρεπει να με προσκαλεσουν λεει.
αυτη ειναι η πραγματικοτητα της πολης,χαος παντου...οποιοανου δε του αρεσει τα μπογαλακια του και να παει να μεινει σε σπηλια....
ευτυχως το καμαρι μου δεν ειναι απο εκεινα που λυσσανε χωρις λογο,ο τζακ απο την αλλη το ηθελε το εξωδικο του....:p

socratisv

Member
7 Δεκεμβρίου 2009
12
0
Η ζωή στα μεγάλα αστικά κέντρα βλάπτει σοβαρά στην υγεία, γιατί οι γύρω μας είναι κατά κανόνα κάφροι. Τα νεύρα μου έγινα σύρμα από τη ζωή στο διαμέρισμα, με αποτέλεσμα να μ'ενοχλούν τα πάντα μετά από ένα σημείο: Τα μούλικα από την απέναντι πολυκατοικία που έπαιζαν μπάλα και ούρλιαζαν σε ώρες μη κονής ησυχίας στην αυλή του ακάλυπτου, το κανισάκι της γιαγιάς τους (Δεν μου φταίει φυσικά το ζώο), οι φίλοι του μπαμπά τους που μπεκρόπιναν στην αυλή μεσημεριάτικα ντάλα καλοκαίρι, το τρίτο μούλικο που κυριακάτικα 8 το πρωί πήρε τα καπάκια της κατσαρόλας και τα βάραγε στο τσιμέντο, το ίδιο μούλικο που έκλαιγε, ο τυπάς από απέναντι που έβγαινε στο μπαλκόνι να μιλήσει στο κινητό γιατί δεν πιάνει, οι ένοικοι του διαμερίσματος ακριβώς από πάνω από μένα που χοροπηδούσαν μέχρι τα ξημερώματα και μαζεύονταν ανά 5δες σε μια γκαρσονιέρα, οι διπλανοί μου γιατί δεν μάζευαν τα κακάκια του σκύλου τους από τον ακάλυπτο που χρησμοποιούσαμε και οι δύο, μέχρι που τους τα πήγα στην πόρτα, οι εξόπορτες που βαράει ο κόσμος όταν μπαίνει ή βγαίνει από το σπίτι του γιατί λόγω ηχούς ακούγονται.....
Μέχρι που πήγα στην ερημιά και ησύχασαν τα νεύρα μου:)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Η ζωή στα μεγάλα αστικά κέντρα βλάπτει σοβαρά στην υγεία, γιατί οι γύρω μας είναι κατά κανόνα κάφροι. Τα νεύρα μου έγινα σύρμα από τη ζωή στο διαμέρισμα, με αποτέλεσμα να μ'ενοχλούν τα πάντα μετά από ένα σημείο: Τα μούλικα από την απέναντι πολυκατοικία που έπαιζαν μπάλα και ούρλιαζαν σε ώρες μη κονής ησυχίας στην αυλή του ακάλυπτου, το κανισάκι της γιαγιάς τους (Δεν μου φταίει φυσικά το ζώο), οι φίλοι του μπαμπά τους που μπεκρόπιναν στην αυλή μεσημεριάτικα ντάλα καλοκαίρι, το τρίτο μούλικο που κυριακάτικα 8 το πρωί πήρε τα καπάκια της κατσαρόλας και τα βάραγε στο τσιμέντο, το ίδιο μούλικο που έκλαιγε, ο τυπάς από απέναντι που έβγαινε στο μπαλκόνι να μιλήσει στο κινητό γιατί δεν πιάνει, οι ένοικοι του διαμερίσματος ακριβώς από πάνω από μένα που χοροπηδούσαν μέχρι τα ξημερώματα και μαζεύονταν ανά 5δες σε μια γκαρσονιέρα, οι διπλανοί μου γιατί δεν μάζευαν τα κακάκια του σκύλου τους από τον ακάλυπτο που χρησμοποιούσαμε και οι δύο, μέχρι που τους τα πήγα στην πόρτα, οι εξόπορτες που βαράει ο κόσμος όταν μπαίνει ή βγαίνει από το σπίτι του γιατί λόγω ηχούς ακούγονται.....
Μέχρι που πήγα στην ερημιά και ησύχασαν τα νεύρα μου:)

Μπαα δεν νομιζω ότι φταίει η πολη γιατι ανα διαστήματα εγώ μετακινούμε από την πολη σε υπαιθρο και τουμπαλιν. Το μόνο που δεν θα αντεχα στην πολη ειναι το τρυπάνι των διπλανών και το να βάλουν παντελίδη στη γειτονια. Αυτό ειναι casus belli

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn