Υπαρχουν μελη απο το 5 μελος εδω,σιγουρα θα μας απαντησουνε..marug said:Η διεθνή του ΟΚΥΘΕ δεν έγινε πέρυσι δεν γίνεται και εφέτος.
Ξέρετε γιατί :?:
Δεν κατηγορώ κανένα. Η διαπίστωση που κάνω από τα συμφραζόμενα, είναι πως τα φαινόμενα διάλυσης είναι αποτέλεσμα κακής συνεννόησης, κακών δημόσιων σχέσεων, κακής διαχείρισης πόρων και έλλειψης εμπειρίας και οργάνωσης.DASTY said:Οι πολλοί γνωστές εταιρίες σκυλοτροφών χρωστάνε στον Όμιλο λεφτά της διαφήμισής τους ακόμα από την έκθεση της 2005.... και μάλιστα μία από τις μεγαλύτερες! Όσο για το ¨ζύμωμα¨... αν έχεις δοκιμάσει να ζυμώσεις, ίσως να κοσκίνιζες ακόμα!....
Ούτεις άλλως, πολύ σύντομα ο Όμιλος θα κάνει Γενική Συνέλευση και εκλογές και όσοι έχουν την προθυμία και είναι ποιό έμπειροι και μπορούν να αναλάβουν τον Όμιλο, άς βάλουν υποψηφιότητα - θα είναι μεγάλη μου χαρά, να μπορώ και εγώ σαν τους υπόλοιπους εκθέτες να απολαύσω έκθεση στην πόλη μου, σαν εκθέτης και όχι σαν διοργανωτής!ROTTIE said:Δεν κατηγορώ κανένα. Η διαπίστωση που κάνω από τα συμφραζόμενα, είναι πως τα φαινόμενα διάλυσης είναι αποτέλεσμα κακής συνεννόησης, κακών δημόσιων σχέσεων, κακής διαχείρισης πόρων και έλλειψης εμπειρίας και οργάνωσης.DASTY said:Οι πολλοί γνωστές εταιρίες σκυλοτροφών χρωστάνε στον Όμιλο λεφτά της διαφήμισής τους ακόμα από την έκθεση της 2005.... και μάλιστα μία από τις μεγαλύτερες! Όσο για το ¨ζύμωμα¨... αν έχεις δοκιμάσει να ζυμώσεις, ίσως να κοσκίνιζες ακόμα!....