Διπλή Εθνική Έκθεση Μορφολογίας Σκύλων - 10 & 11 Απριλίου 2010 - ΟΚΥΘΕ

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
Μπήκα στην ιστοσελίδα του ΟΚΥΘΕ και τι βλέπω ρε παιδιά ?
Μιά ανακοίνωση έκθεσης του 2007 και μια ανακοίνωση γενικής συνέλευσης με ημερομηνία 10/7/2009.:confused::confused::confused:
Τελικά θα γίνει η έκθεση ?
και που ?
Θα μας πείτε επιτέλους ?
Μήπως είναι ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ?
Γιατί αν δεν είναι ανακοινωμένη στο επίσημο site του ομίλου δεν ξέρω τι να υποθέσω.
Πάντως η έκθεση του άλλου ομίλου του Κ.Ο.Θ. ειναι ανακοινωμένη προ πολλού και θα γίνει σήγουρα.
Η εκθεση θα γινει και εχει ανακοινωθει και στο σαιτ του ΚΟΕ οσο για το μερος πιστευω να ενημερωθουμε συντομα

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Μπήκα στην ιστοσελίδα του ΟΚΥΘΕ και τι βλέπω ρε παιδιά ?
Μιά ανακοίνωση έκθεσης του 2007 και μια ανακοίνωση γενικής συνέλευσης με ημερομηνία 10/7/2009.:confused::confused::confused:
Τελικά θα γίνει η έκθεση ?
και που ?
Θα μας πείτε επιτέλους ?
Μήπως είναι ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ?
Γιατί αν δεν είναι ανακοινωμένη στο επίσημο site του ομίλου δεν ξέρω τι να υποθέσω.
Πάντως η έκθεση του άλλου ομίλου του Κ.Ο.Θ. ειναι ανακοινωμένη προ πολλού και θα γίνει σήγουρα.
Δεν ξέρω τι θα γίνει με την έκθεση του ΚΟΘ, αλλά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Χέρνινγκ υπάρχει στην σχετική ιστοσελίδα εδώ και δύο χρόνια!
και η CACIΒ του Βελιγραδίου που θα γίνει τον Δεκέμβρη είναι αναρτημένη στο σάιτ τους εδώ και 6 μήνες!
και η CACIΒ των Σκοπίων που θα γινει τον Μάη, εδώ και πέντε μήνες...
και...
και...
και...

GAIA LYKAIA

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2007
614
16
57
Θεσσαλονίκη
gaialykaia.com
Tο Πρόγραμμα & η Δήλωση Συμμετοχής για τη Διπλή έκθεση Μορφολογίας που διοργανώνει ο ΟΚΥΘΕ στις 10 & 11 Απριλίου 2010, στα Λουτρά Λαγκαδά, μπορεί να βρεθεί στην σελίδα του Ομίλου (www.okythe.gr) ή να να το κατεβάσετε απευθείας από τα παραπάνω links.

Στην ιστοσελίδα του Ομίλου μπορείτε επίσης να βρείτε σύντομα βιογραφικά των κριτών που θα κρίνουν (για να "μπείτε" στο πνεύμα της εκδήλωσης), καθώς και οδηγίες πρόσβασης στο χώρο των Λουτρών του Λαγκαδά.

Αυτά για να λυθούν οι κυνολογικές ανησυχίες του Dog Master, οι οποίες ΟΛΟ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ περιορίζονται μόνο στο θέμα των εκθέσεών μας....

Στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιπες δράσεις οι οποίες θα πλαισιώσουν τη 2πλή έκθεση του Ομίλου μας

Last edited:

HerBy

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2009
73
0
ΒΟΛΟΣ/ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Παιδιά υπάρχει κανεις από Βόλο να ανεβούμε παρεούλα?
θα ανεβώ όπως και να έχει με αμάξι μοναχουλα αλλα αν υπάρχει παρέα καλοδεχούμενη! :D

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
το BOB των κοκονιών της πρώτης μέρας:)οκυθε 111..jpgοκυθε 018..jpgκαι το BIS της πρώτης μέρας (υπέροχες βούλες και κατάμαυρες)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Ιρλανδικοί Λυκοθήρες
μια σπάνια παρουσία στους ελληνικούς στίβους

και
Βαιμαρανερ
για εμένα το καλύτερο χρώμα τριχώματος ανάμεσα σε όλες τις φυλές

Attachments

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Ε.Π. ή Μολοσσοί της Ηπείρου υπήρξαν καθόλου;
Καμια φωτογραφιούλα ίσως...

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
Η εκθεση στα λουτρα ηταν πολυ ωραια, το μερος για οσους δεν το γνωριζουν πανεμορφο ειχε και καλο καιρο οποτε ηταν απολαυστικα. Ολα ηταν καλα εκτος του οτι την κυριακη καθυστερησε αρκετα η εναρξη με αποτελεσμα να κουραστουμε ασε που οι περισσοτεροι ειχαμε και ταξιδι μετα. Το μονο τραγελαφικο ηταν καποιοι ποιμενικοι κεντρικης ασιας τους οποιους οι ιδιοκτητες τους τους ειχαν πολυ κοντα και τους ειχαν δεμενους οπου μπορειτε να φανταστειτε. Εγω παντως λογω και της καλης παρεας αλλα και των κρισεων, επιτελους μας ζητηθηκε να δειξουμε τα δοντια μας, περασα υπεροχα, συγχαρητηρια στον οκυθε.

EVI.T

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2008
455
5
ATHENS
www.afghanhounds.gr
ok .
αφου αναφερθηκαν και τα 2 πρωτα να πω και γω οτι το 3 καλυτερο εκθεσης ηταν το ελληνικης εκτροφης λαγωνικο του αφγανισταν three graces tranquil tinos (Ice)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
οκυθε 138..jpgοκυθε 136..jpg
του οποίου και έχω μια καλή(πιστεύω) φωτογραφία απο το βάθρο του νικητή της ομάδας του :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Μπράβο σε όλους σας.
Ασχετο: Μου έχουν πει ότι τα αφγανικά, δεν μαδάνε !!!!!! Είναι αλήθεια;

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Γουάτ????
ε όσο ζεί μαθαίνει κανείς!!!!

Για αυτό μοσκοβολάνε έτσι λοιπόν!!! εγώ όσο κι αν έχω πλύνει την Αργώ ποτέ δεν κατάφερα να μοσχομυρίζει έτσι...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Εσύ τώρα, αυτόν τον συσχετισμό πως τον έκανες; Τι σχέση έχει αν μαδάνε με το πως μυρίζουν; :confused::rolleyes::confused:
Αντί να γουρλώσεις τα μάτια, που αυτή η μαλλούρα δεν πέφτει.......!!!!!!!!! Εγώ έχω μείνει :paja1::paja1::paja1:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Για αρχή συγχαρητήρια σε όλους σας...
Αλλά, αφού όλοι ρωτάμε άσχετα να ρωτήσω κι εγώ κάτι άσχετο....:p
Το tinos στο όνομα του σκύλου, έχει σχέσημε το νησί;

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
εμένα λοιπόν μου φαίνεται ότι οι σκύλοι που δεν μαδάνε -δεν βγάζουν ίδιας ποιότητας και ποσότητας λιπαρή ουσία στο δέρμα τους με αποτέλέσμα να μην μυρίζουν τόσο έντονα σκυλίλα...

άσχετου συνέχεια...