Δραστηριότητα φιλοζωικής Θεσσαλονίκης!!

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Την περασμένη εβδομάδα,καθώς επέστρεφα σπίτι από την καθιερωμένη μεσημεριανή βόλτα των δύο σκύλων μου στο πάρκο της γειτονιάς με πλησίασαν δύο κυρίες θέλοντας να το χαϊδέψουν το ένα από τα δύο σκυλιά μου!
Σε μία σύντομη κουβέντα που είχαμε μου είπαν πως είναι απο την φιλοζωική (τώρα της Θεσσαλονίκης,του Δήμου δεν γνωρίζω :confused:) οι συγκεκριμένες κυρίες είχαν δεχτεί μία καταγγελία (τηλεφωνική) από κάποιον κάτοικο της περιοχής (Δήμου Ευκαρπίας) για ένα θηλυκό ημίαιμο ποιμενικό που βρίσκεται σε οίστρο και καθημερινά γίνεται πανηγύρι από αρσενικά (αδέσποτα) στην περιοχή,μη μπορώντας να κυκλοφορήσεις!
Σκοπός των δύο αυτών κυριών ήταν να πάρουν το θηλυκό αυτό και αφού το στειρώσουν να το επιστρέψουν ξανά εδώ!!
Ομολογώ πως η όλη συζήτηση που είχαμε με ξάφνιασε..ευχάριστα φυσικά,καθώς πίστευα πως η φιλοζωικές οργανώσεις στη χώρα μας είτε υπολειτουργούν είτε δεν υπάρχουν καθόλου!!Μάλιστα έμαθα πως ο "αγώνας" που έκαναν οι συγκεκριμένες κυρίες ήταν εθελοντικός χωρίς κάποιου είδους επιχορήγηση!!
Νομίζω πως αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο για τη δουλειά τους,και να συνεχίσουν το έργο τους!! :)

υ.γ το σκυλί το βλέπω και πάλι στη γειτονιά,δε συντρέχει δηλαδή λόγος να υποψιαζόμαστε άλλα πράγματα!

Chow

Well-Known Member
3 Απριλίου 2009
406
4
Θεσσαλονίκη
Προφανώς οι κοπέλες είτε είναι φιλόζωες, είτε ανήκουν σε κάποιο φιλοζωικό σωματείο. Για Θεσσαλονίκη μόνο το ΣΥΠΠΑΖΑΘ ξέρω να παίρνει επιχορηγήσεις κλπ. και αν ψάξεις λίγο για την εν λόγω 'φιλοζωική' θα βρεις πολλά για το 'φιλοζωικό' έργο τους. Όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά και όλα γίνονται με προσωπική προσπάθεια.

Πάντως βλέπω ότι σε πολλές περιοχές της Θεσσαλονίκης δημιουργούνται ομάδες ατόμων για τη σίτιση, την κτηνιατρική φροντίδα και προώθηση για υιοθεσία των αδέσποτων.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
εχουμε πολλες ομαδουλες στην θεσσαλονικη που βοηθαμε ζωακια...οπως μπορουμε,δεν εχει να κανει μονο με το να βρεις σπιτι.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν