Δυσκολη κατασταση

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
κουραγιο παιδια και αν θελετε βοηθεια πειτε να ερθω!
μετα της 5 το απογευμα μπορω

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Μέχρι προχθές έλεγα πως λόγο γρίππης την γλύτωσαν τα δάση, μια που οι κάφροι είχαν θέμα για πολιτική εκμετάλευση.

Δυστυχώς το θέμα της γρίππης αρχίζει και "ξεφουσκώνει", οπότε ευκαιρίας δοθήσης με τους ανέμους έβαλαν και τις πατροπαράδοτες φωτίτσες.

Άλλη μια ευκαιρία να κόψουμε κανά οικόπεδο και να υπενθυμίσουμε την ανετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού, την έλλειψη οργάνωσης, τα αεροπλάνα που δεν πετάνε και μπλα μπλα μπλα...

Καλές εκλογές να έχουμε και να τους χαιρόμαστε όλους, ανεξαρτήτος κομματικής παράταξης!!
:D:D:D!!!!!!

Mένω νότια αλλα παρόλα αυτά χθες είχε φτάσει πολύ καπνός και εδώ πέρα, φανταζομαι εκει..

Θα έλεγα καλύτερα όπως πολύ σωστά είπε ο γιατρός σου, ότι μπορεί να πάθουν οι άνθρωποι μπορεί και τα σκυλιά και επειδή μην ξεχναμε πως δεν κάηκαν μονο δέντρα..
Καλο θα είναι τα σκυλάκια να είναι μέσα.., με όσο το δυνατόν καθαρό αέρα και νερό..:)

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Ενα κουρασμενο γεια σε ολο το φορουμ...Το σπιτι μου δεν καηκε οταν η φωτια εγλειφε της μαντρες σχεδον...δεν ξερω τι να πω,δεν ξερω τιποτα,κουραστικα να σκεφτομαι να ελπιζω να προσπαθω...αυπνος περιπου 2 μερες να πολεμαμε μονοι μας με την φωτια,να λυποθυμαμε να κλαιμε...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον θεο που γλιτωσε το σπιτι μου,γιατι μονο ΑΥΤΟΣ το γλιτωσε.τα κλαματα μου στερεψαν για ολους τους ανθρωπους που βιωσαν οτι βιωσα στον ιδιο η σε χειροτερο βαθμο και για ολους αυτους που καηκαν εντελως τα σπιτια τους.Αυτο που εχω μεσα στην ψυχη μου και αυτο που μας αφησε η φωτια σε εμας που σχεδον καηκαμε η σε οσους καηκανε ποιος θα μας το γιατρεψει?ΚΑΝΕΙΣ!μονο εμεις θα βρουμε την ακρη παλι σιγα σιγα...καλη συνεχεια σε ολους συγνωμη αν κουρασα.Δεν θα βρισω κανεναν και τιποτα...θα πω ξανα απλως ενα ευχαριστω στον ΘΕΟ για το σπιτι μου και ευχομαι ολοι να ειναι καλα!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Χαίρομαι πολύ που είσαι καλά κι εσύ κι οι δικοί σου... Κουράγιο.... Και κοίταξε να ξεκουραστείς λίγο. Το ξέρω ότι τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά κουράγιο.... Αύριο θα ξημερώσει μια καλύτερη μέρα... :)

kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
...και Cathy και Κώστα (pouf) και όλα τα άλλα παιδιά που δεν ξέρουμε...
τουλάχιστον είστε καλά!
Μαζί σας, όποτε αποφασίσετε να ξεκινήσουμε πάλι, να ξαναφυτέψουμε, να προσπαθήσουμε:)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog