Δυο νεα αδεσποτα κουταβια

Status
Κλειδωμένο θέμα

DimitrisTerrier

Banned
Banned
20 Ιανουαρίου 2013
113
0
Thessaloniki
Καλησπερα σε ολους!Σημερα το πρωι,καθως εβγαζα βολτα το σκυλο μου στο κοντινο παρκακι πισω απο ενα δεντρο παρατηρησα μια κουτα απο την οποια ακουγοταν εντονο κλαμα.

Υποψιαστηκα οτι θα ηταν παρατημενα κουταβια η γατακια και οντως μεσα υπηρχαν δυο πανεμορφα κουταβακια ,αδερφακια. Αμεσως τα πηγα στον κτηνιατρο ο οποιος τους εδωσε χαπι αποπαρασιτωσης τους εκανε μια βασικη φροντιδα και γενικα τα βρηκε υγιεστατα.Ειναι περιπου 35 ημερων,ρατσας λαμπραντορ και αποφασισα να τα κρατησω για λιγο καιρο ωστε να βρουν νεες οικογενεις να τα κρατησουν η εστω να τα φιλοξενησουν για ενα μικρο χρονικο διαστημα.Δεν ξερω ποιος βλ@@ς παρατησε αυτα τα γλυκιτατα πλασματακια στον δρομο αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι χρειαζονται επειγοντος καποιον υπευθυνο να τα αγαπαει και να τα προσεχει.Θα ηθελα πολυ να τα κρατησω εγω αλλα δυστυχως λογω και του οικονομικου και απο πλευρας χρονου πιστευω οτι δεν θα μπορεσω να ανταπεξελθω.Καποιοι γνωστοι μου αυτον τον καιρο ψαχνουν για κουταβι αλλα και οσοι απο το φορουμ ενδιαφερονται ας μου στειλουν p.m για να τους πω λεπτομερειες η να στειλουν μηνυμα στο ****************Θα βαλω και τηλεφωνα σε δυο μερες εφοσον δεν εχουν υιοθετηθει(κινητο καπουτ το εχω παει για service) και ας ελπισουμε να τα βοηθησει καποιος.

Σας ευχαριστω πολυ για το χρονο σας:)(Ξεχασα να πω οτι το ενα ειναι αρσενικο και το αλλο θυληκο)

Οριστε και καποιες φωτογραφιες2942297055_7e64e225e9_z.jpg2942298145_ec3f19f6b2_z.jpg
2943158044_435bb6224b_z.jpg2981869901_ca990a2682_b.jpg

Last edited by a moderator:

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.728
7.227
Mπράβο ρε συ Δημήτρη. Να προσέξεις που θα τα δώσεις μην καταλήξουν ενήλικα αδέσποτα. Συμβόλαιο υιοθεσίας, τσιπάρισμα, στείρωση τη μικρή (δεν ξέρω αν θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται στο συμβόλαιο καθώς τώρα φαντάζομαι δε μπορεί να κάνει). Θα σε βοηθήσουν και οι άλλοι με αυτά, δεν το χω ξανακάνει.

Καλότυχα!

DimitrisTerrier

Banned
Banned
20 Ιανουαρίου 2013
113
0
Thessaloniki
Mπράβο ρε συ Δημήτρη. Να προσέξεις που θα τα δώσεις μην καταλήξουν ενήλικα αδέσποτα. Συμβόλαιο υιοθεσίας, τσιπάρισμα, στείρωση τη μικρή (δεν ξέρω αν θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται στο συμβόλαιο καθώς τώρα φαντάζομαι δε μπορεί να κάνει). Θα σε βοηθήσουν και οι άλλοι με αυτά, δεν το χω ξανακάνει.

Καλότυχα!
Σε ευχαριστω πολυ!
Θα φροντισω σιγουρα να καταληξουν στα καλυτερα χερια:)

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
πωπωπω γλυκες!!!!

ενδιαφερομαι για τα κουταβια, πιο πολυ για το αρσενικο. σου εχω στειλει προσωπικο μηνυμα

γινεται να καταλαβουμε καπως ποσα κιλα μπορει να φτασουν ?

DimitrisTerrier

Banned
Banned
20 Ιανουαρίου 2013
113
0
Thessaloniki
Το μαυρο λαμπραντορακι ευτυχως υιοθετηθηκε απο μια τετραμελη οικογενεια στη Θεσσαλονικη.Δηλωνω απολυτα ευχαριστημενος γιατι αυτοι οι ανθρωποι αγαπουν ειλικρινα τα σκυλια(τους ξερω εδω και λιγο καιρο,αλλα ελαχιστα)και μπορουν να του προσφερουν οτι χρειαζεται στο καταλληλο περιβαλλον.

Το ξανθο εχει μεινει για υιοθεσια οποτε αμα ενδιαφερεστε ακομα σας παρακαλω μεχρι μεθαυριο να με εχετε ειδοποιησει:)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Μεσα σε 4 ωρες το ξανθο κουταβι εβγαλε χρωστικη στη μυτη... Θαυμα!!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Τα μωρά αλλάζουν πολύ γρήγορα τα χαρακτηριστικά τους...σήμερα τα βλέπεις έτσι ....αύριο πάνε Γυμνάσιο...ο χρόνος είναι νεράκι που κυλά.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Οι αγγελιες του μελους κλειδωνονται μεχρι να επικοινωνησει με εναν μοντ και να δωσει εξηγησεις πως τα κουταβια μεταλλασονται σε λιγες ωρες.

Status
Κλειδωμένο θέμα