Γεια σας ειμαι ψυχικο ρακος πριν 2 μερες αποφασισαμε κ καναμε ευθανασια στο 16,5 χρονων ημιαιμο κολει..το ειχα απο κουταβακι κ το ειχα απο αδεσποτο..πριν 1 χρονο επαθε κατι σαν εγκεφαλικο ..τη βρηκα στο πατωμα σε αθλια κατασταση...με χαπια και πολλη φροντιδα καταφερα να τη βοηθησω να σηκωθει ξανα μετα απο εφιαλτικες μερες..τη κρατουσα ορθια να ουρησει..σιγουρα δεν ηταν το ιδιο σκυλι. ..ζουσε σε αυλη ουρουσε κ γενικα πατουσε τα κακα της κ αν δεν τη προλαβαινα επεφτε μεσα. Εκανε συνεχομενους κυκλους για ωρες..ακουμπουσε το κεφαλι της σε τοιχους..εκλαιγε καποιες φορες αλλα αλλες ηταν χαρουμενη..πριν 1 βδομαδα επαθε επιληψια..κ απο τοτε χειροτερεψε κ βρεθηκε στην ιδια κατασταση με περσι..βρισκομαι σε απειλουμενη εγκυμοσυνη κ δυστυχως πρεπει νσ μενω ξαπλωμενη κ δεν μπορουσα να τη βοηθησω.. η μητερα μου κ ο σντρας μου εκαναν μεγαλες προσπαθειες...κρατιοταν για λιγο ορθια κ επεφτε.. καποιες νυχτες εκλαιγε γρυλιζε..ετρεχε αιμα η μυτη της. ο κτηνιατρος της ελειπε σε αδεια οπως κ οι περισσοτεροι...τηλεφωνικα μας εδωσε αγωγη κ μας συμβουλεψε να απευθυνθουμε στο αττικο οπου το πιθανοτερο θα ηταν ευθανασια...ετσι κ εγινε.. ο κτηνιατρος εκει μολις την ειδε ειπε οτι κ οι εξετασεις εινσο ματαιες κ οτι εχει ογκο στον εγκεφαλο. Προχωρησαν σε ευθανασια..την εβλεπα να υποφερει κ δεν μπορουσα να τη βοηθησω..ευχομουν να πεθανει μονη της..απο την μια ευχομουν να σηκωθει να βελτιωθει απο την αλλη φοβονουν οταν βελτιωνοταν τι θα συμβει οταν θα χειροτερεψει ξανα...δεν μπορεσα να τη χαιρετησω οπως θα ηθελα...δεν θα μπορουσα να τη φροντισω... αρχισα να φοβσμαο μηπως πεθανει πολυ επωδυνα..επινε κορτιζονη κ ηταν νηστικη..ειχε ορεξη αλλα οχι δυναμη να φαει...την ταιζαν σφο στομα κ τα περισσοτερα επεφταν κατω....δεν αντεχα τον πονο ουτε να ελπιζω κ ηθελα την ημερα της ευθανασιας να φυγουν με την υπολοιπη οικογενεια οσο γρηγοροτερα γινοταν...νιωθω τυψεις γι αυτο...κλαιω ολη μερα δεν σκεφτομαι ουτε το μωρο που στην κοιλια μου.. σκεφτομαι οτι ο φοβος μου οτι καθε τι ηταν ματαιο με εκανε να βιαζομαι.πονουσα πολυ.. τη λατρευα.. με παρηγορει οτι εφυγε κ τη κρατουσε ο πατερας μου που τον λατρευε...