Πλάκα έχει ο κος.Γάτας!!!
Ψάχνει να βρει, ένα δίκιο που έχει στο ελάχιστο, και που προφανώς λόγω παρανοικής υπερβολής, δεν μπορεί να βρει.
Ομολογώ, ότι κι εμένα με ενοχλούν οι σκύλοι που γαβγίζουν ασταμάτητα στις βεράντες και στις αυλές, δίπλα μου. Οπως και η έφηβη γειτονοπούλα απέναντι, που κάνει την επανάστασή της με την μουσική στην διαπασών. Οχι σε ώρα κοινής ησυχίας. Αλλά, σε ώρες που μου προκαλούν πονοκέφαλο και ανησυχία και άρα...μειωμένη διάρκεια και ποιότητα ζωής. Με ενοχλεί και ένας άλλος απέναντι, που κατ'επανάληψη, κακοποιεί μαρτυρικά ένα βιολί. Και βέβαια, η κουφή γιαγιά δίπλα, που ακούει τέρμα τηλεόραση, πολλές ώρες της ημέρας. Και ένας μεσοτοιχία, που κάτι επαγγελματικό κάνει [ελπίζω τουλάχιστον], μέσα στο σπίτι του και ακούγονται οι γδούποι, μέσα από τους τοίχους.
Δεν διαμαρτύρομαι όμως. Το καταπίνω. Ετσι είναι η ζωή στην πολυκατοικία. Στις πόλεις. Αν δεν μου αρέσει, μαζεύω τα μπογαλάκια μου, και πάω παραέξω [αν βρω] με όλες τις άλλες "συνέπειες".
Να σε ενοχλούν τα γαβγίσματα τόσο πολύ, στις μεγαλουπόλεις του σήμερα. Μου ακούγεται τόσο αστείο...