@Rottie και εγω χαρηκα για την γνωριμια και ευχομαι να τα λεμε σε πολλες εκθεσεις (μου αρεσε τελικα
) και σε αλλα κυνολογικα (φαγοποτικα) events
.Ο Τορο και η Βιβη και εγω ευχαριστουμε για τα καλα λογια!Ευχομαι να κατεβει και η μικρη σου σε εκθεση με πολλες επιτυχιες!
Θα συμφωνησω με τον Denis και τον Γιαννη,τα σουβλακια ηταν σιγουρα απο σκυλους που δεν επαιρναν καλη κριση.
...οριστε η καταντια των shows!Χαλια!
Το hot dog ομως ηταν πολυ καλυτερο!Απο Best in Show σκυλους και πανω!!
Χαρηκαμε παρα πολυ (ο Τορο,η Βιβη και εγω) που γνωρισαμε τοσο κοσμο στην εκθεση (το φορουμ διοργανωνει εκθεση μονο του,αμα λαχει
), ηταν ολα πολυ καλα -εκτος της βροχης- και σιγουρα θα ξαναπαρουμε μερος σε εκθεση...(την ψωνισαμε,κολλησαμε
).
Το μονο που δεν καταφεραμε ηταν να μεινουμε για το "best puppy in show" γιατι ημασταν και οι 3 ψιλο-τεζα και απορω πως αφηνουν τα κουταβια στο τελος...απο την ωρα της κρισης μας,+ 8 μιση ωρες μεχρι να κριθει το καλυτερο κουταβι ειναι πολλες...βαλανε πρωτα τις ομαδες κλπ,3 απο το τελος τα κουταβια.
(ηθελα να βιωσω και την συγκεκριμενη κριση,αλλα μια αλλη φορα δεν χαλασε και ο κοσμος
...ευχαριστω τον Pouf - Κωνσταντινο και την Σοφια για την παρεα!...και την προσπαθεια να μας κρατησουν στο "best puppy"
).
p.s Thai Ridgeback θα του εδινα ανετα το "best in show" μονο και μονο για την μοναδικη ομορφια του (κατ'εμε παντα) και την απιστευτη σπανιοτητα του!Ειμαστε τυχεροι οσοι το ειδαμε απο κοντα.